ΣΤΗΛΕΣ

Κρέραντ στο Sport24.gr: "Περνάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Κρέραντ στο Sport24.gr: "Περνάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

O θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πατ Κρέραντ, μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1968 εμφανίζεται αισιόδοξος στο Sport24.gr για πρόκριση της αγγλικής ομάδας παρά το 2-0. Τι λέει για Μόγιες.

Ο Πάτρικ Τίμοθι Κρέραντ, όπως είναι το πλήρες όνομα του γεννήθηκε πριν από 75 χρόνια στη Γλασκώβη της Σκωτίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σέλτικ παίζοντας στους "καθολικούς" για μία πενταετία.

Σε ηλικία 24 ετών μεταπήδησε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1963-1971) με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών (1968).

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση αναλαμβάνοντας ασίσταντ στην ομάδα της καρδιάς του. Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι χαρακτηριστικό πως η μεταγραφή τουμ\, ανακοινώθηκε από του "κόκκινους διαβόλους" στην πέμπτη επέτειο από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του Μονάχου (6/2/1963).

Κρέραντ στο Sport24.gr: "Περνάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"
PHOTOGRAPH: PA PHOTOS/PA ARCHIVE

Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της αγγλικής ομάδας 401 φορές σκοράροντας 19 γκολ. Τα τελευταία χρόνια σχολιάζει τα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ραδιόφωνο αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου.

Το Sport24.gr άδραξε την ευκαιρία ζητώντας από τον Πατ Κρέραντ την άποψη του για την ρεβάνς του "Ολντ Τράφορντ" ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ολυμπιακό.

"Αρχικά να πως η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ματς ήταν πολύ κακή κάτι που αναγνώρισαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ήταν ένα παιχνίδι όπου τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και δεν θεωρώ πως αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας.

Νομίζω πως οι παίκτες έχουν θυμώσει με τους εαυτούς τους και θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση. Παρά το 2-0 πιστεύω πως τίποτα δεν έχει κριθεί".

Κρέραντ στο Sport24.gr: "Περνάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο παλαίμαχος μέσος μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Ολυμπιακό. " Τα εκτός έδρας ματς κρύβουν εκπλήξεις. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος σε αυτό το επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός ήταν άριστος αγωνιστικά. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο εντυπωσιακή και οι παίκτες του αποφασισμένοι. Η ελληνική ομάδα απέδειξε πως δίκαια έφτασε εδώ".

Ο Πατ Κρέραντ παρά τα αρνητικά αποτελέσματα με τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί πως δεν πρέπει να ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ δείχνοντας να ενστερνίζεται την άποψη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

"Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο Ολντ Τράφορντ. Πιστεύω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ανατρέψει το σκορ και να προκριθεί στα προημιτελικά.

Εξακολουθώ να πιστεύω στον Ντέιβιντ Μόγιες αλλά και στις δυνατότητες της ομάδας παρότι ο Ολυμπιακός διαθέτει καλή ομάδα. Εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκριθεί τα πάντα είναι ανοικτά στη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ