ΣΤΗΛΕΣ

10 ποδοσφαιρικές διαφημίσεις που άφησαν εποχή

10 ποδοσφαιρικές διαφημίσεις που άφησαν εποχή

Αίσθηση προκάλεσε η εκπληκτική διαφήμιση της Qatar Airways με πρωταγωνιστές τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι όμως η μόνη. Το Sport24.gr θυμάται 10 απολαυστικές ποδοσφαιρικές διαφημίσεις!

Ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και οι υπόλοιποι αστέρες της Μπαρτσελόνα πρωταγωνιστούν στο φοβερό διαφημιστικό της Qatar Airways.

Δεν είναι όμως ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που άφησαν για λίγο τις ποδοσφαιρικές τους υποχρεώσεις για να τεθούν υπό τις οδηγίες ενός σκηνοθέτη. Με το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να είναι εκπληκτικό όπως θα δείτε και στις παρακάτω 10 διαφημίσεις που άφησαν εποχή.

Επειδή όμως αναγκαστικά αφήσαμε αρκετές φοβερές δημιουργίες εκτός 10άδας, περιμένουμε στα σχόλια να μας στείλετε αυτές που σας έχουν εντυπωσιάσει και δεν βρίσκονται στη λίστα.

Φώτα, κάμερα, πάμε!

► The Wall. (Nike)

Είμαστε στο 1994 και μια μπάλα ταξιδεύει στον κόσμο καθώς οι τοίχοι σε μεγάλες πόλεις ''ζωντανεύουν'' με τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου να πρωταγωνιστούν σε αυτούς.

► Park-Life (Nike)

Γυρισμένη στο Hackney Marshes του Λονδίνου με αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ της εποχής, όπως οι Καντονά, Φάουλερ και Ιαν Ράιτ, να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στο πάρκο.

Medieval (Pepsi)

Μπέκαμ, Ροναλντίνιο, Τότι, Ρομπέρτο Κάρλος και σία δίνουν μάχη για να απελευθερώσουν εκατοντάδες Pepsi. Και από το 2004 μεταφερόμαστε στην εποχή των ιπποτών.

Jose 10+ (Adidas)

Δύο πιτσιρικάδες διαλέγουν τους παίκτες με τους οποίους θα δώσουν την ''μάχη'' στην αλάνα. Και ανάμεσα στους σταρ του 2006 όπως οι Ζιντάν και Μπέκαμ, επιλέγεται... ο Μπενκεμπάουερ. Και ακολουθεί ο Πλατινί.

The Cage (Nike)

Ο Ερίκ Καντονά έχει απαγάγει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου και τους απολαμβάνει να δίνουν μάχες υπό τους ήχους του Έλβις Πρίσλεϊ.

Beach (Nike)

Ρονάλντο, Ρομπέρτο Κάρλος και λοιποί "αναστατώνουν" μια παραλία στη Βραζιλία παίζοντας ποδόσφαιρο μέχρι το ξημέρωμα. Απίθανη η... παράνομη ντρίμπλα του πρώτου στο ξεκίνημα

► Brazil Vs Portugal (Nike)

Οι παίκτες της Βραζιλίας και της Πορτογαλίας ετοιμάζονται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φίγκο όμως έχει άλλα σχέδια, προκαλεί τον Ρονάλντο και η "μάχη" ξεκινά στους διαδρόμους των αποδυτηρίων.

► Road To Lisbon (Αdidas)

Ζιντάν, Ραούλ και λοιποί Ευρωπαίοι σούπερ σταρ μαζεύονται χαμογελαστοί για να πάνε με βεσπάκια στο Euro 2004 της Πορτογαλίας. ''Ιmpossible is nothing'' καταλήγει το βίντεο. Προφητικό!

► Good vs Evil (Nike)

Τα πρωτοπαλίκαρα του διαβόλου θέλουν να αποτελειώσουν την ανθρωπότητα στα ερείπια του Κολοσσαίου. Λογαριάζουν όμως χωρίς τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα του 1996. Με την χαριστική βολή να έρχεται από τον Καντονά.

► Airport (Nike)

Βαριέσαι την αναμονή στο αεροδρόμιο; Το ίδιο Ρονάλντο, Ρομάριο και οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας. Γι' αυτό και το μετατρέπουν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο! Για πολλούς η κορυφαία διαφήμιση. Με απολαυστική κατάληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ