ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μαλεζάνι και οι άλλοι

Ο Μαλεζάνι και οι άλλοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σαν σήμερα, πριν από 11 χρόνια, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι ξέσπασε εναντίον των δημοσιογράφων, μετά από παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.

Το "ρεσιτάλ" του Ιταλού προπονητή στη συνέντευξη Τύπου, έμεινε στην ιστορία και σήμερα αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθούμε ανάλογες -εντός των συνόρων- περιπτώσεις.

"Είμαι εδώ 24 ώρες την ημέρα. Κάθε μία γαμ@@@@ μέρα. Που στο διάολο είμαστε; Πώς έχει γίνει έτσι το ποδόσφαιρο; Μία γαμ@@@@ ζούγκλα. Πρέπει να αρχίσω να φιλάω τους κωλ@@@ όπως εκείνοι οι οπαδοί και εγώ δεν είμαι τέτοιος, εντάξει", ήταν μία μόνο από τις τρομερές ατάκες του σε ένα ξέσπασμα που κράτησε πάνω από 12 λεπτά!

Το πιο πρόσφατο ξέσπασμα ήταν του Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος επιτέθηκε στον Τύπο, με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν τον ίδιο.

Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά ξεσπάσματα Έλληνα προπονητή είναι του Νίκου Αλέφαντου το 1999 στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Με ύφος, αλλά χωρίς ύβρεις...

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ακούσει πολλά τα χρόνια που ήταν προπονητής στην Ελλάδα. Σε ένα παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό δεν άντεξε...

Μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2009, ο Χενκ Τεν Κάτε ξεσπάει με αφορμή δημοσιεύματα για τον Νταμέ Εντόι.

Ο Χενκ Τεν Κάτε επιτίθεται σε κάμεραμαν στην Ρουμανία, επειδή τον βιντεοσκοπούσαν την ώρα που κάπνιζε.

Το 2009 ο Παναθηναϊκός κερδίζει 75-53 την Πρόκομ, όμως η απόδοση κάποιων παικτών του τριφυλλιού βγάζει τον Ομπράντοβιτς εκτός εαυτού.

Στο καλύτερο final four Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο το 1998 (Ολυμπιακός, Αρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός), ο Γιάννης Ιωαννίδης ξεσπάει μετά τον τελικό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΝΚ 69-64 (05/01/2014) γίνεται έξαλλος στη συνέντευξη τύπου με ερώτηση δημοσιογράφου περί διαιτησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ