ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Άλλαξαν τη σελίδα του Σιδηρόπουλου στη Wikipedia

Άλλαξαν τη σελίδα του Σιδηρόπουλου στη Wikipedia

Χρήστες της Wikipedia, απογοητευμένοι από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπάγερν, άλλαξαν τη σελίδα του διαιτητή κάνοντας λόγο για τον "πρώτο τυφλό διαιτητή σε Champions League".

Οι αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπάγερν προκάλεσαν καταιγισμό αντιδράσεων, κυρίως από φίλους των Άγγλων, που έφτασαν σε σημείο ακόμα και να αλλάξουν τα όσα έγραφε η Wikipedia για τον Έλληνα διαιτητή.

Μετά από την πρώτη εισαγωγική παράγραφο, ακολούθησε το... πάρτι στην περιγραφή.

"Είναι γνωστός ως ο πρώτος τυφλός διαιτητής που διηύθυνε αγώνα Champions League το 2017, κατά τη διάρκεια του Άρσεναλ - Μπάγερν".

"Ο Σιδηρόπουλος έγινε διαιτητής FIFA το 2011. Ο 'μεγάλος Σιντ' είχε πιαστεί από Βρετανό δημοσιογράφο πριν από το Άρσεναλ - Μπάγερν στις 7/3/17, να λαμβάνει έναν καφέ φάκελο από έναν άγνωστο παράγοντα της UEFA".

"Αυτό εξηγεί τις εξαιρετικά περίεργες αποφάσεις του εκείνη τη νύχτα, τόσο του ιδίου, όσο και των γελοίων βοηθών του πριν από την εστία της Άρσεναλ", είναι μερικά από όσα γράφτηκαν και ως... είθισται με τη Wikipedia, "κατέβηκαν" γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΡΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ

Πρόκριση με νέα "5άρα" η Μπάγερν

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Τα έκαναν... μαντάρα Σιδηρόπουλος και βοηθοί

 
SHARE

BEST OF NETWORK

H Brennah Black κηρύσσει επισήμως την έναρξη των διακοπών

Το σαγηνευτικό μοντέλο κόβει την κορδέλα με μια φωτογράφιση που θα μας μείνει αξέχαστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24