ΣΤΗΛΕΣ

Πας στοίχημα;

Πας στοίχημα;

Μας αρέσει η μπάλα, γουστάρουμε και το στοίχημα. Και ιδού τι ποντάρουμε στο Stoiximan.gr για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ!

Το Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και ως Κύπελλο Πρωταθλητριών, υπήρχε πάντα στην ζωή μας. Το στοίχημα ήρθε να μας συντροφεύσει τις τελευταίες δεκαετίες. Συνδυάζεται το παλιό με το νέο; Άνετα! Και αυτό κάναμε, αναζητώντας στο Stoiximan.gr τις καλύτερες αποδόσεις για μακροχρόνια στοιχήματα, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη.

Πας στοίχημα;
INTIME SPORTS

Η περιπέτεια του Ολυμπιακού

Μην τρέφουμε αυταπάτες. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια υπέρβαση για να καταλάβει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, όταν σε αυτόν βρίσκονται Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ. Ο Stoiximan.gr, όμως, μας δίνει την δυνατότητα να κυνηγήσουμε άλλα, πιο προσιτά πονταρίσματα.

Το να ξεπεράσει τους 5.5 βαθμούς στον όμιλο (με δύο νίκες επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παραδείγματος χάριν), πληρώνει 1.93, το να τερματίσει τρίτος στην τελική βαθμολογία δίνεται σε απόδοση 1.75 και το να δεχθεί πάνω από 11.5 γκολ συνολικά (συγνώμη Ρομπέρτο) πληρώνει 2.60. Καθόλου άσχημες αποδόσεις, φρονούμε.

Πας στοίχημα;

Παρί, Σίτι και Πόρτο

Τα κουκιά είναι μετρημένα και τα φαβορί για την πρωτιά στους ομίλους, η οποία θεωρητικά εξασφαλίζει μια πιο βατή κλήρωση στην φάση των «16», τα γνωστά και παραδοσιακά. Εμείς, όμως, κυνηγάμε τις εκπλήξεις που μπορούν να μας χαρίσουν καλύτερες αποδόσεις και μεγαλύτερα κέρδη. Ξεχωρίσαμε τρεις.

Στον πρώτο όμιλο, η πρωτιά λογικά θα κριθεί στα ματς Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν. Γιατί να μην γείρει η πλάστιγγα υπέρ της παρέας του Ζλάταν, η οποία φέτος θα επιχειρήσει να κάνει την οριστική της εκτόξευση εκτός συνόρων; Στο 3.10 η πρωτιά των πρωταθλητών Γαλλίας.

Στον δεύτερο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σαφές προβάδισμα (1.91), στον τρίτο η Ατλέτικο Μαδρίτης (1.45) και στον τέταρτο, παρ' ότι είναι το φαβορί βάσει αποδόσεων, μας αρέσει το 2.12 της Μάντσεστερ Σίτι, κόντρα σε μια αποδυναμωμένη Γιουβέντους και τις ευρισκόμενες σε αγωνιστική κρίση, Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ.

Στον πέμπτο όμιλο, η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί (1.20), στον έκτο η Μπάγερν Μονάχου (1.30) και στον όγδοο η Βαλένθια (1.90). Αφήσαμε επίτηδες τελευταίο τον έβδομο, όπου δεν μας πείθει η Τσέλσι χωρίς Τιμπό Κουρτουά και με πολλή εσωτερική γκρίνια και θα ποντάρουμε στην Πόρτο του Ίκερ Κασίγιας, η οποία παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο 4.60 η (ρισκαδόρικη, αλλά ελκυστική) πρωτιά των «δράκων».

Πας στοίχημα;

«Κανονιέρης» ο Σουάρες

Ξέρω τι θα πείτε. Με Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, πως θα γίνει να πάρει κάποιος άλλος τον τίτλο του πρώτου σκόρερ; Ναι, αλλά οι δύο σούπερ σταρ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι οι πιο λογικές επιλογές, γι' αυτό και οι αποδόσεις είναι ανάλογες (3.80 και 3.60 αντίστοιχα). Πέρυσι, οι δύο τους μοιράστηκαν την πρώτη θέση με τον Νεϊμάρ, τέταρτο φαβορί φέτος (15.00).

Εμείς θα ποντάρουμε στο τρίτο κατά σειρά φαβορί. Ο Λουίς Σουάρες, περί ου ο λόγος, έκανε κανονική προετοιμασία φέτος και είναι πιο ξεκούραστος σε σχέση με Λέο - «Νέι». Μέσα στην περιοχή είναι πιο «killer» από τους υπόλοιπους και, παρ' ότι είναι πολύ γενναιόδωρος και χαμογελάει εξίσου δίνοντας τα γκολ, θα έχει ευκαιρίες να προσθέσει πολλά στο ενεργητικό του. Θεωρούμε ότι αυτά θα είναι αρκετά για να του δώσουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, το οποίο στον Stoiximan.gr πληρώνεται με απόδοση 10.00.

Πας στοίχημα;

Η κούπα, στην Μπάγερν

Στην εξάδα των φαβορί, βάσει αποδόσεων, συναντάμε την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης, τις πρωταθλήτριες Γερμανίας, Αγγλίας και Γαλλίας, την κάτοχο δέκα Τσάμπιονς Λιγκ και την ομάδα που ξόδεψε πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές.

Η Μπάγερν Μονάχου, στην ενδεχομένως τελευταία χρονιά του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο, ελπίζει ότι θα την σεβαστούν οι τραυματισμοί και, με τις προσθήκες των Βιδάλ - Ντάγκλας Κόστα - Κομάν, θα κάνει το πολυπόθητο βήμα για να ξαναπατήσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Το δεύτερο φαβορί δίνεται σε απόδοση 5.20 στον Stoiximan.gr και θα το τιμήσουμε, αφήνοντας στην άκρη την Μπαρτσελόνα (4.10) και έχοντας ως δεύτερη επιλογή την Ρεάλ Μαδρίτης (6.00), ποντάροντας και στην μοναδική ικανότητα - τύχη του Ράφα Μπενίτεθ στα νοκ άουτ παιχνίδια. Πολύ ελκυστικές, αλλά ανέφικτες θεωρούμε, οι αποδόσεις για Τσέλσι (12.00), Μάντσεστερ Σίτι (13.00) και Παρί Σεν Ζερμέν (15.00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ