ΣΤΗΛΕΣ

Όταν λυγίζει ο Φέντερερ

Όταν λυγίζει ο Φέντερερ

Μετά την κατάκτηση του Davis Cup από την Ελβετία ο Ρότζερ Φέντερερ "συνελήφθη" από τον φακό να δακρύζει και το Sport24.gr θυμάται τα ξεσπάσματα του μαέστρου. (PICS + VIDS)

Κατά τη διάρκεια των αγώνων του δύσκολα θα τον δει κανείς να εκφράζει τα συναισθήματα του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον παρομοιάζουν με ένα ρομπότ. Υπάρχουν όμως και εκείνες οι στιγμές που ο Ρότζερ Φέντερερ ξεσπά δείχνοντας και την πιο ανθρώπινη πλευρά του. Το Sport24.gr θυμήθηκε τις πιο χαρακτηριστικές από αυτές με αφορμή τα δάκρυά του στον αγώνα με τον Γκασκέ ο οποίος σφράγισε την κατάκτηση του Davis Cup από την Ελβετία.

Όταν λυγίζει ο Φέντερερ

Γουίμπλεντον 2001: Μετά τη νίκη του επί του Πιτ Σάμπρας

Η πρώτη φορά που είδαμε τον Ρότζερ Φέντερερ να πανηγυρίζει έντονα και στο τέλος να δακρύζει ήταν πριν από 13 χρόνια. Τότε που έκανε την πρώτη του μεγάλη νίκη έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι στον Πιτ Σάμπρας. Ένας αγώνας ο οποίος κράτησε πολλές ώρες με τον Ελβετό να επικρατεί με 3-2 σετ (7-6, 5-7, 6-4, 6-7, 7-5).

Όταν λυγίζει ο Φέντερερ

Αυστραλιανό OPEN 2006: Την ώρα της απονομής του τίτλου μετά τον τελικό με τον Μάρκο Παγδατή

Η επόμενη συναισθηματική στιγμή με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Ελβετό που θυμόμαστε είναι αυτή στον τελικό του Αυστραλιανού OPEN το 2006. Εκεί όπου αντιμετώπισε τον Μάρκο Παγδατή του οποίου και επιβλήθηκε με 3-1 σετ. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που κατακτούσε τον συγκεκριμένο τίτλο φτάνοντας τους επτά σε Grand Slam.

Όταν λυγίζει ο Φέντερερ

Αυστραλιανό OPEN 2009: Η ήττα από τον Ναδάλ που τον λύγισε

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό ο οποίος κράτησε για αρκετές ώρες ο Ναδάλ ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός δεν άντεξε κατά τη διάρκεια της απονομής την ήττα και ξέσπασε. Όπως είχε δηλώσει αργότερα "προτιμώ να χάνω μετά από νίκες".

Όταν λυγίζει ο Φέντερερ

Ρολάν Γκαρός 2009: Η πρώτη του φορά στο Παρίσι

Έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο ο Ρότζερ Φέντερερ κατάφερε να κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός. Αυτή τη φορά τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ρόμπιν Σέντερλινγκ και επικράτησε με 3-0 πανηγυρίζοντας έξαλλα τον τίτλο.

Όταν λυγίζει ο Φέντερερ

Ντέιβις Καπ 2014: Οδηγώντας τη χώρα του στην κορυφή

Ήταν ο τίτλος που του έλειπε. Ήθελε να οδηγήσει την Ελβετία στην κορυφή του κόσμου και τα κατάφερε. Μπορεί να πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα, τα πράγματα να έγιναν ακόμα χειρότερα μετά την ήττα από τον Μονφίς, αλλά στα μεγάλα παιχνίδια ήταν εκεί. Αρχικά, επικράτησε στο διπλό παρέα με τον Βαβρίνκα και στη συνέχεια "καθάρισε" τον Γκασκέ πανηγυρίζοντας με τους συμπατριώτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ