ΣΤΗΛΕΣ

Τα πέντε αριστουργήματα του Πίρλο

Τα πέντε αριστουργήματα του Πίρλο
IMAGE PHOTO AGENCY S.A.S. VIA EMILIO DE MARCHI 19 20125 MILANO P. IVA E C.F. 06603430965 [email protected]

Με αφορμή την γκολάρα του Πίρλο με την Αταλάντα, το Sport24.gr παρουσιάζει το Top-5 τερμάτων του Ιταλού, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται εκτελέσεις φάουλ.

Το δεξί του πόδι είναι σκέτη μαγεία. Πασάρει με απίστευτη μαεστρία, απλώνει το παιχνίδι της ομάδας με τρόπο μοναδικό, αλλά είναι "φονικό όπλο" όποτε αποφασίσει να εκτοξεύσει μια... ρουκέτα με στόχο τα αντίπαλα δίχτυα. Ένας διαρκής "πονοκέφαλος" για κάθε τερματοφύλακα...

Ο Αντρέα Πίρλο, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στον αγώνα με την Αταλάντα, χαρίζοντας το τρίποντο στην Γιουβέντους και για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2004-05 έχει πάνω από δυο τέρματα στο πρωτάθλημα που να μην προέρχονται από εκτέλεση φάουλ.

Μάλιστα, ο "μαέστρος" της "Βέκια Σινιόρα" και της εθνικής Ιταλίας μετράει δώδεκα γκολ την τελευταία τριετία στο Καμπιονάτο και όλα είναι εκτός περιοχής. Βέβαια, τη μερίδα του λέοντος κατέχουν τα στημένα, που αποτελούν και την ειδικότητά του.

Το Sport24.gr, με εξαίρεση το τέρμα απέναντι στην ομάδα από το Μπέργκαμο, συγκέντρωσε τα πέντε καλύτερά του γκολ με την φανέλα της Μίλαν, της Γιουβέντους και της "σκουάντρα ατζούρα" στη ροή του αγώνα και όχι με στημένη μπάλα.

Το να βρεις αψεγάδιαστη εκτέλεση φάουλ του 35χρονου, δεν είναι και δύσκολο, γι' αυτό θυμίζουμε εκείνα που ήταν αριστουργηματικά και σημειώθηκαν με το τόπι να κυλάει στο χορτάρι.

Το "συστημένο" με την Πάρμα στο "Ένιο Ταρντίνι"

Η "ρουκέτα" με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"

Το εκπληκτικό σουτ στο "παραθυράκι" με την Βερόνα στο "Σαν Σίρο"

Το γκολ-λύτρωση στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο

Το υπέροχο τέρμα με την Γκάνα για το Μουντιάλ του 2006

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ