ΣΤΗΛΕΣ

Η ιστορία πίσω από το "Μέμφις"

Η ιστορία πίσω από το "Μέμφις"

Η εγκατάλειψή του από τον πατέρα του οδήγησε τον Μέμφις Ντεπάι να χρησιμοποιεί μόνο το μικρό του όνομα. Η αντίδραση του Ντένις Ντεπάι και η αδιαφορία του άσου της Μάντσεστερ.

Από την πρώτη ημέρα που ο Μέμφις Ντεπάι πήγε στο Μάντσεστερ το γεγονός ότι επέλεξε στο πίσω μέρος της φανέλας του να αναγράφεται το μικρό του όνομα και όχι το επώνυμο του είχε προκαλέσει διάφορα σχόλια. Άλλοι είπαν ότι το έκανε για να επισημάνει την αλλαγή της καριέρας του, άλλοι ότι απλά το έπραξε γιατί προτιμά το μικρό του όνομα.

Τελικά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και κρύβει από πίσω της μία προσωπική ιστορία του Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

Πρώτα από όλα σε όλη την καριέρα του τόσο με την Αϊντχόφεν όσο και στην εθνική Ολλανδίας η φανέλα του Ντεπάι γράφει "Μέμφις" από πίσω. Ο λόγος ξεκινά πριν από 17 χρόνια. Τότε σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών ο νυν άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει τον πατέρα του να εγκαταλείπει τον ίδιο και τη μητέρα του.

Έκτοτε οι σχέσεις τους δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ και έτσι ο 21χρονος πια μεσοεπιθετικός προτιμά σε όλη την καριέρα του να αγωνίζεται με το μικρό του όνομα.

Η έκκληση του πατέρα

Όλο αυτό που προκλήθηκε στα ΜΜΕ της Αγγλίας οδήγησε τον Ντένις Ντεπάι να τοποθετηθεί. Ο πατέρας του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως δεν αληθεύει το γεγονός ότι έχει να τον δει από τα τέσσερα του και πως θέλει να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

"Το να λένε ότι δεν τον έχω δει από τότε που ήταν τεσσάρων είναι ψέμα. Είναι απίστευτο και δεν είναι καλό. Είναι ο γιος μου και τον αγαπώ. Είμαι αυτός που του έδωσε την πρώτη του μπάλα.

Δεν τον εγκατέλειψα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ήμουν πάντοτε εκεί για εκείνον. Τον είδα στο youtube να μιλάει για μένα και να λέει ότι δεν θέλει να βάλει το όνομα μου πίσω στην πλάτη του. Αυτό με έκανε να αισθανθώ απαίσια. Θα ήθελα να έρθω πάλι σε επαφή μαζί του. Μου λείπει" είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις τους.

Αμετάπειστος ο Ντεπάι

Μετά από αυτό υπήρξε νέα αντίδραση από την πλευρά του Μέμφις Ντεπάι ο οποίος δεν έδειξε να αλλάζει άποψη.

Σε δηλώσεις του ο 21χρονος Ολλανδός τόνισε: "Αυτά τα πράγμα είναι κομμάτι της ζωής μου. Δεν είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είναι ένα διαφορετικό πράγμα. Έχω και μια ζωή δίπλα στο ποδόσφαιρο. Έχω περάσει διάφορες μικρές καταστάσεις. Αυτά με έκαναν δυνατό. Απολαμβάνω τα τατουάζ μου όπως μπορείς να δεις. Είμαι ο άνθρωπος που είμαι και όλοι πρέπει να το σεβαστούν αυτό"

Η ιστορία πίσω από το "Μέμφις"
Η ιστορία πίσω από το "Μέμφις"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ