ΣΤΗΛΕΣ

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

Κρόιφ, Καντονά, Μπούμπκα, Κασπάροφ, Ρίβερς μίλησαν μεταξύ άλλων στoν Observer του Sport24.gr. Διαβάστε τις 10 κορυφαίες συνεντεύξεις με κρυφά διαμάντια τον κόουτς της Ταϊτής και τον Jimmy Jump που ανακοίνωσε απόσυρση!

O κατά πολλούς κορυφαίος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, Γιόχαν Κρόιφ βρέθηκε για λίγες ώρες στην Αθήνα.

Το Sport24.gr ήταν το μοναδικό μέσο που εντόπισε τον "Ιπτάμενο Ολλανδό".

1. Ο "θρύλος" της Μπαρτσελόνα και του Άγιαξ μίλησε στον Γιάννη Γεωργόπουλο εκθειάζοντας την... Μονεμβασιά!

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

2. Ακόμη ένας σπουδαίος άσος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου επισκέφθηκε την ελληνική πρωτεύουσα. To Sport24.gr λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Πλατανιάς στο OAKA συνάντησε τον Ερίκ Καντονά καταγράφοντας το μεγαλείο του Γάλλου "θρύλου" του ποδοσφαίρου. Ο σεβασμός του για δύο "αιωνίους", η ατάκα του για την οικονομική κρίση και η αποθέωση από τους Έλληνες φανς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

3. Ο αντιπρόεδρος της IAAF και κορυφαίος επικοντιστής όλων των εποχών, Σεργκέι Μπούμπκα έδωσε το παρών στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Το Sport24.gr συνάντησε τον Ουκρανό αξιωματούχο.

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

4. Το Sport24.gr συνάντησε τον κορυφαίο σκακιστή όλων των εποχών. Διαβάστε τις συμβουλές του Γκάρι Κασπάροφ στους εκκολαπτόμενους αστέρες του σκακιού, αλλά και τους αγώνες που κάνει ως ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Ρωσία και σφοδρός πολέμιος του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Από τον Κρόιφ στον Καντονά
INTIME SPORTS

5. Ο Ντέιβιντ Ρίβερς αποκάλυψε μέσω του Observer στο Sport24.gr την πρόθεση του να ασχοληθεί με την προπονητική. Ο Αμερικανός πρώην άσος του Ολυμπιακού, αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, αναφέρθηκε στους Ίβκοβιτς-Ιωαννίδη, ενώ θυμήθηκε τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και την στιγμή που αντίκρισε ένα καπάκι τουαλέτας στο παρκέ.

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

6. Ο ελληνικής καταγωγής υπερμαραθωνοδρόμος-φαινόμενο Ντιν Καρνάζης λίγο πριν την άφιξη του στην Ελλάδα μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr για τα απίστευτα κατορθώματα του ενώ αποκάλυψε πως σκοπεύει να τρέξει σε όλες τις χώρες της γης 204 μαραθώνιους!

An unidentified man tries to place a hat on the World Cup trophy before the World Cup final soccer match between the Netherlands and Spain at Soccer City in Johannesburg, South Africa, Sunday, July 11, 2010.   (AP Photo/Martin Meissner)
An unidentified man tries to place a hat on the World Cup trophy before the World Cup final soccer match between the Netherlands and Spain at Soccer City in Johannesburg, South Africa, Sunday, July 11, 2010. (AP Photo/Martin Meissner) AP

7. Ο διάσημος εισβολέας των γηπέδων, Jimmy Jump ανακοίνωσε μέσω του Sport24.gr την απόσυρση του από την ενεργό δράση, καθώς έμεινε άφραγκος!

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

8. O εκτελεστικός διευθυντής του Συνδέσμου Ολλανδών Ποδοσφαιριστών (VVCS) και μέλος της FIFPro, Λουίς Έφεραρντ εξήγησε αποκλειστικά στο Sport24.gr γιατί συμβουλεύει τους συμπατριώτες του να μην αγωνίζονται στην Ελλάδα.

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 17:  Jonathan Tehau of Tahiti celebrates with his team-mates after scoring his team's first goal during the FIFA Confederations Cup Brazil 2013 Group B match between Tahiti and Nigeria at Governador Magalhaes Pinto Estadio Mineirao on June 17, 2013 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) ORG XMIT: 168637242
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 17: Jonathan Tehau of Tahiti celebrates with his team-mates after scoring his team's first goal during the FIFA Confederations Cup Brazil 2013 Group B match between Tahiti and Nigeria at Governador Magalhaes Pinto Estadio Mineirao on June 17, 2013 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) ORG XMIT: 168637242 GETTY IMAGES

9. Ο προπονητής της εθνικής Ταϊτής, Έντι Εταέτα o oποίος γνώρισε την αποθέωση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr για το ποδοσφαιρικό όνειρο που έζησε στη Βραζιλία.

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

10. Ο Γερμανός πρέσβης Βόλφγκανγκ Ντολτ μίλησε στο Sport24.gr για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ προβλέποντας δύσκολη νίκη της Μπάγερν.

Bonus συνεντεύξεις

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

Α. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Όσκαρ Πιστόριους συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη πυροβολώντας και σκοτώνοντας τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ. Λίγους μήνες πριν ο Νοτιαφρικανός Παραολυμπιονίκης μιλούσε αποκλειστικά στο Sport24.gr και τον Observer υποσχόμενος νέα ρεκόρ, ενώ δεν έκρυψε την αδυναμία του για την Ελλάδα.

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

Β. Μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, η τραγουδίστρια, μοντέλο και συγγραφέας Νίβες Σέλσιους μίλησε και φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Sport24.gr.

Από τον Κρόιφ στον Καντονά

Γ. Ο Μουντιαλικός επιθετικός με τη Ν. Αφρική, Γιώργος Κουμανταράκης, μοιράστηκε με το Sport24.gr την εμπειρία που έζησε από τις συναντήσεις του με τον Νέλσον Μαντέλα. Τι του είπε ο σπουδαίος ο Νοτιαφρικανός ηγέτης και γιατί δεν θα τον ξεχάσει ποτέ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ