ΣΤΗΛΕΣ

Μαλλιάδες στην αρχή, καραφλοί στη συνέχεια

Μαλλιάδες στην αρχή, καραφλοί στη συνέχεια

Το Sport24.gr παρουσιάζει σπουδαίους αθλητές που ξεκίνησαν την καριέρα του έχοντας αρκετές (ως πολλές) τρίχες στο κεφάλι τους, όμως με τον καιρό αυτό άρχισε να... ελαφρώνει και να μένει "ασκεπές".

Είναι το άγχος του πρωταθλητισμού; Είναι τα χρόνια που περνούν; Είναι θέμα γονιδίων και κληρονομικότητας; Είναι όλα αυτά μαζί; Όποιοι και αν είναι οι λόγοι, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Το... ασκεπές κεφάλι αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό τους γνώρισμα, όταν κάποτε αρκετές τρίχες κοσμούσαν το κρανίο τους.

Σπουδαίοι αθλητές, εκ των κορυφαίων στο άθλημά τους, είδαν το τριχωτό της κεφαλής να ελαφρώνει επικίνδυνα χρόνο με τον χρόνο. Δεν μπήκαν όλοι στον πειρασμό να παρέμβουν και να διορθώσουν την κατάσταση. Ένα εξειδικευμένο τριχοτονωτικό σαμπουάν με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση της αντρικής τριχόπτωσης, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το Sport24.gr θυμίζει ενδεικτικές περιπτώσεις αθλητών από διαφορετικά σπορ που ξεκίνησαν την καριέρα τους με μπόλικο μαλλί, το οποίο έχασαν στην συνέχεια για τα καλά ή μερικώς. Ορισμένους εξ αυτών, τους έχουμε δει και στην χώρα μας, είναι γνωστοί καραφλοί και με πλούσια και επιτυχημένη διαδρομή.

Η λίστα είναι μεγάλη, διότι καλώς ή κακώς το πρόβλημα αυτό δεν κάνει διαχωρισμούς. Το θέμα είναι να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα στη... ρίζα του, όταν βλέπεις να ξεκινάει. Μια προληπτική λοσιόν κατά της τριχόπτωσης μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την τριχόπτωση οποιασδήποτε αιτίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ