ΣΤΗΛΕΣ

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

Ο Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό και το Sport24.gr παρουσιάζει το πορτραίτο του Ισπανού παίκτη. Η καριέρα, οι ομάδες, οι αριθμοί, τα εμπόδια, η δικαίωση, τα κλικ (pics & videos)

Οι "πράσινοι", στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ισπανό στόπερ Σέρχιο Σάντσεθ. Ο πρώην παίκτης της Μάλαγα, στην περίπτωση που τελικά αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να βοηθήσει τόσο με την αγωνιστική του αξία όσο και με την εμπειρία του, αφού έχει "φάει με το κουτάλι" τα γήπεδα της Πριμέρα, παίζοντας επί μια δεκαετία σε ομάδες όπως η Εσπανιόλ, η Ράθινγκ, η Σεβίγια και η Μάλαγα. Στα 29 του χρόνια δείχνει έτοιμος να κάνει ένα καινούργιο βήμα στην καριέρα του, διαφορετικό από τα προηγούμενα, αφού αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Περιμένοντας την κατάληξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον μάνατζερ του Σάντσεθ, το Sport24.gr παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα μαζί με 24 φωτογραφικά κλικ από την μέχρι σήμερα πορεία του παίκτη στο ποδόσφαιρο.

Ο Sergio Sánchez Ortega γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1986 στο Ματαρό της Καταλονίας (30 χλμ βορειοανατολικά της Βαρκελώνης) και σε ηλικία 10 ετών γράφτηκε στις ακαδημίες της Εσπανιόλ, όπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Στα 18 του και αφού πρώτα είχε περάσει από όλες τις βαθμίδες στα φυτώρια των "περίκος", έγινε μέλος της Εσπανιόλ Β, στην οποία έμεινε επίσημα δυο χρόνια, άλλα αγωνίστηκε μόνο στην πρώτη του σεζόν (2004/05 στην Segunda B). Τον Απρίλιο του 2005, ο Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Εσπανιόλ και από την επόμενη χρονιά (2005/06), ο Σέρχιο μονιμοποιήθηκε στους "μεγάλους". Όμως μην έχοντας πολλές ευκαιρίες συμμετοχών στην ομάδα (11 στην 2005/06 & 3 στην 2006/07), η Εσπανιόλ αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό για να "ψηθεί".

Έτσι λοιπόν, τον Ιανουάριο του 2007, ο Σάντσεθ πήγε στην Castilla (Ρεάλ Μαδρίτης Β), η οποία αγωνιζόταν τότε στην Σεγούντα Ντιβισιόν. Εκεί έγινε αμέσως βασικός και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έφτασε τις 20 συμμετοχές, όμως η Καστίγια τερμάτισε στην 19η θέση και υποβιβάστηκε. Η Εσπανιόλ βρήκε σύντομα καινούργιο προορισμό για τον παίκτη και ο Σέρχιο βρέθηκε στην Ράθινγκ του Σανταντέρ. Παρέμεινε εκεί για την σεζόν 2007/08, έπαιξε σε 19 αγώνες της Πριμέρα και βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει στην 6η θέση και να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι καλές του εμφανίσεις τον έφεραν πίσω στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2008 και την επόμενη σεζόν (2008/09) έπαιξε 38 παιχνίδια με την Εσπανιόλ (33 στην Λίγκα & 5 στο Κύπελλο), πέτυχε 3 γκολ στην Πριμέρα και υπήρξε ένας από τους παίκτες αποκαλύψεις του πρωταθλήματος.

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

Ήταν τόσο καλός στα αμυντικά του καθήκοντα σε εκείνη την τελευταία του χρονιά στην Εσπανιόλ, ώστε ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίγια, Μόντσι, εισηγήθηκε την απόκτησή του. "Σεβιγίστας" και Σάντσεθ συμφώνησαν και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με συνολική αμοιβή 4 εκατομμύρια ευρώ. Το σημαντικότερο βήμα στην καριέρα του είχε πραγματοποιηθεί, όμως ο εφιάλτης παραμόνευε. Στη διάρκεια του φθινοπώρου ο Σάντσεθ είχε παραπονεθεί για "πονάκια" και ενοχλήσεις στην πλάτη και οι γιατροί της ομάδας τον υπέβαλλαν σε εξετάσεις. Στις 30 Δεκεμβρίου του 2009, ο Χουάν Ρίμπας, επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Σεβίγια, του ανακοίνωσε ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του και έπρεπε να σταματήσει αμέσως το ποδόσφαιρο, αλλιώς θα κινδύνευε σοβαρά η ζωή του. Το σοκ ήταν ισχυρό τόσο για τον παίκτη, όσο και για τον σύλλογο. Μόλις λίγους μήνες νωρίτερα είχε πεθάνει ο Ντάνι Χάρκε, συμπαίκτης του Σάντσεθ για αρκετά χρόνια, ενώ η Σεβίγια είχε ακόμα νωπό το δράμα του Αντόνιο Πουέρτα.

Την πρωτοχρονιά του 2010, η Σεβίγια έκανε γνωστό το πρόβλημα του παίκτη, ο οποίος φυσικά εγκατέλειψε αμέσως την ενεργό δράση και λίγο καιρό αργότερα ταξίδεψε με την σύντροφό του στο Μπαλί. Στις αρχές Φεβρουαρίου και ενώ ο Σάντσεθ βρισκόταν ακόμα στο Μπαλί, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Χουάν Ρίμπας, ο οποίος του είπε πως αν περνούσε από ένα εξειδικευμένο χειρουργείο, υπήρχαν κάποιες πιθανότητες να ξαναπαίξει μπάλα. Η Σεβίγια, από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στον Σέρχιο, του υποσχέθηκε μόνιμο πόστο στην ομάδα με καλό μισθό και έθεσε ολόκληρο το ιατρικό της τιμ στη διάθεσή του. Όταν έγινε γνωστό ότι ο Σάντσεθ είχε επιλέξει να ταξιδέψει στη Γερμανία για να υποβληθεί σε εγχείριση, ο σύλλογος της Ανδαλουσίας πλήρωσε όλα τα έξοδα, τα εισιτήρια και την διανομή του παίκτη και όλης του της οικογένειας. Η επέμβαση δεν ήταν καθόλου απλή. Ο Σάντσεθ χρειάστηκε να υπογράψει ένα χαρτί, αποδεχόμενος τις έστω και λίγες πιθανότητες να μην ξυπνήσει μετά το χειρουργείο. Τελικά όμως πήγαν όλα καλά στο Αμβούργο.

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

Ο Σάντσεθ βγήκε από την κλινική, επέστρεψε στην Ισπανία και λίγο καιρό αργότερα έμαθε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στο αγαπημένο του ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η μετεγχειρητική περίοδος διήρκεσε αρκετούς μήνες, αλλά τελικά ο Σάντσεθ ξεκίνησε προπονήσεις από το τέλος του 2010 και επανήλθε στα γήπεδα στις 18 Ιανουαρίου του 2011, σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου της Σεβίγια με την Βιγιαρεάλ, γνωρίζοντας την αποθέωση από όλους τους φιλάθλους. Μέχρι το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε σε 12 ματς (7 στην Πριμέρα, 3 στο Κύπελλο και 2 στην Ευρώπη) και το καλοκαίρι του 2011 μετακινήθηκε στη Μάλαγα έναντι του ποσού των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ. Εκεί υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους "μποκερόνες", με αμοιβή 1.2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Στη Μάλαγα ο Σάντσεθ πραγματοποίησε μια "γεμάτη" παρουσία, συμπληρώνοντας τελικά 97 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Υπήρξε από τους βασικούς στην άμυνα, έκανε καλές χρονιές και ήταν εξαιρετικός στην προβληματική προπέρσινη σεζόν με τον Σούστερ στον πάγκο.

Στη σεζόν που μας πέρασε, δεν είχε την ίδια σταθερότητα, ενώ κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι "διάλεγε" παιχνίδια. Ο Σάντσεθ πάντως αγαπήθηκε από τον κόσμο της Μάλαγα. Οι φίλαθλοι ήθελαν να τον δουν να συνεχίζει στην ομάδα τους, όμως η πρόταση που έκανε η διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου, δεν ικανοποίησε οικονομικά τον παίκτη. Στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα των "γαύρων", απέναντι μάλιστα στην πρώην ομάδα του, τη Σεβίγια, όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, άκουσε κάποιες αποδοκιμασίες από την κερκίδα, οι οποίες οφείλονταν στην άρνησή του να συνεχίσει στη Μάλαγα. Εδώ να προσθέσουμε ότι ο Σέρχιο Σάντσεθ έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές της Ισπανίας (U16, U17, U19 & U21), σε μια χρονική περίοδο που καλύπτει 8 χρόνια (2001-2008). Όταν πήρε μεταγραφή στη Σεβίγια, σχεδόν όλοι τον έβλεπαν να κάνει το επόμενο βήμα στην Εθνική των ανδρών, αλλά το πρόβλημα με την υγεία του, στάθηκε εμπόδιο. Είναι παντρεμένος από το καλοκαίρι του 2014 με την Ελίσαμπετ Ρέγιες, πρώην Μις Ισπανία (2006). Είναι φανατικός με οτιδήποτε έχει σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνηθίζει να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις και τα σχόλια!

ΣΕΡΧΙΟ ΣΑΝΤΣΕΘ: "ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ"

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

Ράθινγκ - Τενερίφε, 3/1/2010. Το πανό του σύνδεσμου φιλάθλων "Concanos" στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον Σάντσεθ: "Είμαστε μαζί σου"

Όταν διαγνώστηκε με το πρόβλημα στην καρδιά του και υποχρεώθηκε να σταματήσει για έναν χρόνο το ποδόσφαιρο, ο Σάντσεθ πέρασε την χειρότερη περίοδο της ζωής του. Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης από όλη την Ισπανία, αλλά και από το εξωτερικό, τον στήριξαν στην αρχή, όμως η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη. Δυο μέρες μετά την επανεμφάνισή του στα γήπεδα, στις 20 Ιανουαρίου του 2011, η El País δημοσίευσε μια συνέντευξή του. Διαλέξαμε μερικά αποσπάσματα που αξίζει να διαβάσετε.

- Η ουσία της ζωής είναι να είσαι ευτυχισμένος και η δική μου ευτυχία βρίσκεται στο ποδόσφαιρο. Όταν μου δόθηκε η πιθανότητα να ξαναπαίξω, αν και δεν ήταν σίγουρο, θέλησα να την εξαντλήσω. Πάντοτε πάλευα για αυτό που ήθελα και δεν μπορούσα να αφήσω αυτή την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

- Μπήκα στο χειρουργείο από την αγάπη μου στο ποδόσφαιρο. Η Σεβίγια είχε εξασφαλίσει το μέλλον μου, αλλά εγώ νοσταλγούσα τον εαυτό μου όταν έπαιζε μπάλα.

- Πριν μπω στο χειρουργείο, σκεφτόμουν μόνο εμένα. Σκεφτόμουν αυτό που ήμουν διατεθειμένος να κάνω για να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ εγωιστικό.

- Όταν βγήκα από το χειρουργείο, η πρώτη μου σκέψη ήταν για τους Χάρκε και Πουέρτα, γιατί εκείνοι δεν είχαν την δική μου μεγάλη τύχη. Μακάρι να είχαν σταθεί και εκείνοι το ίδιο τυχεροί, γιατί σαν ποδοσφαιριστές και σαν άνθρωποι, το άξιζαν περισσότερο και από εμένα.

- Όλον αυτόν τον ένα χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο, έκλαψα πολύ, πολλές μέρες. Για έναν νεαρό παίκτη που μόλις έχει πάει σε μια μεγάλη ομάδα, το να αποδεχτεί ότι δεν θα ξαναπαίξει μπάλα, είναι πολύ δύσκολο. Ποτέ δεν συμβιβάστηκα με αυτό. Ούτε καν στις πιο δύσκολες στιγμές. Αλλά ναι, το παραδέχομαι, τα δάκρυα ήταν πολύ εύκολα τότε.

- Οι γονείς μου, η οικογένειά μου, δεν ήθελαν να κάνω την εγχείρηση. Μου έλεγαν ότι δεν άξιζε τον κόπο και το ρίσκο. Εκείνοι σκέφτονταν το παιδί τους, όχι τον ποδοσφαιριστή. Αλλά όταν αποφάσισα να κάνω την επέμβαση, είχα όλη τους την συμπαράσταση.

- Δεν φοβήθηκα για την ζωή μου, αλλά είχα συνειδητοποιήσει τί ακριβώς παιζόταν. Πριν την επέμβαση, υπέγραψα ένα χαρτί, αποδεχόμενος τις πιθανότητες ενός ενδεχόμενου θανάτου που υπήρχαν. Ήταν λίγες, αλλά υπήρχαν. Πολύ περισσότερες ήταν οι πιθανότητες να μην μπορέσω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά από την άλλη, υπήρχαν οι εγγυήσεις ότι αν όλα πήγαιναν καλά, η ζωή μου θα ήταν απολύτως φυσιολογική. Όταν υπέγραψα εκείνο το χαρτί, ένιωσα ένα σφίξιμο.

- Όταν η Σεβίγια παρέλαβε την ιατρική έκθεση, σύμφωνα με την οποία θα μπορούσα να αγωνιστώ ξανά, ένιωσα ένα τεράστιο βάρος να φεύγει από πάνω μου και την απόλυτη χαρά να με κυριεύει. Εκείνη την ημέρα το γιορτάσαμε με τον πρόεδρο, με τον Μόντσι και με όλη την οικογένεια.

- Έμαθα για το πρόβλημα της καρδιάς μου στις 30 Δεκεμβρίου. Το επόμενο βράδυ, παραμονή Πρωτοχρονιάς, όλοι έδιναν ευχές. Δεν είχα πει τίποτα στους δικούς μου για να μην τους χαλάσω τη γιορτή, αλλά σκεφτόμουν πόσο "άδεια" έφτανε σε μένα κάθε πρόποση.

Ο ΣΕΡΧΙΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

Ο Σέρχιο Σάντσεθ είναι ένας καλός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Του αρέσει να παίζει στη θέση του στόπερ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως πλάγιος μπακ. Δεν διαθέτει σούπερ τεχνική, αλλά είναι αποτελεσματικός, έξυπνος και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και στα τάκλιν. Ο προπονητής του πέρυσι στη Μάλαγα, Χάβι Γράθια, ανέλυσε το στιλ του για το Sport24.gr . Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι αριθμοί του.

- Ο Σάντσεθ έχει ύψος 1.85 και βάρος 76 κιλά. Αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και το καλό του πόδι είναι το δεξί.

- Έχει αγωνιστεί επαγγελματικά σε 6 ομάδες μέχρι σήμερα: Espanyol B (2004-06), Espanyol (2005-09), Real Madrid B (2007), Racing Santander (2007-08), Sevilla (2009-11) και Málaga (2011-15).

- Έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες της Ισπανίας: την Segunda B (2004-05), την Segunda División (2007), και την Primera División (2004-15).

- Έχει 166 συμμετοχές στην Primera (3 γκολ), 20 στην Segunda και 19 στην Segunda B (1 γκολ). Συνολικά δηλαδή έχει παίξει σε 205 ματς ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

- Έχει 20 συμμετοχές στο ισπανικό Κύπελλο (2 γκολ) και 14 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

- Έχει 13.118 συνολικά λεπτά συμμετοχής στα 166 ματς που έχει παίξει στην Primera División.

- Στα 166 παιχνίδια που έχει παίξει στην Primera División, ο Σάντσεθ έχει δεχτεί 55 κίτρινες και 3 κόκκινες κάρτες. Από τις 3 κόκκινες, μόνο η μια ήταν απευθείας αποβολή.

- Στην μέχρι τώρα καριέρα του, ο Σάντσεθ έχει κατακτήσει δυο Κύπελλα Ισπανίας (Εσπανιόλ 2006 & Σεβίγια 2010)

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΣΕ 35 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΛΙΚ

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

1. Ο Σάντσεθ με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας U19 (16/4/2005)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

2. Ο Σάντσεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και έφτασε τελικά μέχρι την πρώτη ομάδα

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

3. Τον Ιανουάριο του 2007 δόθηκε δανεικός στην Ρεάλ Μαδρίτης Β

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

4. Με την Ρεάλ Μαδρίτης Β είχε 20 συμμετοχές

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

5. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Ράθινγκ του Σανταντέρ (2007-08)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

6. Με την φανέλα της Ράθινγκ και αντίπαλο την Βαλένθια (25/11/2007)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

7. Το 2008 επέστρεψε στην Εσπανιόλ. Εδώ πανηγυρίζει μαζί με τον Ραούλ Ταμούδο σε τοπικό ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (21/2/2009)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

8. Το 2009 πήγε στη Σεβίγια. Εδώ με τους Φαμπιάνο και Εσκουδέ (22/1/2011)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

9. Οι παίκτες της Σεβίγια στο "Ριαθόρ" με φανέλες που εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον συμπαίκτη τους. "Σέρχιο σε αγαπάμε" (20/1/2010)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

10. Παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σεβίγια στο "Καμπ Νόου". Ο Νεγρέδο σκοράρει και σηκώνει ψηλά τη φανέλα του Σάντσεθ (6/1/2010)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

11. Στο προπονητικό κέντρο της Σεβίγια υπό το βλέμμα του Μανθάνο

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

12. Μαζί με τον Χάβι Βάρας σε προπόνηση της Σεβίγια (24/2/2011)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

13. Μαζί με τον Χεσούς Νάβας (22/11/2010)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

14. Μονομαχία με τον Λας Ντιαρά σε ματς της Σεβίγια με την Ρεάλ Μαδρίτης (26/1/2011)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

15. Ο Σάντσεθ στον πάγκο της Σεβίγια, στην πρώτη του παρουσία μετά την περιπέτεια της υγείας του (15/1/2011)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

16. Ο Σάντσεθ στην επίσημη παρουσίασή του από την Μάλαγα (3/7/2011)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

17. Σάντσεθ και Μπουονανότε στην επίσημη παρουσίασή τους από την Μάλαγα (3/7/2011)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

18. Παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από αριστερά, Ράμος, Κριστιάνο, Πέπε και Σάντσεθ (10/1/2012)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

19. Σάντσεθ και Κακά μονομαχούν στο "Μπερναμπέου" (25/2/2012)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

20. Ο Σάντσεθ σκοράρει μέσα στο "Μπερναμπέου" σε ματς Κυπέλλου ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μάλαγα (3/1/2012)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

21. Σε φιλικό παιχνίδι με την Τζουργκάρντεν (13/3/2012)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

22. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει πετύχει την απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2012/13 και ο Σάντσεθ δεν μπορεί να το πιστέψει

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

23. Σε εκδήλωση χορηγίας της Πόρσε μαζί με τον Μπαπτίστα (1/3/2012)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

24. Μαζί με τον Σαβιόλα σε προπόνηση της Μάλαγα πριν από ματς με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ (5/2/2013)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

25. Ο Σάντσεθ σε ιατρικό συνέδριο καρδιολογίας στη Μάλαγα (1/12/2011)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

26. Αντικρίζει την κόκκινη κάρτα στο "Μπερναμπέου" σε ματς πρωταθλήματος (8/5/2013)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

27. Σάντσεθ και Μέσι στο "Καμπ Νόου" (26/1/2014)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

28. Με αντίπαλο την Αθλέτικ στη "Ροσαλέδα" (25/11/2013)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

29. Με αντίπαλο τον Πέδρο και την Μπαρτσελόνα στην "Ροσαλέδα" (25/8/2013)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

30. Τράβηγμα φανέλας στον Γκριζμάν μέσα στο "Ανοέτα" (21/9/2013)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

31. Με αντίπαλο τον Χεμέντ της Αλμερία (4/5/2015)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

32. Με αντίπαλο την Ατλέτικο στη "Ροσαλέδα" (11/4/2015)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

33. Με τον Γουέλιγκτον και τον Κριστιάνο σε ματς της Μάλαγα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη "Ροσαλέδα" (29/11/2014)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

34. Πανηγυρίζοντας γκολ της Μάλαγα απέναντι στη Βαλένθια (2/2/2015)

Σέρχιο Σάντσεθ, ένας "γαύρος" για τον Παναθηναϊκό

35. Η τελευταία εμφάνιση του Σάντσεθ με τη φανέλα της Μάλαγα και αντίπαλο τη Σεβίγια (23/5/2015)

Πηγές: As, Marca, La Opinión de Málaga, lfp.es, elpaís.com

Βίντεο: Γκολ του Σάντσεθ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνα Κυπέλλου της σεζόν 2011/12

Βίντεο: Γκολ του Σάντσεθ εναντίον της Ατλέτικο με τη φανέλα της Εσπανιόλ (20/12/2008)

Βίντεο: Γκολ του Σάντσεθ εναντίον της Βαγιαδολίδ με τη φανέλα της Εσπανιόλ (σεζόν 2008/09)

Βίντεο: Ποδοσφαιρική ανάλυση του Σέρχιο Σάντσεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ