ΣΤΗΛΕΣ

Έξι περιπτώσεις που ο Μέσι έχασε την ψυχραιμία του

Έξι περιπτώσεις που ο Μέσι έχασε την ψυχραιμία του

Με αφορμή το επεισόδιο στα αποδυτήρια του "Etihad" μεταξύ του Λιονέλ Μέσι κι ενός παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, η "Mirror" παρουσίασε έξι περιπτώσεις που ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του. (VIDEOS)

H Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα με 3-1 απ' την Μάντσεστερ Σίτι στο "Etihad" για την 4η αγωνιστική του Champions League. Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το προβάδισμα στους "μπλαουγκράνα", όμως οι "πολίτες" έκαναν την ανατροπή και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση ελέω της ήττας, με αποτέλεσμα να έρθει σε αντιπαράθεση με ποδοσφαιριστή της Σίτι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " Mirror", ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε έντονο διάλογο με ποδοσφαιριστή των "πολιτών", με τον δεύτερο να τον αποκαλεί "ηλίθιο". Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός φαίνεται να έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια της Σίτι για να ζητήσει τα... ρέστα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας παρουσίασε έξι περιπτώσεις που ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

ΜΕΣΙ VS ΝΤΑΡΙΟ ΣΡΝΑ

Τα πρώτα... νεύρα του Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκαν το καλοκαίρι του 2009. Κατά τη διάρκεια του Super Cup Ευρώπης μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο "Λίο" έσπρωξε τον Ντάριο Σρνα πάνω στη φάση, με τον Κροάτη αμυντικό να αντιδρά και να του ζητάει τα ρέστα. Οι δύο ποδοσφαιριστές κοντραρίστηκαν, με τον Αργεντινό να επιχειρεί να ρίξει κουτουλιά στον αμυντικό της ουκρανικής ομάδας.

ΜΕΣΙ VS ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Στο Clasico της αγωνιστικής περιόδου 2010/11 ο Λιονέλ Μέσι άκουσε τα εξ αμάξης απ' τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 1-1, να σουτάρει με δύναμη την μπάλα προς το μέρος τους.

ΜΕΣΙ VS ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΑΛΔΕΣ

Στο Copa America του 2011, ο Μέσι είχε "κοκορομαχία" με τον αμυντικό της Βολιβίας, Ρόναλντ Ράλδες, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, με τον Αργεντινό να μην απαντά στις προκλήσεις. Η παρέμβαση του Εστεμπάν Καμπιάσο αποδείχθηκε καταλυτική.

ΜΕΣΙ VS ΝΤΑΒΙΝΤ ΒΙΓΙΑ

Τον Δεκέμβριο του 2013, η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε τη Γρανάδα για τη La Liga. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Νταβίντ Βίγια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία μία επιθετική προσπάθεια, με αποτέλεσμα ο Λιονέλ Μέσι να εκνευριστεί μαζί του και να του τα "χώσει".

ΜΕΣΙ VS ΜΑΠΟΥ ΓΙΑΝΓΚΑ-ΕΜΠΙΒΑ

Τον Αύγουστο του 2015, κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρόμα στο "Καμπ Νόου", ο Λιονέλ Μέσι είχε έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με τον αμυντικό των "τζαλορόσι", Μαπού Γιανγκά-Εμπιβά. Μάλιστα, στη συνέχεια της... αντιδικίας, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έσπρωξε τον Γάλλο άσο, αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποσόβησε τα χειρότερα.

ΜΕΣΙ VS ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Το τελευταίο περιστατικό, πριν το χθεσινό (01/11) με τον ποδοσφαιριστή της Σίτι, ήταν στη φετινή αναμέτρηση με τη Βαλένθια για τη La Liga. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Μπαρτσελόνα διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι. Αυτό έκανε έξαλλους τους οπαδούς των "νυχτερίδων", οι οποίοι έριξαν ένα μπουκάλι προς τους παίκτες της "Μπάρτσα" που πανηγύριζαν εκείνη την ώρα το γκολ, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τους Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες. Άμεσα, ο Μέσι γύρισε προς την πλευρά των οπαδών κι άρχισε τα.. γαλλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Άναψαν τα αίματα" μετά το τέλος του Σίτι-Μπαρτσελόνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ