ΣΤΗΛΕΣ

Ράσμους Τελάντερ: Ο μαχητής του Παναθηναϊκού

Ράσμους Τελάντερ: Ο μαχητής του Παναθηναϊκού

Πριν προλάβει να έλθει στην Ελλάδα, είχε ήδη κριθεί δυσμενώς -γιατί για άλλον πήγαινε ο Παναθηναϊκός και άλλον πήρε. Προφανώς και ο René Henriksen ήξερε κάτι περισσότερο, όταν πρότεινε τον Erasmus Thelander στους "πράσινους". Για αρχή, όσα μάθαμε όλοι το Σάββατο (3/10).

Ο Rasmus Thelander είναι ο τύπος που βάζει το σώμα του σε όλες τις μάχες, που έχει επικεντρώσει στο πώς μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και δεν τον νοιάζει κάτι άλλο. Πράγμα που αποδείχθηκε το Σάββατο (3/10), στην Ξάνθη, απ' όπου οι "πράσινοι" έφυγαν με το "διπλό" , έπειτα από γκολ του Δανού που... αποχώρησε με ράμματα κάτω από το μάτι. Γεγονός, ήσσονος σημασίας για τον ίδιο. Πέραν του ότι δεν ήταν η πρώτη φορά (οι παρεμβάσεις του, του 'χουν στοιχίσει πολλά ράμματα), επικέντρωσε στη νίκη. Οπότε, όλα καλά. Όχι για το θεαθήναι. Διαβάστε την ιστορία του και θα καταλάβετε ότι... είναι τέτοιος τύπος.

Από τον περασμένο Απρίλιο, πριν καν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, είχε προκύψει η πληροφορία πως ο Παναθηναϊκός έχει εντοπίσει έναν παίκτη στη βόρεια Ευρώπη, ο οποίος φερόταν να ταιριάζει ιδανικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το όνομα αυτού ήταν Filip Helander, εκ Σουηδίας (για την ακρίβεια, άνηκε στην Malμo FF, ομάδα που έκανε γνωστή στον πλανήτη ο Zlatan Ibrahimovic ), ύψους 1.92 και μόλις 22... Απριλίων.

Ράσμους Τελάντερ: Ο μαχητής του Παναθηναϊκού

Στους μήνες που ακολούθησαν, θα μαθαίναμε τα πάντα για αυτό το παιδί, θα τον βλέπαμε να κατακτά με την εθνική U21, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας που διεξήχθη στην Τσεχία. Παρεμπιπτόντως, είχε προτιμηθεί για την καλύτερη ομάδα του τουρνουά, διότι ήταν ο ηγέτης των Σουηδών έως το τέλος της διαδρομής -ο τίτλος στο ματς με την Πορτογαλία κρίθηκε στα πέναλτι. Στις 22 Ιουλίου θα προέκυπτε η είδηση της υπογραφής του στην ιταλική Verona και τότε οι γνωστοί επικριτές των πάντων θα έσουραν τα εξ αμάξης στον Παναθηναϊκό που είχε ήδη... λοξοδρομήσει. Είχε αφήσει την περίπτωση του Σουηδού (ενώ είχε μπει στην τελική ευθεία), για έναν Δανό, του οποίου το όνομα ήταν Rasmus Thelander. Τη βλέπετε την ειρωνεία της τύχης, έτσι; Από τον Helander στον Thelander!

Η παρέμβαση του Henriksen και η αλλαγή ρότας

Εν πάση περιπτώσει, οι γνωστοί άγνωστοι επέμεναν ότι οι "πράσινοι" άλλαξαν κατεύθυνση, για οικονομικούς λόγους. Διότι -λέει- είχαν μπει στη μέση ομάδες, που διατίθεντο να δώσουν στην Aalborg πολλά περισσότερα από όσα είχε ήδη προσφέρει ο ΠΑΟ, που επ ουδενί ήθελε να "ματσάρει" υπέρογκα ποσά. Για αυτό και πέρασε στο plan B. Ο Παναθηναϊκός θα αρκείτο στο να δημοσιεύσει την πληροφορία πως ο René Henriksen είχε προτείνει τον Thelander (ειρήσθω εν παρόδω, έως την άφιξη του αναφερόταν στα ελληνικά ΜΜΕ ως "Θελάντερ"), ακολούθως ο Λεωνίδας Βόκολος, τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, έκανε το ταξίδι στο βορρά της Δανίας, για να δει τον παίκτη εν δράσει. Λίγα λεπτά αργότερα, θα έγραφε στο μπλοκάκι του ότι είναι ένας κλασικός δυναμικός στόπερ, που βγάζει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του και δεν αφήνει τον αντίπαλο να πάρει ανάσα και θα έγραφε το όνομα του πάνω από εκείνο του Helander -ο οποίος μοιραία μπήκε στην "αναμονή".

Τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, η ομάδα του Thelander επιβεβαίωσε πως όχι μόνο υπάρχει θέμα, αλλά έχει ολοκληρωθεί , με τη συμφωνία να αφορά τριετές συμβόλαιο. Ο παίκτης ωστόσο, εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε αποστολή, στην 3η αγωνιστική και το ματς με τον Πανιώνιο, λόγω του προβλήματος που είχε από τις 22 Μαρτίου και σύμφωνα με τον Jesper Helmin, της Blod.dk ήταν κάταγμα κόπωσης.

Οι γιατροί του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να τον πιέσουν -και να ρισκάρουν υποτροπή- και του έδωσαν το ΟΚ, όταν πια είχε συνέλθει 100%. Στις 21/9, πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Γιάννης Αναστασίου θα ομολογούσε ότι " ο Ράσμους είναι ένας παίκτης ο οποίος μας έλειψε, μας έλειψε τουλάχιστον ο δυναμισμός του και τα καλά στοιχεία που έχει με την μπάλα κάτω. Αυτή τη στιγμή δείχνει ότι είναι έτοιμος, ξεπέρασε όποια προβλήματα είχε και σίγουρα άμεσα θα μπει στην ομάδα. Τώρα αν θα είναι στο ματς της Τετάρτης, της Κυριακής ή στο επόμενο αυτό θα το δείτε".

Τι είδαμε; Στην τρίτη του συμμετοχή, σε επίσημο ματς,... αυτό.

JEG HAR DEN SEJESTE MAND I VERDEN! ⚽️ GOOAAALL!! 0-1    

Posted by Sophie Moradeyo Strøm Andersen on Saturday, October 3, 2015

Η καταγραφή του γεγονότος και το ποστάρισμα, ανήκει στην σύντροφο του, Sophie Moradeyo Strom Andersen, Miss Denmark το 2014, με καλλιτεχνικές αναζητήσεις, αν σκεφτείτε πως είναι φοιτήτρια, σε σχολή της Κοπεγχάγης για εσωτερική διακόσμηση, έχει δική της εταιρία με κοσμήματα, ενώ διαθέτει και τη δική της ιστοσελίδα , στην οποία ανανεώνει πολύ τακτικά το blog της. Γενικότερα, το ζεύγος έχει έντονη δραστηριότητα στα social networks. Θα τους βρείτε στο Ιnstagram, το Facebook και το Twitter και δεν παραλείπουν να καταγράφουν κάθε τους στιγμή. Όχι μόνο ό,τι τους κάνει εντύπωση. Έτσι, είδαμε πώς είναι το σπίτι τους -μεταξύ άλλων.

Finally got the keys for our new house!!  󾮞☀️󾌱󾮂󾒰󾀼

Posted by Rasmus Thelander on  Wednesday, July 22, 2015

Μέσω αυτής της οδού, μάθαμε για τη φιλανθρωπική δράση του Δανού. Ασχολείται με το #withknowledgeyoucan, οργάνωση με στόχο να "χτίσει" γέφυρες μεταξύ της Δανίας και της Αιθιοπίας και να αναπτύξει συνεργασίες που αφορούν τον πολιτισμό, την παιδεία και τις επιχειρήσεις. Σημείωση: η σύντροφος του έχει "ρίζες" στην Αφρική. Για την ακρίβεια, όπως έχει ενημερώσει " 1/4 από την πλευρά του πατέρα μου, είμαι από τη Νιγηρία".

Το ζεύγος Thelander σύναψε φιλική σχέση με το ζεύγος Berg και η Josefines έγινε φίλη με τη Sophie, με ό,τι συνεπάγεται αυτό -σε εξόδους και φωτογραφίες, μαζί και σε προώθηση των projects τους. Γενικά, θα θέλατε πως είναι φίλες με ενδιαφέροντα που ποστάρουν όπου μπορούν. Και όταν δεν κάνουν κάτι το ιδιαίτερο (γιατί έχουν μια τάση να διαφημίζουν τα μαγαζιά που επισκέπτονται, μαζί και τα πιάτα και τα ποτά τους), "ανεβάζουν" selfies.

Nα επιστρέψουμε όμως, στο θέμα μας (ποιο είναι αυτό το παιδί), αφότου πρώτα κάνουμε άλλη μια... στροφή στο Instagram -για να έχετε μια πλήρη εικόνα του τι μπορείτε να βρείτε εκεί.

Ο γεννημένος στις 9 Ιουλίου του 1991, Δανός σέντερ μπακ έπαιξε για πρώτη φορά ποδόσφαιρο σε ομάδα, στην Herlev. Ως επαγγελματίας, στην Akademisk Boldklub, της NordicBet Ligaen (δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας του). Έκανε ντεμπούτο, στις 19 Αυγούστου του 2009, στο ματς με την IF Føroyar, οπότε τον σήκωσε από τον πάγκο ο Flemming Christensen, για να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς παίκτες -δεδομένου ότι το επόμενο ματς ήταν σε λίγες ημέρες και ήταν νοκ άουτ για το Κύπελλο. Στις 28 του ίδιου μήνα, ο σύλλογος του του έδωσε νέο συμβόλαιο. Για την ακρίβεια, επέκταση. " Είναι ένα από τα δικά μας παιδιά και πιστεύουμε πως πολύ σύντομα θα είναι starter, ενώ στο μέλλον θα γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες που 'χει "βγάλει" η ομάδα" είχε δηλώσει ο γενικός διευθυντής της ΑΒ, John Miller. " Η προηγούμενη χρονιά ήταν αποτυχημένη, οπότε το club αποφάσισε να δώσει προσοχή στα νέα παιδιά. Ήταν τέλειο, γιατί ήμασταν τόσοι πολλοί. Αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις μου. Ήταν εκπληκτικό", είχε ενημερώσει ο ίδιος.

Ράσμους Τελάντερ: Ο μαχητής του Παναθηναϊκού

Εδώ, θα θέλαμε να ανοίξουμε μια παρένθεση: μεταξύ των ονομάτων που είχε αναδείξει η Akademisk Boldklub, ήταν οι René Henriksen, Peter Løvenkrands, Martin Albrechtsen, Nicolai Jørgensen και David Boysen. Το προσέξατε το πρώτο όνομα; Ναι, είναι ο γνωστός Henriksen, ο οποίος τους τελευταίους μήνες εργάζεται ως "κατάσκοπος" για τον Παναθηναϊκό. Πάμε παρακάτω.

Στις 5 Οκτωβρίου του 2010 η ομάδα του ανακοίνωσε ότι θα μείνει εκτός για επτά εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια προπόνησης και πάνω που είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, τέθηκε νοκ ντάουν. " Είχα την ευκαιρία να γίνω βασικός και τραυματίστηκα. Τώρα, θα πρέπει να αφοσιωθώ στην αποθεραπεία και από εκεί να ξαναβρώ τη θέση μου στην ομάδα". Κατάφερε να παίξει σε 2 ματς και να σκοράρει μια φορά.

Τον Νοέμβριο του 2011, τον κάλεσε η Roda JC για δοκιμαστικά. Πήγε και τη δεύτερη ημέρα, η ομάδα ρώτησε αν μπορούσε να τον κρατήσει για ένα ακόμα τετραήμερο. Σκέφτονταν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν. Βεβαιώθηκαν πως αυτό είναι κάτι που θέλουν, όταν τον είδαν να σκοράρει σε φιλικό, αφότου είχε διανύσει όλο το γήπεδο, ντριμπλάροντας. " Το πλάνο ήταν να μείνω μόνο μια εβδομάδα, αλλά μου ζήτησαν να με δουν για περισσότερο και να με βάλουν σε φιλικό προετοιμασίας. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Όλοι μου φέρονται εξαιρετικά, οι προπονητές μου λένε τα καλύτερα και έχουν ενημερώσει τον ατζέντη μου ότι με θέλουν".

Τον ρώτησαν αν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. " Εδώ οι αποφάσεις ήταν πιο έξυπνες και πιο γρήγορες, από ό,τι είχα συνηθίσει. Οπότε, είχα να δουλέψω πάνω σε κάτι, να βελτιωθώ". Επίκειτο ένα φιλικό στο οποίο θα εμφανιζόταν και ο τότε εκπρόσωπος του " για να μιλήσει μετά με το σύλλογο. Οφείλω να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, όπως έκανα και στα δοκιμαστικά. Το πλάνο μου είναι να κάνω το επόμενο βήμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Να παίξω στη Superliga. Ήθελα να διεκδικήσω αυτό το στόχο πριν έλθω στη Roda, αλλά εφ όσον μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία, που ήταν ενδιαφέρουσα, δεν ήθελα να τη χάσω. Μέσω αυτής, ενδεχομένως να 'χω κάτι άλλο σύντομα, ώστε να καταφέρω να συνεχίσω την εξέλιξη μου".

Ράσμους Τελάντερ: Ο μαχητής του Παναθηναϊκού

Η συνάντηση μεταξύ του ατζέντη και της ομάδας έγινε και παρουσιάστηκε και πρόταση συνεργασίας, με τους διοικούντες να εξάρουν τον χαρακτήρα του αθλητή, για τον οποίον είχαν εκφραστεί θετικά οι πάντες. Από όλα τα μέλη του προπονητή τιμ, έως τον αθλητικό διευθυντή, όπως είχε αποκαλύψει στην bold.dk ο εκπρόσωπος του, Allan Nielsen. Στις 30/11 λοιπόν, έπρεπε να μιλήσει με τον πελάτη του και να αναλύσουν όλα τα δεδομένα, πριν επιδιώξουν συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΒ -για να τον αφήσουν να φύγει στο "παράθυρο" του Γενάρη. Το μόνο που εκκρεμούσε ήταν τα ιατρικά τεστ.

Τελικά, η Roda άλλαξε προπονητή και η συμφωνία πήγε περίπατο. " Είχα ένα προαίσθημα πως αυτό ήταν το κατάλληλο μέρος για εμένα. Είχα πάθει πλάκα με το επίπεδο της ομάδας. Χωρίς να θέλω να γίνω αγενής, οι παίκτες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Ήμουν έτοιμος να πάω από την Danish 1 στην Superliga, γιατί πίστεψα πως μπορώ να παίξω για αυτήν την ομάδα. Αντιλαμβάνεστε την απογοήτευση μου, όταν αυτό δεν έγινε". Η AB είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να τον χάσει από τότε, οπότε τον Ιούνιο του 2012, οπότε έθεσε θέμα απόκτησης η Aalborg BK, ήξερε τι να ζητήσει. Ο Thelander υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, με τη νέα του ομάδα. Ήταν 20 χρόνων και είχε συμμετοχές στην εθνική U18, U19 και την U20.

Ο γενικός διευθυντής της ΑaB, Lynge Jakobsen ομολόγησε ότι " τον παρακολουθούσαμε καιρό και διαπιστώσαμε πως ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ της ομάδας μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και να γίνει παίκτης της Superliga". Ο ίδιος εξήγησε πως " απήλαυσα τον καιρό που πέρασα στην ΑΒ, αλλά έχω φιλοδοξίες. Μια είναι να παίξω στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Κατ' αρχάς, θα πρέπει να συνηθίσω στη διαφορά επιπέδου και τον τρόπο που γίνονται οι προπονήσεις. Αυτό που θέλω είναι να βελτιωθώ το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποτελέσω μέλος της ομάδας".

Ντεμπούτο με αποβολή

Την πρώτη σεζόν (2012-13), ήταν ρεζέρβα και είχε 11 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ. Ο προπονητής του, Kent Nielsen είχε εξηγήσει ότι " στην παρούσα φάση έχουμε βασικό κεντρικό αμυντικό. Χρειαζόμασταν έναν ταλαντούχο νεαρό για ρεζέρβα. Ο Erasmus είναι πιο πολύ επένδυση για το μέλλον. Φυσικά, αν καταφέρει να παίξει καλύτερα από τους άλλους, θα πάρει θέση στην 11αδα".

Το καλοκαίρι του 2013, ο νεαρός θα καλείτο να διευκρινίσει στους φαν της ομάδας πως θα ήταν χρήσιμο να μην μένουν στο παρουσιαστικό του, που παρέπεμπε σε... βασιλιά του bullying " με τα ξυρισμένα μαλλιά, τα πολλά tattoos και τον μυικό όγκο. Αρκούμαι στο να εκφράζω το δυναμισμό μου, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους". Σε εκείνο το σημείο, όλοι θυμήθηκαν την αποβολή του, στην πρώτη του εμφάνιση με την U18 -εναντίον της Ουκρανίας-, αλλά έσπευσε να εξηγήσει πως επρόκειτο για μια κακιά στιγμή. " Ο διαιτητής είδε πως έκανα τάκλιν σε παίκτη που είχε πέσει και τους έδωσε πέναλτι. Σκεφτόμουν "παίζω πρώτη φορά και δίνω στους αντιπάλους πέναλτι. Ούτε που είδα πως ο ρεφ ερχόταν με την κόκκινη κάρτα, κατά πάνω μου". Περασμένα, ξεχασμένα.

Την επομένη αγωνιστική περίοδο (2013-14) έγινε η ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας, όταν κάλυψε το κενό του Lasse Nielsen -είχε φύγει με προορισμό την NEC Nijmegen. Δεν έχασε αγώνα (έπαιξε και στους 26 της λίγκας, μαζί με τους 3 του κυπέλλου και τους 2 του Europa League) και ήταν εκ των κύριων λόγων που η ομάδα του πήρε το double.

Στον τελικό του κυπέλλου, με την F.C. Copenhagen (στις 15/5 του 2014) σκόραρε δυο φορές -και τις δυο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ "κάτι που δουλέψαμε στην τελευταία προπόνηση, οπότε ήμουν έτοιμος"-, το ματς τελείωσε 4-2 και πήρε τον τίτλο του "Fighter" της διαδικασίας. "Δεν υπήρξαν πολλοί που πίστεψαν σε εμάς, στην αρχή της σεζόν" θύμισε, πριν πανηγυρίσει την επιτυχία. Την τρίτη χρονιά (πέρυσι) αρκέστηκε στις 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και στη μια στο κύπελλο, ενώ παρουσιάστηκε σε 4 ματς για τα προκριματικά του Champions League και σε άλλα οκτώ του Europa League.

Ράσμους Τελάντερ: Ο μαχητής του Παναθηναϊκού

Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 22/3, οπότε υπέστη κάταγμα κόπωσης και υποχρεωτικά τέθηκε εκτός. Είχε προλάβει ωστόσο, να γίνει το σημείο αναφοράς της άμυνας της ομάδας του και να ρωτήσει για εκείνον ο Henriksen. Τι έμαθε; Πως όπου και αν έπαιξε, είχε εξαίρετη σχέση με τους προπονητές του. Ακόμα και όταν δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, δεν εξέφρασε παράπονο. Συνέχισε να δουλεύει σκληρά και να κάνει ό,τι μπορεί, για να κερδίσει τα λεπτά του, την παρουσία του στην ομάδα. Το στοιχείο που τον χαρακτήριζε ήταν η φιλοδοξία του, μαζί και η απόφαση να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ταλέντο του.

Όταν οι "πράσινοι" προσέγγισαν την ΑaB για να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις, ο Allan Gaarde, αθλητικός διευθυντής του οργανισμού, δήλωσε "ο Rasmous ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας που είχαμε τα τελευταία χρόνια και εύλογα τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό. Φέτος, αυτό το ενδιαφέρον έφτασε στο υψηλότερο σημείο. Εμείς συμφωνήσαμε με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να ευχηθούμε στον παίκτη, κάθε επιτυχία. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να πουλήσουμε έναν τέτοιον παίκτη, σε ένα ευρωπαϊκό σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Ράσμους Τελάντερ: Ο μαχητής του Παναθηναϊκού

Τι είπε όμως, ο ίδιος ο παίκτης; " Πέρασα εκπληκτικές στιγμές και στην ΑΒ και στην AaB, με το highlight αυτής της καριέρας να είναι φυσικά το double της προηγούμενης σεζόν. Είχα την ευκαιρία να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες με τη συμμετοχή μας στο Europa League και την πρόκριση μας, από ένα δύσκολο γκρουπ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, αλλά και όλους όσοι ήταν στην ομάδα, αυτά τα τρία αξέχαστα χρόνια. Όλοι με πρόσεξαν και έκαναν ό,τι μπορούσαν, για να γίνω καλύτερος ως παίκτης και ως άνθρωπος. Έχω τεράστια πίστη στον εαυτό μου και αισθάνομαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, για να γίνω μέλος ενός μεγάλου κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός".

Μετά την εκκίνηση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, ενημέρωσε πως " στην ομάδα είναι πιο υψηλό το επίπεδο της τεχνικής σε σχέση με την Δανία. Στην Δανία το βάρος έπεφτε περισσότερο στην φυσική κατάσταση. Νομίζω πως οι παίκτες εδώ έχουν περισσότερη τεχνική ενώ στην Δανία δουλεύουμε περισσότερο στην φυσική κατάσταση και την τακτική" και θα επαναλάμβανε ότι " πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Ήλθα για να παίζω. Στο ξεκίνημα χρειάζεσαι χρόνο, για να μάθεις τα νέα δεδομένα. Πιστεύω ότι είμαι δυνατός παίκτης, είμαι καλός στο ένας εναντίον ενός, αλλά όταν παίζεις ως ομάδα, πρέπει να είσαι σε θέση να βοηθήσεις και στην ανάπτυξη με καλές επιλογές".

Αυτό που χρειάστηκε ευθύς εξ αρχής, ήταν λίγη υπομονή, διότι προερχόταν από τραυματισμό. Στις 23/9 του 2015 έπαιξε με τον Λεβαδειακό και το Σάββατο (3/10) σκόραρε το πρώτο του γκολ, στην ελληνική λίγκα. Ήταν εκείνο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και προήλθε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ