ΣΤΗΛΕΣ

Μεγάλοι αθλητές που σόκαραν με την αλήθεια τους

Μεγάλοι αθλητές που σόκαραν με την αλήθεια τους

Ξεχώρισαν στο άθλημά τους, πραγματοποίησαν σπουδαία καριέρα, μέχρι που ήρθε η στιγμή μιας σοκαριστικής αποκάλυψης. Το Sport24.gr και το STR8 παρουσιάζουν πέντε περιπτώσεις αθλητών που η "αλήθεια" τους άλλαξε τα πάντα. Τίποτα πλέον δεν ήταν το ίδιο με πριν.

Ό,τι λάμπει, δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Η επιτυχία, η δόξα και τα χρήματα δεν συνεπάγονται απαραιτήτως ευτυχία. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλά την δική του ιστορία, έχει κάνει την δική του περπατησιά, ζει και πορεύεται με τις επιλογές του, βιώνει τις συνέπειες τους, κρύβει στο ντουλαπάκι τα δικά του μυστικά. Τι συμβαίνει όμως, όταν αυτά έρθουν κάποια στιγμή στην επιφάνεια και αποκαλυφθούν;

Το Sport24.gr καταπιάνεται με αθλητές που κάποια στιγμή είπαν τη δική τους αλήθεια, γιατί αναγκάστηκαν. Δεν αποτέλεσαν την προσωποποίηση της λογικής " spray your truth " και το "πλήρωσαν". Πολλές φορές άλλωστε, η ανάγκη υποχρεώνει κάποιον να μιλήσει ανοιχτά για όσα θα ήθελε να είχε αποκρύψει ή να μην έχει αναγκαστεί να μιλήσει ανοιχτά. Πράγματα για τα οποία ίσως να ντρέπεται και να μετάνιωσε.

Λένε πως η αλήθεια έχει λίγους φίλους, διότι ενίοτε είναι ωμή, δύσκολα διαχειρίσιμη αν δεν είσαι έτοιμος να την ακούσεις, δεν φτιασιδώνεται και πολλάκις είναι χωρίς γυρισμό. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν όσοι δεν εκτιμούν την αξία της αλήθειας, όσοι δεν τάσσονται υπέρ του " value of truth ". Περιπτώσεις ντόπινγκ έχουν σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκαν και αφορούσαν σπουδαία ονόματα, ο καθένας στο δικό του αθλητικό μετερίζι.

ΜΑΡΙΟΝ ΤΖΟΟΥΝΣ (ΣΤΙΒΟΣ)

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας του 1997, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου στα 100 μέτρα. Το 1999 στη Σεβίλλη, πήρε το χρυσό στα 100 μέτρα και το χάλκινο στο μήκος. Στα 100μ. ηττήθηκε από την Ζάνα Πιντούσεβιτς - Μπλοκ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2001 στο Έντμοντον του Καναδά, στην πρώτη της ήττα έπειτα από έξι χρόνια. Κέρδισε όμως χρυσά στα 200 μέτρα και στα 4Χ100 μέτρα. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, συνέλεξε χρυσά μετάλλια στα 100, 200 και 4x400 μ. και χάλκινα στο μήκος και στα 4Χ100 μέτρα. Από το 1997 ως και το 2002 πέτυχε νίκη στους 59 από τους 60 τελικούς στα 100 μέτρα. Το 1998 αναδείχθηκε αθλήτρια της χρονιάς, εξαιτίας των 34 νικών της σε διάφορα αγωνίσματα.

Ό,τι είχε χτίσει, γκρεμίστηκε μια και καλή μετά την αποκάλυψη ότι είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών από το 1999 ως το 2001, κάτι που παραδέχτηκε δημόσια, ζητώντας συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια. Στις 12 Δεκεμβρίου 2007, η ΔΟΕ αφαίρεσε τα πέντε ολυμπιακά μετάλλια της από το Σίδνεϊ, ενώ ο "γολγοθάς" της συνεχίστηκε, καθώς στις 11 Ιανουαρίου 2008 της επιβλήθηκε εξάμηνη φυλάκιση επειδή είπε ψέματα για την υπόθεση των αναβολικών ουσιών.

"Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου και πραγματικά ελπίζω να μάθουν κάποιοι άλλοι από τα δικά μου λάθη", είχε δηλώσει μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου. Παράλληλα, για δύο χρόνια θα βρισκόταν υπό επιτήρηση και για 800 ώρες θα προσέφερε κοινωνικό έργο, ενώ η IAAF ακύρωσε όλα τα αποτελέσματά της από την 1η Σεπτεμβρίου 2000 και μετά. "Εάν είχε εμπιστευτεί τα δώρα με τα οποία την προίκισε η φύση και είχε στηρίξει την προσπάθειά της στις θυσίες και τη σκληρή δουλειά, θα ήταν μια μεγάλη Ολυμπιονίκης. Τώρα, το όνομά της είναι συνώνυμο με μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην αθλητική ιστορία", είχε πει εντελώς κυνικά ο τότε πρόεδρος της IAAF, Λαμίν Ντιάκ.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της, μίλησε στην Όπρα για την εξάμηνη φυλάκισή της και για την αμαύρωση του ονόματός της. "Δεν είναι τόσο δύσκολο να επιστρέφεις τα μετάλλια όσο η αμαύρωση του ονόματός μου. Γνώριζα πως έπαιρνα απαγορευμένες ουσίες και συνειδητά αποφάσισα να πω ψέματα στη δικαιοσύνη ώστε να το καλύψω. Μέσα στη φυλακή κατάλαβα το λάθος που έκανα, πιστεύω πως δεν αγαπούσα τον εαυτό μου αρκετά γι' αυτό οδηγήθηκα στην ψευδορκία", είπε η Τζόουνς, όταν διάβασε τα γράμματα που έγραφε στα παιδιά της μέσα από τη φυλακή. Πλέον, ζει στο Τέξας με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της, ενώ γράφει και βοηθάει με τις ομιλίες τις σε δημόσιες εκδηλώσεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις.

Το να λες την αλήθεια είναι ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας αθλητής. Καλώς ή κακώς, η Μάριον Τζόουνς επέλεξε να το κάνει την ύστατη στιγμή, ή καλύτερα, όταν είπαν κάποιοι άλλοι την αλήθεια για εκείνη. Παρέβλεψε την αξία της, την " value of truth " και το πλήρωσε. Με τον χειρότερο τρόπο.

ΛΑΝΣ ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ (ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ)

Δημιούργησε έναν απίστευτο μύθο γύρω από το πρόσωπό του, πετυχαίνοντας κάτι μοναδικό, ανεπανάληπτο, εξωπραγματικό. Επτά συνεχόμενες νίκες στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (1999-2005), τοποθετώντας το όνομά του δίπλα στα ιερά τέρατα της ποδηλασίας. Κανείς άλλος δεν είχε πετύχει κάτι ανάλογο στον πιο απαιτητικό, δύσκολο και φημισμένο ποδηλατικό αγώνα στον κόσμο που θεωρείται από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα κάθε χρόνο. Εντέλει, αποδείχτηκε πως όλο αυτό ήταν μια απάτη, ένα ψέμα. Ο Λανς Άρμστρονγκ δεν θα είχε καταφέρει τίποτα απ' όλα αυτά, αν δεν υπήρχε η βοήθεια των αναβολικών. Για χρόνια είχε την "βοήθεια" των φαρμάκων για να καταφέρνει να πετυχαίνει άθλους, να εξυψώνει το όνομά του, να φέρνει στο πλάι του τον ένα χορηγό μετά τον άλλον, να γεμίζει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και να αποκτά παγκόσμια απήχηση, έχοντας νικήσει μέχρι και τον καρκίνο

Ο Αμερικανός παραδέχθηκε ότι έπαιρνε αναβολικά μόλις έγινε γνωστό το σκάνδαλο και το 2012 του επιβλήθηκε ισόβιος αποκλεισμός από το άθλημα και η αφαίρεση και των επτά τίτλων του. Επίσης, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή τού αφαίρεσε και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, ενώ όλοι οι χορηγοί που ήταν δίπλα του, άρχισαν να αποσύρονται ένας ένας και "μάτωσε" οικονομικά, αφού χρειάστηκε να δώσει πολλά εκατομμύρια ευρώ ως αποζημιώσεις. Η ιστορία αυτή, πέρα από το ότι κατέστρεψε το όνομά του, τον διέλυσε και οικονομικά. Ο Άρμστρονγκ, είχε φτάσει στο σημείο να έχει τη δύναμη, ώστε ο δικηγόρος του να διαμορφώσει όπως ήθελε έρευνα που είχε γίνει παλιότερα για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών από τον ίδιο.

Κάποια στιγμή, μίλησε στο BBC και ανέφερε με ειλικρίνεια πως αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω στο 1995, πιθανότατα θα έκανε ξανά χρήση αναβολικών. Βέβαια, αν σήμερα ξεκινούσε την καριέρα του, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, διότι δεν πιστεύει ότι χρειάζεται. Αφού πρώτα τόνισε πως το 2015 δεν θα έκανε κάτι, διότι δεν είναι αναγκαίο, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι "αν με πήγαινες πίσω στο 1995, όταν το ντόπινγκ ήταν ανεξέλεγκτο, πιθανόν θα το έκανα ξανά. Την περίοδο που έπαιρνα αυτήν την απόφαση, όταν η ομάδα έπαιρνε εκείνη την απόφαση, όταν όλο το κύκλωμα έπαιρνε αυτήν την απόφαση, ήταν μια κακή απόφαση στον ακατάλληλο χρόνο. Συνέβη όμως και ξέρω τι έγινε εξαιτίας αυτής βλέποντας την ανάπτυξη". Όσο για το τι θα άλλαζε, έκανε την αυτοκριτική του: "Θα ήθελα ν' αλλάξω τον άνδρα που έκανε αυτά, πιθανόν όχι την απόφαση, αλλά τον τρόπο που ενεργούσε. Ο τρόπος που συμπεριφερόταν. Ήταν απαράδεκτος, ασυγχώρητος".

Ο Λανς Άρμστρονγκ αποθεώθηκε όσο λίγοι αθλητές στην ιστορία, όπως επίσης χλευάστηκε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου περί χρήσης αναβολικών ουσιών. Κι αυτό γιατί αντί να επιλέξει τον δρόμο της ειλικρίνειας, αντί να ταχθεί υπέρ του " spray your truth ", προτίμησε κάτι διαφορετικό. Κάτι λιγότερο... τίμιο. Γι αυτό, οι συνέπειες ήταν ανυπολόγιστες.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΠΟΒΑ (ΤΕΝΙΣ)

Τεράστιο σοκ προκάλεσε η είδηση της 7ης Μαρτίου 2016 ότι η Μαρία Σαραπόβα, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου τένις, πιάστηκε ντοπέ, με την ίδια να το ανακοινώνει σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε. Η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια αποκάλυψε πως επί 10 χρόνια έπαιρνε ένα φάρμακο που της είχε συστήσει ο γιατρός της, το οποίο δεν βρισκόταν μέσα στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες. Ωστόσο, από την 1η Ιανουαρίου 2016, το συγκεκριμένο φάρμακο θεωρείται πλέον απαγορευμένο, κάτι που η Σαραπόβα δεν γνώριζε. Συγκεκριμένα η Ρωσίδα βρέθηκε θετική στη χρήση της ουσίας "Meldonium" η οποία χρησιμοποιείται σε αντι-ισχαιμικά φάρμακα κυρίως στη Ρωσία, την Λετονία και τη Λιθουανία. Το συγκεκριμένο σκεύασμα είχε την έγκριση των Ρωσικών Αρχών, αλλά πλέον θεωρείται απαγορευμένο.

Λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ITF. Σύμφωνα με αυτή το θετικό δείγμα της Ρωσίδας τενίστριας πάρθηκε στις 26 Ιανουαρίου, όταν έπαιζε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν κόντρα στη Σερένα Γουίλιαμς. Από το 2015 η WADA έχει ξεκινήσει τους ελέγχους πάνω στο συγκεκριμένο φάρμακο και έκρινε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση των επιδόσεων των αθλητών. Για αυτό το λόγο το έβαλε στη νέα λίστα με τα απαγορευμένα σκευάσματα που εξέδωσε το 2016.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: "Βρέθηκα θετική σε έλεγχο ντόπινγκ και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Τα τελευταία 10χρόνια έπαιρνα ένα φάρμακο το οποίο ονομάζεται "mildronate" από τον γιατρό μου και πριν μερικές ημέρες έλαβα ένα γράμμα από τη διεθνή ομοσπονδία του τένις και ανακάλυψε ότι υπάρχουν και άλλες ονομασίες του "meldonium" τις οποίες δεν γνώριζα. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτό το φάρμακο για δέκα χρόνια δεν ήταν μέσα στη λίστα των απαγορευμένων της WADA και το λάμβανα νόμιμα για τα προηγούμενα δέκα χρόνια.

Από την 1η Ιανουαρίου άλλαξε η λίστα και το "meldonium" μπήκε μέσα στη λίστα των απαγορευμένων και δεν το γνώριζα. Πήρα ένα email στις 22 Δεκεμβρίου από την WADA σχετικά με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών και σκευασμάτων και δεν πάτησα πάνω στο σχετικό link. Γνωρίζω πως θα υπάρξουν συνέπειες και δεν θέλω να τελειώσει η καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Απογοήτευσα τους υποστηρικτές μου και το σπορ το οποίο αγαπώ και ασχολούμαι με αυτό από την ηλικία των τεσσάρων ετών".

Φυσικά, ήρθαν και τα... χτυπήματα σε οικονομικό επίπεδο ως επακόλουθο. Η Nike έγινε η πρώτη εταιρεία, που ενημέρωσε πως τερματίζει κάθε είδους συνεργασία μαζί της. "Αποφασίσαμε να διακόψουμε τη σχέση μας με τη Μαρία ενόσω γίνεται η έρευνα για την υπόθεση. Θα συνεχίσουμε να επιβλέπουμε την κατάσταση", ανέφεραν σχετικά από τη Nike, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της από τότε που άρχισε να ξεχωρίζει στη Ρωσία, σε ηλικία 11 ετών. Παράλληλα, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών την έπαψε από τη θέση της πρέσβειρας καλής θελήσεως μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα η υπόθεσή της. Η Σαραπόβα ήταν στον ΟΗΕ από το Φεβρουάριο του 2007 και ένα από τα ενδιαφέροντα της ήταν η προσπάθεια ανακούφισης όσων επιβίωσαν από την τραγωδία του Τσέρνομπιλ το 1986 στην πρώην Σοβιετική Ενωση.

Η πρόθεσή της να αποκαλύψει η ίδια το "πρόβλημά" της βοήθησε στο να εκλάβει ο κόσμος διαφορετικά την ιστορία της. Η αλήθεια που ξεστόμισε λειτούργησε ευεργετικά αφού -μέσα σε όλα- οι φίλοι του τένις εκτίμησαν πως κινήθηκε με τη λογική του " spray your truth ", ότι δηλαδή εξέθεσε την αλήθεια, πριν αυτή εκθέσει την ίδια.

Βέβαια, για την ίδια υπήρξε μια θετική εξέλιξη στις 13 Απριλίου. Όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία αντί-ντοπινγκ (WADA), είναι αποδεκτό το όριο του ενός μιλιγράμ (χιλιοστόγραμμο) της ουσίας Μeldonium σε δείγμα αθλητών/τριών πριν την 1η Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως τόσο η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια όσο και πολλοί ακόμα αθλητές που έχουν βρεθεί θετικοί στη χρήση του εν λόγω φαρμάκου, ενδέχεται να αποφύγουν την τιμωρία. "Το Υπουργείο αθλητισμού της Ρωσίας, καλωσορίζει την απόφαση της WADA γιατί δείχνει επιθυμία για κατανόηση της κατάστασης και όχι να ακολουθηθεί η κατά γράμμα διαδικασία", ανέφερε ο Υπουργός αθλητισμού της Ρωσίας, Βίταλι Μούτκο.

Ο' ΤΖΕΪ ΣΙΜΠΣΟΝ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΟΥΤΜΠΟΛ)

Κατηγορήθηκε, αν και αθωώθηκε, για το θάνατο της φρεσκοχωρισμένης γυναίκας του, Νικόλ Μπράουν και του φίλου της, Ρον Γκόλντμαν. Στη συνέχεια όμως κρίθηκε υπόλογος για τους θανάτους και κλήθηκε νακαταβάλλει σχεδόν 34.000.000 δολάρια στην οικογένεια τουδολοφονηθέντα. Όλες οι ενδείξεις έδειχναν ότι ο σταρ του φούτμπολ και μετέπειτα ηθοποιός ήταν αυτός που διέπραξε το έγκλημα το οποίο εξελίχθηκε σε σόου στην Αμερική: κυνηγητό με αυτοκίνητα, πολύκροτη δίκη, βιβλία.

Ο ίδιος ο Σίμπσον κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο "If I Did It: Confessions of the Killer" (Αν το είχα κάνει: Εξομολογήσεις ενός δολοφόνου), ενώ το 2008 καταδικάσθηκε σε 33 χρόνια φυλάκισης για απαγωγή και ένοπλη ληστεία εναντίον εμπόρου αθλητικών αναμνηστικών στο Λας Βέγκας. Ο αθλητής θεωρούσε ότι πουλούσαν αναμνηστικά που ανήκαν στον ίδιο και κατηγορήθηκε ότι όχι μόνο σχεδίασε την ένοπλη ληστείαπου έλαβε χώρο στο ξενοδοχείο Palace Stationτου Λας Βέγκας τονΣεπτέμβριο του 2007, αλλά και ότιτους κράτησε παράτη θέλησή τους στο ξενοδοχείο.

Η δίκη του έγινε τηλεοπτική σειρά που επικεντρώθηκε στην εξιστόρηση της πρώτης δίκης που σόκαρε το κοινό παγκοσμίως, μέσα από την πλευρά των δικηγόρων, εξετάζοντας τους χαώδεις, παρασκηνιακούς ελιγμούς των δυο πλευρών. Ο βραβευμένος με όσκαρ, Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. ανέλαβε τον ρόλο του Σίμπσον, ενώ ο Τζον Τραβόλτα και ο Ντέιβιντ Σουίμερ υποδύθηκαν τους δικηγόρους υπεράσπισης, Ρόμπερτ Σαπίρο και Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Η πολύκροτη δίκη του Ο' Τζέι Σίμπσον που έμεινε στην ιστορία ως "η δίκη του αιώνα", ήταν η πιο προβεβλημένη υπόθεση στα αμερικανικά εγκληματολογικά χρονικά, καθώς ήταν η πρώτη δίκη που έλαβε διαστάσεις κανονικού ριάλιτι σόου.

Μεγάλοι αθλητές που σόκαραν με την αλήθεια τους

Η δική του περίπτωση αφορούσε την πραγματική έννοια του " value of truth ". Η αξία της αλήθειας ήταν αυτή που έκρινε το δικαστικό αποτέλεσμα, η ανάγκη του να αποδείξει πως δεν ήταν ο δολοφόνος της πρώην συζύγου του. Ο Ο' Τζέι Σίμπσον κατάλαβε γρήγορα τι σημαίνει να λες την αλήθεια, μα πάνω απ όλα πως αυτή μπορεί να "τσαλακωθεί" και να βρεθείς -από το πουθενά- μπλεγμένος.

ΤΑΪΓΚΕΡ ΓΟΥΝΤΣ (ΓΚΟΛΦ)

Πριν επτά χρόνια, η Nike εγκατέλειψε τον κορυφαίο γκολφέρ του κόσμου και έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές όλων των εποχών, τον Τάιγκερ Γουντς, μετά την αποκάλυψη των πολλών εξωσυζυγικών σχέσεων που είχε επί σειρά ετών. Όλα τα… ροζ άπλυτα του Αμερικανού πρωταθλητή βγήκαν τότε στη φόρα, από τις πόρνες πολυτελείας που χρυσοπλήρωνε έως τις αξημέρωτες βραδιές σεξ και τα σεξουαλικά φετίχ του. Ο Γουντς, ο οποίος είχε γεμίσει ακόμα και το κινητό τηλέφωνό του, με εικόνες πορνό (μέχρι και καρτούν) αναγκάστηκε να μπει σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2009. Ένα ύποπτο ατύχημα έξω από το σπίτι του στη Φλόριντα, αποτέλεσε την αφορμή να ξεσπάσει το σκάνδαλο. Όπως προέκυψε από τις έρευνες και μέσα από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του Έλιν Νόρντεγκρεν, είχε αδυναμία στις γυναίκες. Η μία ερωμένη εμφανιζόταν μετά την άλλη και ο ντόρος γύρω από τον εθισμό του Τάιγκερ στο σεξ είχε φέρει τον ίδιο στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αποχώρησε από τα γήπεδα του γκολφ και επέστρεψε σε αυτά ξανά, χωρίς πάντως να θυμίζει τον παλιό εαυτό του.

"Η ζωή μου ήταν ένα ψέμα", είπε στην πρώτη του συνέντευξη σε αθλητική εκπομπή μετά την έξοδό του από την κλινική απεξάρτησης, αποκαλύπτοντας πολλές προσωπικές αλήθειες: "Μόνο αφού ζήσεις στην άρνηση και σε μια συνεχή αιτιολόγηση των αντιδράσεών σου, αρχίζεις να φτάνεις στην αλήθεια του ποιος πραγματικά είσαι και αυτό μπορεί να είναι πολύ άσχημο".

Μέρος της θεραπείας του προέβλεπε την αναγνώριση των σφαλμάτων του μπροστά στην οικογένειά του και το κοινό. Ο Γουντς έδωσε συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας δήλωσε: "Η αληθινή μου συγγνώμη δεν θα έρθει μέσα από τις λέξεις αλλά με τη συμπεριφορά μου στο πέρασμα του χρόνου. Όταν το αντικρίζεις κατάματα και αρχίζεις να το κατακτάς και να ζεις μʼ αυτό τότε νιώθεις δυνατός, αυτή τη δύναμη ποτέ δεν την ένιωσα".. Επίσης, ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του και τη μητέρα του: "Είναι οι δυο πιο κοντινοί μου άνθρωποι τους οποίους πλήγωσα περισσότερο απ' όλους". Σχολιάζοντας την αντίδραση της πρώην γυναίκας του, είπε: "Πληγώθηκε πάρα πολύ. Σοκαρίστηκε και θύμωσε. Είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό", ενώ κατέληξε πως "δεν ξέρω τι θα κάνω από δω και πέρα. Αυτό που ξέρω όμως ότι πρέπει να κάνω είναι να γίνω καλύτερος άνθρωπος".

Ο κορυφαίος γκολφέρ του κόσμου επέλεξε να ταχθεί υπέρ της λογικής του " live life your way ". Μόνο που προτίμησε τον... άλλον δρόμο για να τα καταφέρει. Έζησε έτσι όπως ήθελε, αλλά υπέστη τις συνέπειες. Κι αυτό γιατί διαστρέβλωσε -κάπως- τις αρχές της κοινωνίας.

Μετά απ όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα να " spray your own truth ". " Κάνω το σωστό, όχι το εύκολο". " Δεν χάνω ποτέ. Κερδίζω ή μαθαίνω". " Δεν τα παρατάω ποτέ, όχι μέχρι τα είδωλά μου να γίνουν οι ανταγωνιστές μου". Σας εκφράζουν αυτές οι αλήθειες; Ή μήπως έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας; Συμμετάσχετε στην ενέργεια της STR8 και πείτε τη δική σας αλήθεια για να μπείτε στην κλήρωση για πλούσια δώρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, η μόνη προϋπόθεση, που υπάρχει είναι να είστε ειλικρινείς. Έφτασε η ώρα να μοιραστούμε τις αλήθειες μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ