ΣΤΗΛΕΣ

Τα 18 αστέρια του Millenium

Τα 18 αστέρια του Millenium

Τo Sport24.gr έψαξε, ρώτησε και έμαθε ποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2001 θα μπορούσαν σε λίγα χρόνια να παίζουν σε ομάδες του εξωτερικού και σας τους παρουσιάζει.

Κάθε χρόνο που περνάει όλο και περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές κάνουν το βήμα προς το εξωτερικό παίρνοντας μεταγραφή ακόμα και σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Το Sport24.gr προσπάθησε να μάθει ποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2001, δεν έχουν κλείσει δηλαδή το 18ο έτος της ηλικίας τους ακόμη θα μπορούσαν να κάνουν στο μέλλον καριέρα σε ομάδες εκτός Ελλάδας και σας παρουσιάζει 18 εξ αυτών.

Οι οποίοι έχουν τη πρώτη ύλη και απλά πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν να παραμένουν συγκεντρωμένοι και σίγουρα το μέλλον θα τους επιβραβεύσει. Ήδη μάλιστα δυο εξ αυτών οι Σουρδής και Κουτσουπιάς αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ας δούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΔΑΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

Ο Χρήστος Μανδάς είναι γεννημένος στις 17/09/2001 και ανήκει στην ομάδα του Ατρόμητου όπου μάλιστα είναι και επαγγελματίας. Αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και παρά το νεαρό της ηλικίας του τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με την ομάδα του Περιστερίου γράφοντας μάλιστα καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ατρόμητου. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και όλοι μιλούν για έναν γκολκίπερ με πολύ μεγάλες προοπτικές όντας σίγουροι πως μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Τα 18 αστέρια του Millenium
Μανδάς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΡΔΗΣ (ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ)

Ο Γιάννης Σουρδής είναι γεννημένος στις 29/09/2001 και από το καλοκαίρι που μας πέρασε ανήκει στην Γουότφορντ έχοντας ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Αγωνίζεται και αυτός κάτω από τα γκολπόστ και οι Άγγλοι τον έκαναν δικό τους μετά από δυο δοκιμές στην Αγγλία και έχοντας εντυπωσιαστεί πρώτα απ' όλα από τα σωματικά του προσόντα. Είναι και αυτός διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά της συγκεκριμένης λίστας ο Σουρδής αγωνίζεται ήδη στο εξωτερικό ενώ τους επόμενους μήνες αναμένεται να υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γουότφορντ.

Τα 18 αστέρια του Millenium

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι γεννημένος στις 12/09/2001 και ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού όπου αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται κάνουν λόγο για έναν πολύ ταχυδυναμικό ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι καλός τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, όντας ένα σύγχρονο δεξί μπακ. Είναι διεθνής και αυτός με τις μικρές εθνικές ομάδες και είναι μέλος της εθνικής παίδων που θα βρεθεί στην Elite Round.

Στον Παναθηναϊκό αγωνίζεται στην Κ17 και μάλιστα εδώ και τρεις μήνες έχει υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο με το τριφύλλι. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως ήδη μια ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα η Πόρτο τον έχει ήδη τσεκάρει ενόψει του μέλλοντος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι γεννημένος στις 27/2/2001 και ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού όπου αγωνίζεται ως στόπερ ενώ μπορεί να καλύψει και τη θέση του αμυντικού μέσου. Είχε επιλεγεί από τους πράσινους για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά αυτό δεν έγινε μετά από επιθυμία του ίδιου. Ίσως ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι ήδη ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια και αρκετά γρήγορος παρά το ύψος του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων από το Βέλγιο και την Ολλανδία. Ο Καραγιάννης που αγωνίζεται στην Κ17 του Παναθηναϊκού είναι και αυτός διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Τα 18 αστέρια του Millenium

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΥΜΙΑΝΗΣ (ΞΑΝΘΗ)

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης είναι γεννημένος στις 28/2/2001 και ανήκει στην ομάδα της Ξάνθης όπου αγωνίζεται ως στόπερ. Είναι επαγγελματίας στους Ακρίτες και μετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς. Μάλιστα έχει βρεθεί και σε κάποιες αποστολές αλλά ακόμα δεν έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Ο Θυμιάνης είναι και αυτός διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και ήταν και αυτός μέλος της Εθνικής Παίδων που αγωνίστηκε στην Σερβία και πήρε την πρόκριση για την Elite Round που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο. Ήδη μάλιστα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας να κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του τον Σεπτέμβριο του 2017.

Τα 18 αστέρια του Millenium

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Ο Απόστολος-Ηλίας Μαρτίνης είναι γεννημένος στις 8/1/2001 και ανήκει στην ομάδα του Ολυμπιακού όπου αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ. Βρίσκεται στην ακαδημία των "ερυθρόλευκων" από το 2009 και φέτος τον Σεπτέμβριο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενο στα πρωταθλήματα της Super League κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή ικανό να αντεπεξέλθει με την ίδια ευκολία σε άμυνα και επίθεση. Είναι και αυτός διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων που οδήγησε την ομάδα στην Elite Round.

Τα 18 αστέρια του Millenium
INTIME SPORTS

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Ο Παύλος Μαυρουδής είναι γεννημένος στις 12/1/2001 και ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού όπου αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Βρίσκεται στην ακαδημία του "τριφυλλιού" από το 2010 καθώς μέχρι τότε έπαιζε στη Μόναχο 1860 καθώς έμενε στην Γερμανία με τους γονείς του και ουσιαστικά εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Είναι ένας χαφ ο οποίος είναι εξαιρετικός και στην αναχαίτιση των αντιπάλων του αλλά και στο να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω για τους συμπαίκτες του. Είναι αρκετά γρήγορος και έξυπνος και αυτό τον βοηθάει στο παιχνίδι του. Είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων και ήταν και αυτός μέλος της Εθνικής Παίδων που πήγε στην Elite Round ενώ πριν τρεις μήνες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Ο Σωτήρης Πολύκαρπος Αλεξανδρόπουλος είναι γεννημένος στις 26/11/2001 και ανήκει στον Παναθηναϊκό όπου βρίσκεται από το 2012. Είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και ως στόπερ ενώ ήδη έχει κάνει ντεμπούτο με την Κ20 ως δεξί μπακ. Πιο πριν αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, την ακαδημία του Βασίλη Λάκη.

Ο Αλεξανδρόπουλος που είναι αρχηγός της Κ17 του Παναθηναϊκού είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων ενώ στην προκριματική φάση που είχε γίνει στη Σερβία είχε προκαλέσει κολακευτικά σχόλια από τους σκάουτ της Σαμπντόρια καθώς τους είχε εντυπωσιάσει. Είναι και αυτός επαγγελματίας στο τριφύλλι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΚΙΜΩΝ ΚΟΡΕΑΣ (ΠΑΟΚ)

Ο Κίμων Κορέας είναι γεννημένος στις 17/7/2001 και ανήκει στον ΠΑΟΚ. Παίζει στην θέση του επιτελικού μέσου και όσοι τον έχουν δει κάνουν λόγο για έναν αέρινο ποδοσφαιριστή με πολύ καλή τεχνική, καλό χειρισμό της μπάλας και πολύ έξυπνο στην διάρκεια ενός αγώνα. Στοιχεία μάλιστα που τα έχουν δει και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που προσφέρονται να του προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Κορέας έχει ηγετική φυσιογνωμία και ηγείται της προσπάθειας που κάνει η Κ17 του ΠΑΟΚ στον Β' όμιλο.

Τα 18 αστέρια του Millenium

ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ)

Ο Νίκος Μασούρας είναι γεννημένος στις 15/6/2001 και ανήκει στην Παναχαϊκή. Ο νεαρός εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίτι από την ακαδημία Δαβουρλή και μπορεί να παίξει και στις δυο πλευρές της επίθεσης. Ήδη μάλιστα φέτος με την Παναχαϊκή έχει πάρει συμμετοχές τόσο στην Football League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας όπου έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Μασούρας στα 15 του είχε πάει και είχε δοκιμαστεί στη Γάνδη αλλά επειδή έπαιζε κόντρα σε παιδιά μεγαλύτερα ηλικιακά απ' αυτόν δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει. Διακρίνεται για την ταχύτητα του ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μασούρας EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ)

Ο Παναγιώτης Τζίμας είναι γεννημένος στις 12/3/2001 και ανήκει στον Αστέρα όπου αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια με τους Αρκάδες να τον επιλέγουν μέσα από τις μικτές. Ο Τζίμας τη φετινή σεζόν μπορεί να παίζει ως σέντερ φορ στην Κ17 της ομάδας της Τρίπολης αλλά το μεγάλο του προσόν είναι πως μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο ως οκτάρι όσο και ως δεκάρι. Ενώ τη φετινή σεζόν έχει παίξει και κάποια ματς ως στόπερ.

Είναι διεθνής και μάλιστα στην Σερβία ήταν ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πριν από λίγο καιρό έγινε επαγγελματίας στον Αστέρα ενώ τα χαρακτηριστικά του είναι πως χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια, είναι επιθετικογενής, έχει καλή τεχνική κατάρτιση, αίσθηση του γκολ και είναι παίκτες με προσωπικότητα.

Τα 18 αστέρια του Millenium

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΑΚΑΣ (ΠΑΟΚ)

Ο Γεώργιος Βρακάς είναι γεννημένος στις 28/04/2001 και ανήκει στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίζεται από το 2014 προερχόμενος από τα Γιάννινα. Είναι επαγγελματίας και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αιγινιακό.

Πριν δυο χρόνια ο Βρακάς είχε δοκιμαστεί στην Αγγλία αλλά τελικά παρέμεινε στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος παίζει ως δεκάρι και όσοι τον έχουν δει κάνουν λόγο για έναν παίκτη με εξαιρετική τεχνική, ηγετική φυσιογνωμία και αρκετά δυνατό παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Τα 18 αστέρια του Millenium

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΚΚΑΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Ο Γιώργος Φέκκας είναι γεννημένος στις 25/4/2001 και ανήκει στον Ολυμπιακό. Αγωνίζεται ως δεκάρι και είναι στην ακαδημία των "ερυθρόλευκων" από το καλοκαίρι του 2012 ενώ ήδη έχει γίνει επαγγελματίας καθώς οι άνθρωποι της ακαδημίας πίστεψαν στο ταλέντο του.

Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται κάνουν λόγο για έναν παίκτη με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ο οποίος είναι ηγετική φυσιογνωμία και προσφέρει πάρα πολλά στο παιχνίδι της ομάδας του. Θεωρούν ότι θα μπορούσε με άνεση να παίξει στο εξωτερικό τα επόμενα χρόνια. Ο Φέκκας είναι διεθνής και ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στην Σερβία και πήρε την πρόκριση στην Elite Round.

Τα 18 αστέρια του Millenium
INTIME SPORTS

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος είναι γεννημένος στις 27/11/2001 και ανήκει στον Παναθηναϊκό. Ο μέσος από την Πάτρα αποκτήθηκε το καλοκαίρι, από τη Θύελλα Πατρών, με τον Παναθηναϊκό να προλαβαίνει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που επίσης τον είχαν στο στόχαστρο τους. Μάλιστα είχε περάσει από δοκιμαστικά από τον "δικέφαλο του Βορρά" και τους "ερυθρόλευκους". Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ως δεκάρι με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ηγετικά χαρακτηριστικά και όλοι μιλάνε για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Επίσης είναι διεθνής και με την Εθνική Παίδων. Ήδη το όνομα του έχει συνδεθεί με ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό με αρκετούς scout να έχουν βρεθεί σε παιχνίδια της Κ17 του Παναθηναϊκού για να τον παρακολουθήσουν.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Ο Νικόλαος Γκοτζαμανίδης είναι γεννημένος στις 25/1/2001 και ανήκει στον Ολυμπιακό. Βρίσκεται στην ακαδημία των "ερυθρόλευκων" από το 2015 και παίζει ως κεντρικός αμυντικός. Στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα του λιμανιού έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Super League σε επίπεδο K-15 (2016) και Κ-17 (2017).

Έχει πολύ καλή σωματοδομή, είναι ψηλός και μπορεί να αγωνιστεί εκτός από στόπερ και σαν αμυντικό χαφ προσφέροντας επιπλέον λύσεις σε έναν προπονητή. Είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι ενώ διαθέτει και ηγετική προσωπικότητα. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων και ήταν μέλος της ομάδας στην Σερβία.

Τα 18 αστέρια του Millenium
INTIME SPORTS

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (ΑΕΚ)

Ο Εμμανουήλ Αρβανίτης είναι γεννημένος στις 3/3/2001 και ανήκει στην ΑΕΚ. Αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και είναι ο αρχηγός της Κ17 των "κιτρινόμαυρων". Έχει εξαιρετική σωματοδομή και όλοι μιλούν με πολύ καλά λόγια για τα προσόντα του. Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Παίδων ενώ στο παιχνίδι του τον χαρακτηρίζει ο ηγετικός χαρακτήρας που βγάζει. Κάτι που τον βοηθάει στο να καθοδηγεί την ομάδα του στην διάρκεια των αναμετρήσεων της.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΩΓΟΣ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

Ο Γεώργιος Γώγος είναι γεννημένος στις 11/7/2001 και ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του λόγω της θέσης που αγωνίζεται αλλά και της σωματοδομής του όλοι τον χαρακτηρίζουν ως τον επόμενο Μαυροπάνο της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο Γώγος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και βλέπει από τον κόσμο ήδη από το 1,90. Παρά το ύψος του όμως έχει εξαιρετική τεχνική για αμυντικός ενώ χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια.

Στην ομάδα των Ιωαννίνων για να μην τον χάσουν του πρόσφεραν επαγγελματικό συμβόλαιο και ελπίζουν πως θα εξελιχθεί και άλλο. Ο Γώγος είναι επαγγελματίας με την Εθνική παίδων και ήταν μέλος της ομάδας που βρισκόταν στη Σερβία και πήρε τη πρόκριση για την Elite Round.

Τα 18 αστέρια του Millenium

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ (ΕΝΤΕΛΑ)

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς είναι γεννημένος στις 10/5/2001 και ανήκει στην Εντέλα της Ιταλίας που αγωνίζεται στη Serie B. Παίζει στην μεσαία γραμμή είτε ως εξάρι, είτε ως οκτάρι και στην Ελλάδα αγωνίστηκε σε ΟΦΗ και Πλατανιά. Το περασμένο καλοκαίρι όμως αρκετές ιταλικές ομάδες τον έβαλαν στο μάτι με την Εντέλα να του προτείνει επαγγελματικό συμβόλαιο για να τον κάνει δικό της. Όσοι τον έχουν δει αγωνιζόμενο κάνουν λόγο για ένα μέσο με εξαιρετική τεχνική, καλή φυσική κατάσταση και κυρίως ένα αυθεντικό ταλέντο που μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα. Το περίεργο με τον Κουτσουπιά είναι πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει κληθεί στην Εθνική Παίδων αλλά σίγουρα αναμένεται αυτό να γίνει στο μέλλον.

Τα 18 αστέρια του Millenium
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ