MATCHCENTER

Η Sauber ανακοίνωσε πως ο Wehrlein επιστρέφει

Η Sauber ανακοίνωσε πως ο Wehrlein επιστρέφει
©2017 MANDATORY CREDIT: WRI2. ALL RIGHTS RESERVED: WWW.WRI2.NET

Ο Pascal Wehrlein κάλυψε το χαμένος έδαφος σε φυσική κατάσταση και θα τρέξει στο Grand Prix Μπαχρέιν.

Δύο χαμένοι αγώνες ήταν πολλοί για τον Pascal Wehrlein που ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας και έτσι κάλυψε το χαμένο έδαφος από τις 9 εβδομάδες του χειμώνα που ανάρρωνε από τον τραυματισμό του στην πλάτη.

Ο Γερμανός που είχε χτυπήσει στο πλαίσιο του «Αγώνα των Πρωταθλητών» αναγκάστηκε να χάσει τα δύο πρώτα Grand Prix του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος σε Αυστραλία και Κίνα, ανακοινώθηκε πως πλέον είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας και θα τρέξει κανονικά στον αγώνα του Μπαχρέιν!

Δεν ξέρουμε τι ρόλο έπαιξε σε αυτό η εμφάνιση του αντικαταστάτη του, Antonio Giovinazzi, στη Σαγκάη όπου διέλυσε δις το μονοθέσιο της Sauber. Όπως και να έχει, η ελβετική ομάδα έκανε την σχετική ανακοίνωση μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι ο «προστατευόμενος» της Mercedes θα κάνει αγωνιστικό ντεμπούτο με τα χρώματα της Sauber, με τον αγώνα του Σακχίρ να διεξάγεται την Κυριακή του Πάσχα και να θεωρείται ιδιαίτερα απαιτητικός σωματικά, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στην έρημο.

photo credits: Sauber Media Site

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ