ΣΤΗΛΕΣ

Πάθος για τον Ηρακλή

Πάθος για τον Ηρακλή
Σιδέρη 01

Μπορεί να κατάγεται από την Πάτρα, ωστόσο στην Θεσσαλονίκη γνώρισε τον μεγάλο της έρωτα. Η Μαρία Σιδέρη είναι φανατική φίλαθλος του Ηρακλή και μόνιμος κάτοικος του Καυτανζογλείου. Το Sport24.gr εντόπισε την 23χρονη, η οποία μας μίλησε για το πάθος της.

Η παρουσία της Μαρίας Σιδέρη στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου δεν θα μπορούσε παρά να μην περάσει απαρατήρητη στην πορεία της ανόδου και της επιστροφή του Ηρακλή στην Super League. Ποια είναι όμως η 23χρονη Πατρινή φίλαθλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης; Η ίδια μίλησε στο Sport24.gr για τον εαυτό της αλλά και το πως κόλλησε με τον "Γηραιό".

Η Μαρία Σιδέρη φρόντισε αξιοποιώντας τον λογαριασμό της στο facebook να γίνει ακόμη πιο γνωστή στους φιλάθλους του Ηρακλή εκτός της παρουσίας της στο Καυτανζόγλειο Στάδιο αλλά και γενικότερα για την μεγάλη της αγάπη. Για το πάθος της όπως παραδέχεται παρά το ότι η καταγωγή της είναι από την Πάτρα όπου γεννήθηκε και μετακόμισε σε ηλικία 9 χρονών στην Θεσσαλονίκη όπου πλέον ζει και εργάζεται. Δύο πόλεις ωστόσο που μόνο τυχαίες δεν είναι στην ζωή της καθώς η καταγωγή του πατέρα της είναι από την Πάτρα και της μητέρας της από την Θεσσαλονίκη.

Πάθος για τον Ηρακλή
Σιδέρη 05 INTIME SPORTS

"Μπορεί να είμαι από την Πάτρα αλλά σε ηλικία 9 χρονών μετακομίσαμε στην Θεσσαλονίκη οικογενειακώς όπου σπούδασα αισθητική και ασχολήθηκα σχετικά. Όπως και με το μόντελινκ και θα συμμετάσχω στον τελικό των καλλιστείων που θα γίνουνε τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη αφού πέρασα από τα προκριματικά.

Με τον Ηρακλή άρχισα να ασχολούμαι από το 2012 όταν με πήγε μία φίλη μου στα παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ που είχε κερδίσει το πρωτάθλημα στους τελικούς που είχανε γίνει στην Μίκρα. Έτσι δέθηκα με την ομάδα αλλά μετά αν και πήγα και σε παιχνίδια της ομάδας του μπάσκετ με κέρδισε το ποδόσφαιρο. Κάτι που είχε να κάνει και με το γεγονός ότι όταν ήμουνα μικρή πήγαινα στο γήπεδο και παρακολουθούσα τον αδερφό μου Δημήτρη που αγωνιζόταν στον Πατραϊκό στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Μάλιστα αγωνίζεται και σήμερα στο πρωτάθλημα Α1 της ΕΠΣΜ στην ομάδα του Ορφέα Σουρωτής".

Πάθος για τον Ηρακλή
Σιδέρη 03

"Όλα αυτά τα τελευταία τρία χρόνια πήγαινα ολοένα και πιο συχνά στο Καυτανζόγλειο μέχρι που πέρσι δεν έχασα παιχνίδι ενώ φρόντισα να πάω και εκτός έδρας. Μάλιστα δεν έμεινα μόνο στα επίσημα αλλά παρακολούθησα παιχνίδια της ομάδας και από την Θύρα 10 όπως και εκτός έδρας. Στην πρεμιέρα στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό, στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό και στα play offs στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και στο ΕΑΚ του Βόλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως φυσικά είχα πάει και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου στην Ξάνθη με τους γονείς μου πάντα να μου λένε να προσέχω". Κι όσον αφορά την φετινή χρονιά στην μέχρι στιγμής παρουσία του Ηρακλή στην Super League: "Δεν έχω χάσει παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο ενώ έχω πάει και στα Γιάννινα".

Ποιος όμως είναι ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή που της έχει αρέσει είτε από την φετινή ομάδα είτε από την πρώτη στιγμή που έχει αρχίσει να παρακολουθεί τα παιχνίδια της; "Ο Γιώργος Σαραμαντάς που αγωνίζεται από πέρσι στην ομάδα και βοήθησε στην άνοδο της ομάδας στην Super League. Μου αρέσει τόσο παικτικά όσο και ότι είναι γρήγορος αλλά και κάθε του κίνηση. Επίσης και ότι η καταγωγή του είναι από τον Πύργο όπως και εγώ από την Πάτρα".

Πάθος για τον Ηρακλή
Σιδέρη 04

"Είμαι Ηρακλής", τονίζει κατηγορηματικά και προσθέτει: "Δεν πηγαίνω στο γήπεδο για να δω τα παιχνίδια από συνήθεια. Όπως σου είπα είμαι Ηρακλής και όποτε πηγαίνω στο γήπεδο και ειδικά στο Καυτανζόγλειο είτε στα επίσημα είτε στην 10 φροντίζω να συμμετέχω στα συνθήματα. Για μένα ο Ηρακλής είναι πάθος και όχι να βγαίνω μόνο φωτογραφίες". Μάλιστα σε εκείνο το σημείο φρόντισε να πει ποιο είναι το αγαπημένο της σύνθημα της κερκίδας του Ηρακλή. Για μια ζωή να ξέρεις δεν θα σταματάω το όνομά σου να το τραγουδώ και Ηρακλής ο ένας στον κόσμο άλλος κανένας για σένα Ηρακλάρα μόνο ζω".

Εκτός από φίλαθλος του Ηρακλή έχει φροντίσει να έχει άποψη και τον γιο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ. Τον γιο του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρου Παπαθανασάκη τον Μάικ. "Είναι καλός άνθρωπος και αυτό μόνο που του έχω ζητήσει όποτε έχουμε μιλήσει είναι να κοιτάξουν ως διοίκηση στην πράξη να βοηθήσουν την ομάδα. Όπως και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όπου με την απαιτούμενη ενίσχυση η ομάδα θεωρώ ότι θα τα πάει ακόμη καλύτερα".

Πάθος για τον Ηρακλή
Σιδέρη 02 INTIME SPORTS

"Την στιγμή αυτή είμαι ελεύθερη αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτώ. Αντίθετα θα τον έκανα εγώ "κυανόλευκο" σαν εμάς". Τέλος έστειλε το δικό της μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που ήταν: "Τους εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε τους παιχνίδι και να δίνουνε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό τους εαυτό τιμώντας την βαριά φανέλα που φοράνε".

Πάθος για τον Ηρακλή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ