ΣΤΗΛΕΣ

Οι χειρότερες μεταγραφές της σεζόν

Οι χειρότερες μεταγραφές της σεζόν

Το Sport24.gr διάλεξε τις δέκα πιο άστοχες μεταγραφές της σεζόν που μας πέρασε κι εσείς καλείστε να ψηφίσετε ποια είναι η χειρότερη!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή περίοδο οι ομάδες μας προχώρησαν σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους. Παρά την οικονομική κρίση και τα capital control, ορισμένοι σύλλογοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, φέρνοντας καλά ονόματα, λαχεία ή και ταλέντα.

Έλα όμως που σε πολλές περιπτώσεις οι προσδοκίες πολλές φορές δεν ανταποκρίθηκαν. Το Sport24.gr μάζεψε τις δέκα πιο άστοχες μεταγραφές (ρόλο έπαιξε και το κόστος) και ζητά από εσάς να διαλέξετε τη χειρότερη!

Από κάτω ακολουθούν οι δέκα επιλογές μας και στο τέλος του κειμένου του poll που μπορείτε να ψηφίσετε. Φυσικά αν πιστεύετε πως κάποιος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να μπει στη λίστα, μην διστάσετε να μας το πείτε με σχόλιο.

Άλφρεντ Φινμπόγκασον (Ολυμπιακός)

Ο Ισλανδός επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού και ενοίκιο ύψους 1.000.000€ από την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δεν έβγαλε όλη τη σεζόν, αφού ο Μάρκο Σίλβα δεν τον εμπιστεύτηκε στην κορυφή της επίθεσης με αποτέλεσμα να πάει στην Γερμανία και την Άουγκσμπουργκ. Πρόλαβε να παίξει σε 7 ματς με μόλις 1 γκολ ενεργητικό.

Μάικλ Εσιέν (Παναθηναϊκός)

Οι αμφιβολίες γύρω από τη μεταγραφή του ξεκίνησαν με το καλημέρα και φαίνεται πως επιβεβαιώνονται με το... καληνύχτα. Άργησε να μπει στην ομάδα λόγω τραυματισμού, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά γρήγορα τον πήρε η κάτω βόλτα. Στο τοπ 10 γιατί έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Super League (άνω των 750.000€).

Γενς Βέμερ (Παναθηναϊκός)

Καλοκαιρινή μεταγραφή με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Γερμανός καθυστέρησε να μπει λόγω τραυματισμού και όταν τελικά μπήκε... βγήκε. Δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά ούτε στο επιθετικό, ούτε στο αμυντικό κομμάτι με την διοίκηση των πράσινων μάλιστα να ψάχνει φόρμουλα για να αποχωρήσει τον Γενάρη.

Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ (ΠΑΟΚ)

Ένα από τα κορυφαία ονόματα που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Έστω και στα 35 ο Βούλγαρος επιθετικός χωρίς τραυματισμούς ήταν από τους παίκτες που περιμέναμε να δούμε. Τελικά τον είδαμε ελάχιστα, αφού και τραυματίστηκε και δεν ταίριαξε με τον Τούντορ. Το καλοκαίρι πάντως πήρε πριμ υπογραφής 700.000€ και άλλες 500.000€ μέσα στη σεζόν, ενώ υπάρχουν και πολλά μπόνους.

Ρόμπιν Όλσεν (ΠΑΟΚ)

Και αυτός κόστισε στον ΠΑΟΚ πολλά χρήματα αλλά προσέφερε ελάχιστα. Ο "δικέφαλος" ξόδεψε 650.000€ για να τον αποκτήσει από την Μάλμε, όμως το Γενάρη αποχώρησε δανεικός για την Κοπεγχάγη. Απογοητευτικός και με πολλά λάθη που τα πλήρωσε βαθμολογικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μανουέλ Λανθαρότε (Αστέρας)

Ήρθε ως το μεγάλο όνομα με σκοπό να βοηθήσει τόσο στη γραμμή κρούσης όσο και στα άκρα. Αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια με 0 γκολ και 1 ασίστ. Απογοητευτικός δηλαδή και γι αυτό αποχώρησε τον χειμώνα.

Οβίντιου Χέρεα (Ξάνθη)

Ο έμπειρος Ρουμάνος αποκτήθηκε με σκοπό να αντικαταστήσει εν μέρει τον Σίλβα Κλέιτον. Διεθνής με καλή καριέρα στην πατρίδα του, δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω στους Ακρίτες. Βέβαια σε 19 παιχνίδια πρόλαβε να πετύχει 3 τέρματα. Τον χειμώνα όμως αποχαιρέτησε κι αυτός.

Τζαμέλ Αμπντούν (Βέροια)

Το μεγάλο αστέρι της Βέροιας το καλοκαίρι με ένα αρκετά καλό συμβόλαιο για τα δεδομένα της εποχής (άνω των 180.000€). Δύσκολος χαρακτήρας ο Αλγερινός, αλλά έπεσε και σε ομάδα που άλλαξε αρκετά το ρόστερ της. Σε 15 ματς είχε 3 γκολ και 1 ασίστ. Θα μπορούσε καλύτερα.

Χαβιέρ Χαβίτο (Πανθρακικός)

Μία από τις καλύτερες μεταγραφές για ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή. Ο έμπειρος Ισπανός ξεκίνησε καλά, όμως όσο περνούσαν οι αγωνιστικές έπεφτε η απόδοση του. Κατάφερε να τελειώσει τη σεζόν με 0 γκολ και 0 ασίστ!

Έρικ Σάμπο (ΠΑΟΚ)

Θα μπορούσε να γεμίσει το τοπ 10 με παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" ξόδεψε και σε αυτή την περίπτωση μία μικρή περιουσία όμως το αποτέλεσμα ήταν να κάνει μία τρύπα στο νερό. Το... μαλλί πήγε κοντά στις 700.000€ με τον Σλοβάκο να παίζει σε 14 ματς με 0 γκολ και 0 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ