OPINIONS

11 μέτρα μακριά από το όνειρο

11 μέτρα μακριά από το όνειρο

Ο Θανάσης Κρεκούκιας γράφει για τη φοβερή προσπάθεια της Γιουβέντους, το αμφισβητούμενο σφύριγμα των καθυστερήσεων, την αγωνία που έζησε το "Μπερναμπέου", την ολύμπια ψυχραιμία του Κριστιάνο στην εκτέλεση και τον εκπληκτικό χθες Μπουφόν που νικήθηκε μόνο από την κόκκινη κάρτα.

Είναι σχεδόν απίστευτο το πόσο απρόβλεπτο μπορεί να αποδειχθεί το ποδόσφαιρο και αυτό άλλωστε αποτελεί μέρος της μαγείας του. Μόλις 24 ώρες μετά την εκπληκτική εμφάνιση της Ρόμα και την νίκη/ανατροπή της επί της Μπαρτσελόνα με το επιβλητικό 3-0 μέσα στο "Ολίμπικο", μια άλλη ιταλική ομάδα πήρε τη σκυτάλη, για να πετύχει κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Η Γιουβέντους, που είχε χάσει μέσα στο Τορίνο πριν από 8 μέρες 0-3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείτο 100% αποκλεισμένη από τα ημιτελικά, έφτασε πολύ κοντά στο να γράψει μια ποδοσφαιρική εποποιία. Οι "μπιανκονέρι" πέτυχαν τρία γκολ μέσα στο "Μπερναμπέου", ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα και ήταν έτοιμοι να διεκδικήσουν τα πάντα στην παράταση, όταν στο 94' ο πολύ καλός μέχρι τότε Άγγλος ρέφερι, Μάικλ Όλιβερ, έδειξε τη λευκή βούλα σε μια τουλάχιστον αμφισβητούμενη φάση, η οποία τελικά - και δυστυχώς - καθόρισε την έκβαση του ματς και την ίδια την πρόκριση. Οι "μπλάνκος" πήραν το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης, ο τρόπος όμως που το πέτυχαν, θύμισε πολύ τις περσινές "ομορφιές" του Κασάι στον αντίστοιχο επαναληπτικό προημιτελικό με την Μπάγερν, τότε που ο Ούγγρος ρέφερι είχε κατακυρώσει δυο γκολ-οφσάιντ του Κριστιάνο υπέρ των γηπεδούχων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έζησε στο πετσί της την ίδια την κόλαση επί 94 λεπτά, οι φίλαθλοί της στις κερκίδες του "Μπερναμπέου" δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους, οι παίκτες της προσπαθούσαν να πετύχουν το ένα πολύτιμο γκολ που χρειάζονταν για να "δραπετεύσουν" από τη φυλακή στην οποία τους είχαν κλειδώσει οι Γιουβεντίνοι, όμως όλες τους οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό. Παρά το γεγονός ότι ο Ζιντάν πραγματοποίησε τις σωστές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθώντας να κάνει την ομάδα του να αντιδράσει, οι "μερένγκες" είτε έχαναν τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν, είτε έπεφταν πάνω στον εξαιρετικό χθες Μπουφόν, που φρόντιζε να εξουδετερώνει τους κινδύνους μπροστά στην εστία του. Η Γιούβε χρειάστηκε μόλις μια ώρα για να πετύχει τρία γκολ και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αιφνιδιάζοντας απόλυτα την άνευρη και χωρίς ιδιαίτερες εμπνεύσεις Ρεάλ.

Η απουσία του Σέρχιο Ράμος κόστισε τελικά στη Ρεάλ πολύ περισσότερο από όσο η αντίστοιχη του Πάουλο Ντιμπάλα από τους Ιταλούς. Ο Μάριο Μάντζουκιτς σκόραρε δυο φορές με ισάριθμες κεφαλιές, με τέτοια ευκολία, που οι φάσεις έμοιαζαν βγαλμένες από χαλαρή προπόνηση. Ο Βαγέχο, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον αρχηγό των "μπλάνκος", αποδείχτηκε πολύ λίγος. Και δεν ήταν μόνο η εμπειρία και οι ικανότητες του Ράμος εκείνες που έλειψαν από την ομάδα του, αλλά και η ηγετική του παρουσία μέσα στο γήπεδο. Οι Ιταλοί πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το 0-2 υπέρ τους και στην επανάληψη πήραν ένα μεγάλο δώρο από τον Κέιλορ Νάβας, ο οποίος χάρισε κυριολεκτικά το 0-3 στον Ματουιντί, βυθίζοντας σε ακόμα μεγαλύτερη απελπισία τους συμπαίκτες του και τις κερκίδες του "Μπερναμπέου". Ο Ζιντάν δεν δίστασε να αποσύρει στο ημίχρονο τους Μπέιλ και Καζεμίρο, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους πρωταγωνιστές του Plan B, Ασένσιο και Λούκας Βάθκεθ, όμως, παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ ισορρόπησε το ματς, το λυτρωτικό γκολ δεν ερχόταν, φορτώνοντας τους πάντες με ακόμα μεγαλύτερο άγχος.

11 μέτρα μακριά από το όνειρο

Η στιγμή που έκρινε την πρόκριση (AP PhotoFrancisco Seco)

Η επίθεση των "μπλάνκος" σε καμία περίπτωση δεν πετούσε φωτιές, ο Μπενζεμά είχε μείνει στον πάγκο σε ένα πρώτο δείγμα ότι πλέον ούτε αυτός δεν είναι αναντικατάστατος για τον Ζιζού, ο Μπέιλ στα 45 λεπτά που έπαιξε ήταν άσφαιρος (αν και παραλίγο να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι μπροστά στον Μπουφόν), ο Ίσκο προσπαθούσε να δημιουργήσει αλλά και να σκοράρει, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ο Κριστιάνο, αφού συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν η βραδιά του, αναλώθηκε σε συνεχείς διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή και θεατρικές βουτιές στην περιοχή, ψάχνοντας το πέναλτι. Τελικά αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις, στο μαρκάρισμα του Μπενατιά πάνω στον Λούκας Βάθκεθ, ένα σφύριγμα τουλάχιστον υπερβολικό και οπωσδήποτε αμφισβητούμενο. Να πούμε εδώ, ότι οι συνεργάτες της As και της Marca, πρώην διεθνείς διαιτητές, Ιτουράλδε Γκονθάλεθ και Αντούχαρ Ολιβέρ, δήλωσαν αμφότεροι πως δεν ήταν φάουλ η επαφή, άρα δεν έπρεπε να υπάρξει ποινή. Η ζημιά όμως για τους Ιταλούς είχε γίνει και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έγινε ακόμα μεγαλύτερη.

Ο εξοργισμένος Μπουφόν την "έπεσε" στον διαιτητή διαμαρτυρόμενος - μαζί με όλους τους συμπαίκτες του - και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Αμέσως μετά την αποβολή του, αφιέρωσε στον Όλιβερ ένα μεγαλοπρεπές "βαφανκούλο", ενώ λίγο αργότερα, στη μικτή ζώνη, δήλωσε ότι ο ρέφερι, "στη θέση της καρδιάς, έχει έναν σκουπιδοτενεκέ"! Το πέναλτι έκανε έξαλλους τους Ιταλούς, που είδαν να εξαφανίζεται ξαφνικά όλος ο αγώνας που έδωσαν για να πετύχουν μια ιστορική ανατροπή. Η εικόνα του Μπουφόν να αποβάλλεται στην τελευταία ίσως εμφάνισή του στο Champions League, ήταν το αποκορύφωμα της "τραγωδίας", που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι Γιουβεντίνοι σε μια τελείως σουρεαλιστική αλλαγή συναισθημάτων, από το ζενίθ στο ναδίρ. Η εκτέλεση του Κριστιάνο ήταν πραγματικά άψογη και ο τρόπος που πανηγύρισε αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, απόλυτα γραφικός, όμως από την άλλη, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά την πίεση και την ένταση της στιγμής, με ολόκληρο το "Μπερναμπέου" να έχει λυγίσει από την αγωνία, αλλά τον Πορτογάλο να μένει ψύχραιμος και να στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι του Στσέσνι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης "λυτρώθηκε" στο 97', πήρε την πρόκριση στους "4" του Champions League για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, όμως έδειξε ότι δεν είναι άτρωτη και σίγουρα προβλημάτισε τους φίλους της. Αν μάλιστα, στον πρώτο ημιτελικό απουσιάσει και πάλι ο Σέρχιο Ράμος (πολύ πιθανό, αφού βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο ενώ ήταν τιμωρημένος, κάτι που απαγορεύεται ρητά από την UEFA και που αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα), τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τους "μερένγκες", που υπέφεραν στα μετόπισθεν χωρίς τον αρχηγό τους. Η Γιουβέντους μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη για την παρουσία της σε ένα ματς στο οποίο όλοι την είχαν ξεγραμμένη, αλλά αυτό της προσφέρει ελάχιστη έως καμία παρηγοριά, αφού θεωρεί ότι αδικήθηκε και έχασε την ευκαιρία να ολοκληρώσει μια ιστορική ανατροπή. Οι παίκτες του Αλέγκρι ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια, στάθηκαν με μεγαλοπρέπεια μέσα στο "Μπερναμπέου", αλλά τελικά προδόθηκαν από ένα σφύριγμα, το οποίο θα κάνουν πολλά χρόνια να ξεχάσουν. Ο Ζιντάν είδε την ομάδα του να μένει ζωντανή στη διεκδίκηση του μοναδικού τροπαίου που της απέμεινε, σίγουρα μπαίνει στην ημιτελική φάση ως το πρώτο φαβορί, όμως η Μπάγερν, η Λίβερπουλ και η Ρόμα γνωρίζουν πλέον ότι οι "μερένγκες" δεν είναι ανίκητοι. Και θα κοιτάξουν να το εκμεταλλευτούν.

ΠΩΣ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

11 μέτρα μακριά από το όνειρο

Ο Ιγουαΐν τα λέει με τον Ρονάλντο (AP Photo/Francisco Seco)

Ο Ζιντάν παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και την τετράδα του κέντρου σε ρόμβο. Ο Γάλλος είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Σέρχιο Ράμος και Νάτσο, έτσι υποχρεώθηκε να χρησιμοποιήσει τον Βαγέχο στο κέντρο της άμυνας. Επίσης κράτησε στον πάγκο τον Μπενζεμά για πρώτη φορά σε κρίσιμο παιχνίδι της Ρεάλ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έπαψε να θεωρεί τον συμπατριώτη του αναντικατάστατο. Αν προσθέσουμε σε αυτό και την αλλαγή του Μπέιλ στο ημίχρονο, είναι ηλίου φαεινότερο πως το περίφημο BBC βρίσκεται σε περίοδο απόλυτης παρακμής και το καλοκαίρι θα πάψει να υφίσταται. Η Ρεάλ λοιπόν κατέβηκε με τον Κέιλορ Νάβας στην εστία, στα στόπερ τους Βαράν και Βαγέχο, τον Μαρσέλο στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Καρβαχάλ στο δεξί. Μπροστά από την αμυντική τετράδα είχαμε τον Καζεμίρο με εσωτερικά χαφ τους Κρόος δεξιά και Μόντριτς αριστερά. Τον ρόμβο έκλεινε μπροστά ο Ίσκο, με επιθετικό δίδυμο τους Μπέιλ και Κριστιάνο.

Από τη μεριά του, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρέταξε τη δική του ομάδα με σύστημα 4-3-3. Ο Ιταλός τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει την απουσία του τιμωρημένου Πάουλο Ντιμπάλα. Έτσι λοιπόν, οι "μπιανκονέρι" κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τερματοφύλακα τον Τζίτζι Μπουφόν, στόπερ τους Κιελίνι και Μπενατιά, τον Ντε Σίλιο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Αλέξ Σάντρο στο αριστερό. Τριάδα στο κέντρο, ο Κεντίρα αμυντικό χαφ και εσωτερικά χαφ ο Πιάνιτς (δεξιά) και ο Ματουιντί (αριστερά). Στην επίθεση είχαμε τον Ιγουαΐν στη θέση του σέντερ φορ, με τον Μάντζουκιτς αριστερά (προτιμήθηκε από τον Κουαδράδο) και τον Ντόουγκλας Κόστα δεξιά. Ένα σχήμα αναμενόμενο, το οποίο έκρυβε κάποια τρικ, που θα δούμε παρακάτω.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

11 μέτρα μακριά από το όνειρο

Ο Μάντζουκιτς ανοίγει το σκορ στο "Μπερναμπέου".

Το παιχνίδι έδειξε από το ξεκίνημά του ότι η Γιουβέντους δεν είχε ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για τουρισμό, αλλά αποφασισμένη να διεκδικήσει τις ελάχιστες ελπίδες της για κάτι καλό. Χρειάστηκε να περάσουν μόλις 76 δευτερόλεπτα για να κάνει επίθεση η Γιούβε, να σεντράρει από τα δεξιά ο Σάμι Κεντίρα και ο Μάντζουκιτς να στείλει ανενόχλητος με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Νάβας. Ήταν το πιο γρήγορο γκολ που έχει δεχτεί η Ρεάλ στο γήπεδό της στο Champions League. Το "Μπερναμπέου" μπορεί να "πάγωσε" προς στιγμήν, αλλά κανείς δεν φανταζόταν το τί θα επακολουθούσε. Ο Αλέγκρι έπιασε στον ύπνο τους "μερένγκες" με το τρικ του Μάντζουκιτς που από αριστερό εξτρέμ, εμφανιζόταν ως δεύτερο σέντερ φορ μέσα στην περιοχή του Νάβας, η οποία χωρίς τον Σέρχιο Ράμος θύμιζε συχνά ξέφραγο αμπέλι. Ο Καρβαχάλ δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον Κροάτη στα ανεβάσματά του, κάτι που συνέβη και στην άλλη πλευρά με τον Ντόουγκλας Κόστα και τον Μαρσέλο.

Οι δυο εξτρέμ των "μπιανκονέρι" ξεχαρβάλωσαν την αμυντική λειτουργία και σε μεγάλο βαθμό ακύρωσαν τα αντίστοιχα ανεβάσματα των Καρβαχάλ και Μαρσέλο, την ίδια στιγμή που ο Κριστιάνο έμοιαζε εγκλωβισμένος από την ιταλική άμυνα. Ο Αλέγκρι αναγκάστηκε πολύ νωρίς να αποσύρει λόγω τραυματισμού τον Ντε Σίλιο και να περάσει στη θέση του τον Λίχτσταϊνερ, μια αλλαγή που του βγήκε 100%, αφού ο Ελβετός ήταν εξαιρετικός, δίνοντας μάλιστα την ασίστ για το δεύτερο γκολ του Μάντζουκιτς στο 37', με μια ακόμα κεφαλιά στην κατάληξη της οποίας φέρει κάποια ευθύνη και ο Νάβας. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ ήταν αρκετά δραστήρια στην επίθεση, όμως οι τελικές προσπάθειες των Μπέιλ, Κριστιάνο, Ίσκο και Μαρσέλο είτε ήταν άστοχες, είτε σταματούσαν κυρίως πάνω στον Μπουφόν. Από την άλλη μεριά, οι Ιταλοί όργωσαν τη δεξιά μεριά τους, κάνοντας πάρτι με τον ανήμπορο να τους σταματήσει Μαρσέλο και έφτασαν εύκολα στο 0-2. Μια κεφαλιά του Βαράν προς το τέλος του ημιχρόνου, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία των "μερένγκες".

Ο Ζιντάν δεν το πολυσκέφτηκε στην ανάπαυλα και αποφάσισε να εμπιστευτεί τους δυο πρωταγωνιστές του Plan B. Έτσι λοιπόν, απέσυρε τους Μπέιλ και Καζεμίρο, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Ασένσιο και Λούκας Βάθκεθ. Το σύστημα άλλαξε σε 4-2-3-1 με τους Κρόος και Μόντριτς να φτιάχνουν δίδυμο αμυντικών χαφ, τους δυο εισελθόντες να πλαισιώνουν τον Ίσκο και τον Κριστιάνο στη θέση του σέντερ φορ. Οι κινήσεις αυτές του Ζιζού βοήθησαν τους "μερένγκες" να ισορροπήσουν τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο 61' ένα τραγικό λάθος του Νάβας (έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του) έδωσε την ευκαιρία στον Ματουιντί να πετύχει το 0-3 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και σπέρνοντας ακόμα μεγαλύτερο πανικό τόσο στους παίκτες της Ρεάλ, όσο και στις κερκίδες. Η επίθεση των γηπεδούχων άρχισε να δημιουργεί σαφώς πιο επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην ιταλική εστία, αλλά ο Μπουφόν βρισκόταν σε πολύ καλή βραδιά, με συνεχείς θετικές επεμβάσεις. Οι Ισπανοί άρχισαν να κερδίζουν ολοένα και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, αλλά η ιταλική άμυνα έδειχνε απροσπέλαστη, μέχρι το 94' και το πέναλτι που έδωσε τελικά την πρόκριση στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

11 μέτρα μακριά από το όνειρο

Η αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ας δούμε τώρα τί έκαναν οι παίκτες των δυο ομάδων στο χθεσινό παιχνίδι, ξεκινώντας από τους γηπεδούχους. Ο Νάβας είχε αρκετές επεμβάσεις, όμως είχε ευθύνη στο δεύτερο και πολύ περισσότερο στο τρίτο γκολ, το οποίο ίσως και να αποδειχτεί καθοριστικό στην επιθυμία της Ρεάλ να αποκτήσει τερματοφύλακα. Ο Καρβαχάλ πάλεψε, αλλά συνάντησε μεγάλα προβλήματα από τον Μάντζουκιτς. Ο Βαράν δεν μπόρεσε να καλύψει το κενό του Ράμος, έκανε λάθη, αλλά είχε και το δοκάρι στο πρώτο μέρος. Ο Βαγέχο στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση, ήταν αρκετά νευρικός και με λάθη. Ο Μαρσέλο βρέθηκε σε πολύ μέτρια βραδιά, ταλαιπωρήθηκε απίστευτα από τον Ντόουγκλας Κόστα, ενώ από τη μεριά του έγιναν οι σέντρες που οδήγησαν στα δυο πρώτα γκολ της Γιούβε. Ο Καζεμίρο ήταν καλός στο ημίχρονο που αγωνίστηκε, έγινε αλλαγή για λόγους τακτικής και μόνο. Ο Μόντριτς ήταν αρκετά καλός, βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά.

Ο Κρόος ήταν μάλλον ο κορυφαίος της Ρεάλ, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από τους χαφ της Γιούβε. Ψύχραιμος και με σωστές τοποθετήσεις, βοήθησε στην ανάκαμψη των "μπλάνκος" στην επανάληψη. Ο Ίσκο είχε και καλές (δημιουργικά) και κακές (αμυντικά) στιγμές, με θετικό πάντως πρόσημο. Ο Μπέιλ, η μεγάλη έκπληξη της αρχικής ενδεκάδας, ήταν για μια ακόμα φορά μέτριος και παρά το γεγονός ότι έτρεξε αρκετά, δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με επιτυχία με τους συμπαίκτες του. Πέρα από το τακουνάκι του, πέρασε μάλλον απαρατήρητος, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και μετράει μέρες στη Μαδρίτη. Οι Ασένσιο και Λούκας Βάθκεθ έδωσαν πνοή με την είσοδό τους και βέβαια ο δεύτερος έγινε ο ήρωας της βραδιάς με το πέναλτι που κέρδισε. Ο Κριστιάνο ήταν φλύαρος, γκρινιάρης, "βουτηχτής", αλλά εκτέλεσε εκπληκτικά το πέναλτι, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του. Τέλος, ο Ζιντάν φρόντισε να διορθώσει τα λάθη του, δε δίστασε να αποσύρει τον Μπέιλ και έκανε τις κινήσεις που έπρεπε ώστε να ισορροπήσει το παιχνίδι.

11 μέτρα μακριά από το όνειρο

Η αρχική ενδεκάδα της Γιουβέντους.

Περνάμε τώρα στους φιλοξενούμενους, ξεκινώντας από τον Μπουφόν, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά, σταματώντας όλες τις επιθετικές προσπάθειες της Ρεάλ με σωστές και έγκαιρες επεμβάσεις. Ο Κιελίνι δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, ήταν αργός και με λάθος τοποθετήσεις, ενώ λίγο έλειψε να σημειώσει και ένα αυτογκόλ. Ο Μπενατιά έπαιξε πολύ σωστά τον Κριστιάνο, κάλυψε χώρους, έδωσε βοήθειες, αλλά ήταν και ο μοιραίος για την ομάδα του, αφού υπέπεσε στο πέναλτι. Ο Αλέξ Σάντρο είχε θετική παρουσία, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τους Μπέιλ και Ασένσιο. Ο Λίχτσταϊνερ πρόσφερε πολλά, με συνεχή ανεβάσματα και την σέντρα του δεύτερου γκολ. Ο Ματουιντί περιόρισε αρκετά τον Μόντριτς, έκοψε πολλές μπάλες και βέβαια πέτυχε το τρίτο τέρμα.

Ο Κεντίρα ήταν από τους κορυφαίους της Γιούβε, πραγματικός κολοσσός στα αμυντικά του καθήκοντα και με πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες, συν τη σέντρα-λουκούμι στο πρώτο γκολ. Ο Πιάνιτς ήταν πολύ καλός και ψύχραιμος στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Κόστα ήταν επίσης από τους κορυφαίους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με πολλές κούρσες από την πλευρά του. Ο Ιγουαΐν δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά πρόσφερε "βρώμικη" δουλειά στην ομάδα του. Ο Μάντζουκιτς ήταν σίγουρα ο κορυφαίος της Γιούβε, αρκούν τα δυο γκολ που πέτυχε και η συνολική του παρουσία στο γήπεδο. Τέλος, ο Αλέγκρι έστησε πολύ σωστά και έξυπνα τους παίκτες του και λίγο έλειψε να τους οδηγήσει σε μια ιστορική ανατροπή.

Βίντεο: Highlights από το Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ