ΣΤΗΛΕΣ

Τραυματισμοί που μας σόκαραν

Τραυματισμοί που μας σόκαραν

Συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από τον άσχημο τραυματισμό του Πετρ Τσεχ στο παιχνίδι με τη Ρέντινγκ και το Sport24.gr θυμίζει περιστατικά, η εικόνα των οποίων μας σόκαρε και μας σοκάρει ακόμα.

Μια κακιά στιγμή, ένα "ραντεβού" με την ατυχία, ένα στιγμιαίο -πλην μοιραίο- λάθος. Όπως και αν το προσεγγίσει κάποιος, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και ομολογουμένως σοκάρει.

Συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια (14/10/2006) από την ημέρα που εκείνη που άφησε τα σημάδια της στον Πετρ Τσεχ. Ήταν το 24ο λεπτό του αγώνα της Τσέλσι με τη Ρέντινγκ, όταν ο Τσέχος γκολκίπερ δέχτηκε κλωτσιά στο κεφάλι από τον Στέφεν Χαντ, που του προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο κρανίο.

Από εκείνο το περιστατικό δεν θυμάται τίποτα, ωστόσο όποτε το βλέπει σε βίντεο, ανατριχιάζει και μέχρι σήμερα φοράει προστατευτική μάσκα, ώστε να μην υπάρξει κάποια σύγκρουση που μπορεί να του αποφέρει χειρότερα αποτελέσματα. Δεδομένα, ο φόβος πάντα θα τον κυριεύει...

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, το Sport24.gr κάνει φλας-μπακ στο παρελθόν και θυμίζει ανάλογα περιστατικά που σόκαραν και που μέχρι σήμερα θεωρούνται από τα χειρότερα που έχουν συμβεί στα γήπεδα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Προφανώς και δεν μπορούν να χωρέσουν όλα, γι' αυτό και έγινε μια επιλογή. Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές...

Χένρικ Λάρσον (Λιόν - Σέλτικ 1999)

Έβαλντ Λίνεν (Αρμίνια Μπίλεφελντ - Βέρντερ Βρέμης 1981)

Τραυματισμοί που μας σόκαραν

Ρονάλντο (Ίντερ - Λέτσε 1999, Λάτσιο - Ίντερ 2000)

Ντέιβιντ Μπαστ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κόβεντρι 1996)

Τραυματισμοί που μας σόκαραν

Τζιμπρίλ Σισέ (Μπλάκμπερν - Λίβερπουλ 2004, Γαλλία - Κίνα 2006)

Νιλς Κόκμαϊερ (Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Σπάρτα Ρότερνταμ 2006)

Εντουάρντο Ντα Σίλβα (Μπέρμιγχαμ-Άρσεναλ 2008)

Έντγκαρ Αντράντε (Κρουζ Αζούλ - Τέκος 2007)

Τραυματισμοί που μας σόκαραν

Ινίγκο Ντίας ντε Σέριο (Εϊμπάρ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 2009)

Τραυματισμοί που μας σόκαραν

Νεϊμάρ (Βραζιλία - Κολομβία 2014)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ