ΣΤΗΛΕΣ

Αγώνας μπάσκετ στις ΗΠΑ έληξε με 108-1

Αγώνας μπάσκετ στις ΗΠΑ έληξε με 108-1

Όχι, δεν διαβάσατε λάθος στον τίτλο. Η νικήτρια ομάδα σε σχολικό παιχνίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες επιβλήθηκε με 108-1 της αντιπάλου!

Προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 72-1. "Χαλάρωσαν" στην επανάληψη βάζοντας μόνο 36 αλλά δεν δέχθηκαν ούτε ένα πόντο! Ο λόγος για τα κορίτσια της Gilmour Academy που διέλυσαν αυτά του Northeast Ohio Prep σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ηττημένες είχαν 0/28 σουτ και 1/4 βολές. Ολοκλήρωσαν τη σεζόν με ρεκόρ 1-12 με το σχολείο να βγάζει ανακοίνωση μετά το παιχνίδι:

"Παρότι το σκορ δεν ήταν υπέρ μας, είμαστε υπερήφανοι για την συμπεριφορά των παίκτριών μας κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά τη λήξη. Επέδειξαν σεβασμό, υπευθυνότητα και επιμονή, τα τρία χαρακτηριστικά που ενσαρκώνουν τη φιλοσοφία του σχολείου μας. Αντιμετωπίσαμε μία απίστευτα ταλαντούχα ομάδα και τη συγχαίρουμε για τη νίκη και την προσπάθεια να κατακτήσουν το πρωτάθλημα".

Από την μεριά του ο προπονητής των νικητριών, που ολοκλήρωσαν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, σημείωσε ότι "δεν είχαμε πρόθεση να ταπεινώσουμε τον αντίπαλο. Γι' αυτό και προσπαθήσαμε μετά από ένα σημείο να μη δείξουμε ασέβεια. Της αφήσαμε μάλιστα να σουτάρουν".

Δεν θέλουμε να σκεφτούμε πόσο θα τελείωνε ο αγώνας αν έπαιζαν στο φουλ μέχρι το τέλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ