ΣΤΗΛΕΣ

Κεϊτά στο Sport24.gr: "Θα με ενδιέφερε η Ελλάδα"

Κεϊτά στο Sport24.gr: "Θα με ενδιέφερε η Ελλάδα"

Το "θωρηκτό" από την Ακτή Ελεφαντοστού, Καντέρ Κεϊτά μιλάει αποκλειστικά στο Sport24.gr για το φίλο του Ντιντιέ Ντρογκμπά, εκθειάζει την εθνική Ελλάδας ενόψει Μουντιάλ εκτιμώντας πως θα προκριθεί ενώ δεν θα ήταν αρνητικός να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Ο Καντέρ Κεϊτά ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που έχει αναδείξει η Ακτή Ελεφαντοστού με 72 διεθνείς συμμετοχές και 11 γκολ μιλάει στο Sport24.gr για τη κλήρωση του Γ' ομίλου του Μουντιάλ όπου οι Ιβοριανοί θα τεθούν αντιμέτωποι με Ελλάδα, Κολομβία και Ιαπωνία, τον "πολύ" Ντιντιέ Ντρογκμπά αλλά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός με σπουδαία καριέρα σε Λιλ (2005-2007), Λιόν (2007-2009), Γαλατασαράι (2009-2010) και συμμετοχή σε δύο Μουντιάλ με τους "Ελέφαντες" αναφέρεται με σεβασμό στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Γνωρίζω αρκετούς παίκτες από την εθνική Ελλάδας. Πρόκειται για ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Η Ελλάδα έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου.

Μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι. Κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004, ενώ παρέμεινε ψηλά μέχρι σήμερα. Είναι ένα καλά οργανωμένο σύνολο".

Κεϊτά στο Sport24.gr: "Θα με ενδιέφερε η Ελλάδα"

Ο Καντέρ Κεϊτά αναφέρθηκε και στις πιθανότητες πρόκρισης της εθνικής μας ομάδας στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ.

"Ναι, πιστεύω πως η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ. Υπάρχει μεγάλη ομοψυχία και καλή συνεργασία ανάμεσα στους παίκτες. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος".

Ο πρώην παίκτης της Λιόν, ο οποίος είναι ελεύθερος αυτή την εποχή αναφέρθηκε και στο βαρύ πυροβολικό της Ακτής Ελεφαντοστού, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Κεϊτά στο Sport24.gr: "Θα με ενδιέφερε η Ελλάδα"

"Είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης που μπορεί να κάνει την διαφορά και στο Μουντιάλ με την εμπειρία που διαθέτει. Έχει αποδείξει στην Ευρώπη πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Παίζει άλλωστε πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Εύχομαι καλή τύχη στην Ακτή Ελεφαντοστού".

Ο έμπειρος άσος όπως τόνισε στο Sport24.gr θα αντιμετώπιζε με ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

"Θα συμφωνούσα αν είχα την κατάλληλη προσφορά. Δεν θα δίσταζα να παίξω ποδόσφαιρο στη χώρα σου. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστής να αλλάζει παραστάσεις και να έχει νέες προκλήσεις στην καριέρα του".

Ο Καντέρ Κεϊτά εν δράσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ