ΣΤΗΛΕΣ

Ακροδεξιό ΜΜΕ μπέρδεψε τον Ποντόλσκι με πρόσφυγα

Ακροδεξιό ΜΜΕ μπέρδεψε τον Ποντόλσκι με πρόσφυγα

Μία ακροδεξιά ιστοσελίδα μπέρδεψε τον Λούκας Ποντόλσκι με πρόσφυγα που συνελήφθη στην Ισπανία. Η απολογία της ήταν ακόμα πιο ξεκαρδιστική...

Η ακροδεξιά ιστοσελίδα Breitbart.com μπέρδεψε σε ρεπορτάζ τον Λούκας Ποντόλσκι με πρόσφυγα που ταξιδεύει από το Μαρόκο στην Ισπανία!

Η ιστοσελίδα είχε στο θέμα μία φωτογραφία του Γερμανού επιθετικού της ιαπωνικής Βίσελ Κόμπε, με τη σπουδαία καριέρα σε Κολωνία, Μπάγερν, Άρσεναλ, Γαλατάσαραϊ και φυσικά εθνική ομάδα από την οποία αποσύρθηκε προ εβδομάδων, να κάνει τζετ σκι, όπως και οι πρόσφυγες του επίμαχου κειμένου που συνελήφθησαν.

Ακροδεξιό ΜΜΕ μπέρδεψε τον Ποντόλσκι με πρόσφυγα

Ο συντάκτης θεώρησε ότι επρόκειτο φωτογραφία από τη διαδικασία, ωστόσο επρόκειτο για στιγμιότυπο από στιγμές χαλάρωσης του 32χρονου ποδοσφαιριστή το 2014 στη Βραζιλία, στο περιθώριο των υποχρεώσεων για το Παγκόσμιο Κύπελλο που εν τέλει κατέκτησε η "νάτσιοναλμανσαφτ".

Μετά από την ανακάλυψη της γκάφας, ο συντάκτης προχώρησε σε επανόρθωση με έναν ακόμα πιο αστείο τρόπο: "Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο κ. Ποντόλσκι είναι είτε μέλος συμμορίας μεταναστών ούτε θύμα ανθρωπίνου trafficking. Ευχόμαστε στον κ. Ποντόλσκι καλή συνέχεια μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση της αποχώρησής του από την εθνική ομάδα".

Ακροδεξιό ΜΜΕ μπέρδεψε τον Ποντόλσκι με πρόσφυγα

Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα καλωσόρισε προ ημερών τον πρώην συντάκτη της, Στιβ Μπάνον, ο οποίος απολύθηκε από το πόστο του επικεφαλής στρατηγικής του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ