ΣΤΗΛΕΣ

Οι καλύτερες μεταγραφές της σεζόν

Οι καλύτερες μεταγραφές της σεζόν

Το Sport24.gr ξεχώρισε τις δέκα καλύτερες μεταγραφές της φετινής περιόδου στην Super League και ζητά από εσάς να επιλέξετε μέσω ψηφοφορίας την κορυφαία.

Η κανονική διάρκεια της σεζόν ολοκληρώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε. Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε που ξεχώρισαν στις ομάδες τους και τις βοήθησαν να πετύχουν τους στόχους τους.

Το Sport24.gr ξεχώρισε δέκα περιπτώσεις και ζητά από εσάς να επιλέξετε τον καλύτερο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν παίξει σε τουλάχιστον 12-13 παιχνίδια έτσι ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

Φυσικά αν πιστεύετε πως έπρεπε να υπάρχει και κάποιος άλλος στη λίστα, μην διστάσετε να μας το πείτε με σχόλιο στο τέλος του κειμένου. Ας τους δούμε:

Ιντέγε Μπράουν (Ολυμπιακός)

Σίγουρα δεν είναι και ο πιο εντυπωσιακός επιθετικός όμως τη φετινή σεζόν μετρά 10 γκολ ( σε οκτώ διαφορετικά ματς) και 6 ασίστ σε 23 συμμετοχές, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να κατακτήσει με ευκολία το πρωτάθλημα. Τον Γενάρη μάλιστα ήρθε καλή πρόταση στους ερυθρόλευκους από την Κίνα την οποία και απέρριψαν.

Αντρέ Σιμόες (ΑΕΚ)

Τι μηχανάκι είναι αυτό; Αν και στην Μορεϊρένσε αγωνιζόταν πιο μπροστά και εκτελούσε πολλές στημένες μπάλες, στην ΑΕΚ έχει το ρόλο του κεντρικού μέσου με περισσότερες ευθύνες στο αμυντικό κομμάτι. Τα έχει καταφέρει μία χαρά αποτελώντας μαζί με τον Γιόχανσον, ίσως, το κορυφαίο δίδυμο στην Super League τη φετινή περίοδο.

Απόστολος Γιάννου (Αστέρας)

Πήγε στον Αστέρα ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Πέτυχε 13 γκολ και λίγους μήνες αργότερα αποχώρησε για την Κίνα φέρνοντας στα ταμεία της ομάδας πάνω από 2.500.000€, ενώ ο ίδιος θα λάβει πάνω από 1.000.000€ το χρόνο! Ε δεν το λες και άσχημα.

Καρίμ Ανσαριφάρντ (Πανιώνιος)

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έπεσε η απόδοση του, όμως η συνολική προσφορά μέσα στη σεζόν είναι εντυπωσιακή. Είναι δεύτερος σκόρερ του Πανιώνιου με 8 γκολ σε 26 παιχνίδια, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ. Το καλοκαίρι είναι βέβαιο πως θα έρθουν κι άλλες προτάσεις για τον Ιρανό.

Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλής)

Επέστρεψε εκεί όπου ξεκίνησε. Και καλά έκανε όπως αποδείχθηκε. Παίζοντας σε μία ομάδα με μέτριο υλικό κατάφερε να ξεχωρίσει, πέτυχε 11 κρίσιμα γκολ και κράτησε άνετα τον γηραιό στην κατηγορία. Και γι αυτόν θα γίνει μία μικρή "σφαγή" το καλοκαίρι.

Ρόναλντ Βάργκας (ΑΕΚ)

Σίγουρα δεν έχει σταθερή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά τι να πεις για έναν ποδοσφαιριστή που με δικά του γκολ η ΑΕΚ νίκησε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό; Εκτός αυτού μετρά 9 γκολ και 4 ασίστ. Καθόλου άσχημα για πρώτη σεζόν, έτσι δεν είναι;

Ράσμους Τελάντερ (Παναθηναϊκός)

Ήρθε αθόρυβα και στα 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Σταθερός, πρώτος πάνω στη μπάλα και με ένα γκολ και μία ασίστ. Αν δεν είχε κάποιους τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω, τότε σίγουρα θα έπαιζε σε περισσότερα παιχνίδια.

Ντάνι Νιέτο (Ξάνθη)

Σε μία ομάδα που έδειξε να χάνει τη διάθεση της από κάποια φάση και μετά, ο Ισπανός εξτρέμ ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει. Σε 24 παιχνίδια πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. Το καλοκαίρι είναι πιθανό να αποχωρήσει, αφού ήδη έχουν φτάσει αρκετές προτάσεις στην Ξάνθη.

Σωκράτης Διούδης (Πανιώνιος)

Δεν ξεκίνησε βασικός, όμως στα 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε θετικά στοιχεία. Ο Πανιώνιος προσπαθεί να τον κρατήσει, όμως αυτό μοιάζει δύσκολο αφού αποκτήθηκε ως δανεικός. Η Κλαμπ Μπριζ, πάντως, έχει δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα, μετά τις εμφανίσεις του νεαρού άσου.

Γκόικο Τσίμιροτ (ΠΑΟΚ)

Ο 23χρονος χαφ ήρθε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ από τη Σαράγεβο και αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή του Δικεφάλου. Στάθηκε άτυχος καθώς στην πρώτη του εμφάνιση, με την Ξάνθη, τραυματίστηκε και έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο εκτός. Με την επιστροφή του, ωστόσο, απέδειξε ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Καλύτερη στιγμή του το καταπληκτικό γκολ στη Λεωφόρο και συνολικά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δημιούργησε προσδοκίες και αν εγκλιματιστεί περισσότερο μπορεί να δώσει καλύτερα πράγματα. Έπαιξε σε 20 ματς των Θεσσαλονικέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ