ΣΤΗΛΕΣ

Ποια είναι η καλύτερη κερκίδα στην Ελλάδα;

Ποια είναι η καλύτερη κερκίδα στην Ελλάδα;

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για το ποια γήπεδα γεμίζουν και τι ατμόσφαιρα δημιουργείται. Ποιοι οπαδοί θεωρείτε ότι στην καλύτερή τους βραδιά φτιάχνουν την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ελλάδα; Δείτε VIDEOS και ψηφίστε στο γκάλοπ του Sport24.gr.

Αποτελεί διαχρονικό και αγαπημένο θέμα συζήτησης μεταξύ των οπαδών. Πόσοι πάνε στο γήπεδο, ποιοι ακολουθούν την ομάδα τους στα εκτός έδρας παιχνίδια, ποιοι θεωρούνται πιο πιστοί και τι ατμόσφαιρα δημιουργούν. Παραμερίζουμε τις καφρίλες, τα... ντου και οτιδήποτε εκτός αθλητικού πλαισίου, το οποίο δεν πρέπει να αφορά κανέναν νοήμονα άνθρωπο, ούτε και να προάγεται ως μαγκιά. Διότι πολύ απλά δεν είναι.

Οι περισσότεροι έχει τύχει να βρεθούμε σε κάποιοι γήπεδο και να... απορροφηθούμε κάποια στιγμή από την εξέδρα, κυρίως των οργανωμένων. Να τους βλέπεις να πηγαίνουν πάνω-κάτω, να φτιάχνουν έδρα-κολαστήριο για τον αντίπαλο, δίνοντας παράλληλα "φτερά" στους αθλητές της ίδιας της ομάδας τους. Κακά τα ψέματα, τίποτα δεν είναι το ίδιο σε ένα αθλητικό γεγονός, αν δεν υπάρχει το "αλατοπίπερο" στην κερκίδα...

Μεγάλη κουβέντα γίνεται στην χώρα και αποτελεί πεδίο... αντιπαράθεσης για το ποιοι οπαδοί βρίσκονται σταθερά δίπλα στην ομάδα τους, ποια γήπεδα γεμίζουν, ποιοι την ακολουθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια και τι ατμόσφαιρα δημιουργούν. Ποιοι ακούγονται περισσότερο και έχουν πιο δυνατή "φωνή". Ειδικά, δε, αν υπάρχουν οπαδοί δυο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, τότε οι "μάχες" είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Το Sport24.gr... πασάρει στους αναγνώστες του και ζητάει την άποψή τους. Στην καλύτερή τους βραδιά, ποιοι θεωρείτε ότι κάνουν την καλύτερη κερκίδα στην χώρα μας; Ποιοι έχουν το καλύτερο τέμπο, τα καλύτερα συνθήματα και δημιουργούν την πιο εκκωφαντική ατμόσφαιρα; Σκεφτείτε ένα κατάμεστο γήπεδο σε κρίσιμο ματς, όπου οι φίλαθλοι... παίζουν μαζί με την ομάδα τους. Ποιοι μπορούν να επηρεάσουν περισσότερο τα δρώμενα στον αγωνιστικό χώρο με την παρουσία τους και ποιοι κατά την άποψή σας είναι οι πιο πιστοί.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, της Λάρισας και του ΟΦΗ τίθενται υπό την κρίση των αναγνωστών και εκείνοι θα αποφασίσουν ποιους χαζεύουν περισσότερο σε ένα ποδοσφαιρικό ματς, ποιους πιθανότατα... ζηλεύουν αν ανήκουν σε αντίπαλο "στρατόπεδο". Διότι δεν είναι απαραίτητο να θεωρεί κάποιος ότι οι οπαδοί της δικής του ομάδας είναι αναγκαστικά οι καλύτεροι στο κομμάτι της ατμόσφαιρας. Αν μη τι άλλο, το τελικό αποτέλεσμα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον...

Θύρα 7 - Ολυμπιακός

Θύρα 13 - Παναθηναϊκός

Original 21 - ΑΕΚ

Θύρα 4 - ΠΑΟΚ

Super 3 - Άρης

Αυτόνομη Θύρα 10 - Ηρακλής

Monsters - ΑΕΛ

Snakes - ΟΦΗ

Πάρτε μέρος στο Poll του Sport24.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ