OPINIONS

Ο Καρέλης απογειώνει τον ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου και μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα που εφέτος δείχνει μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Γράφει ο Πάνος Βόγλης.

Στα μάτια μου αυτήν τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ναι, ξέρω πως η ΑΕΚ το πήρε πέρυσι και έχει την ψυχολογία και την τεχνογνωσία που λένε οι ειδικοί.

Όμως έχασε το 40% της δύναμης της με Αραούχο και Λάζαρο να την κάνουν σε άλλες Πολιτείες και με τον ΠΑΟΚ να κρατάει τις δυνάμεις του και να προσθέτει μόνο απαραίτητα εξαρτήματα στη μηχανή του, πιστεύω πως η απόσταση του από τους υπόλοιπους έχει μεγαλώσει.

Αν μάλιστα ένα από αυτά τα εξαρτήματα, είναι και ο Νίκος Καρέλης, τότε ξεφεύγει πολύ το πράγμα. Ο Καρέλης αν έχει γυρίσει στο 100% που βλέπαμε πριν τον σοβαρό τραυματισμό του, τότε έχει τη δυνατότητα και όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να απογειώσει τον ΠΑΟΚ επιθετικά.

Δυνατός, γρήγορος, εκρηκτικός, πατάει περιοχή με άνεση, έχει τρόπο να παίξει σωστά το "1vs1", γνωρίζει καλά τη θέση του ακραίου επιθετικού, ιδανικός για κόντρα επίθεση και Έλληνας. Σε μία ομάδα με χαρακτήρα πολυεθνικής, 2-3 καλοί Έλληνες είναι απαραίτητοι.

Στον ΠΑΟΚ πάλι καλά που γύρισε ο Βιερϊνια και μπήκε μία τάξη σε αυτόν τον τομέα. Ηγέτης, λάτρης της Ελλάδας, ξέρει ελληνικά, γύρω του χτίζονται τα αποδυτήρια. Χρειάζονται και άλλοι. Ο Καρέλης σαφώς και ανήκει στην τοπ λίστα Ελλήνων παικτών που μπορεί και πρέπει να πάρει μία ομάδα που αναζητεί τον πρωταθλητισμό.

Δεν ξέρω πόσο μεγάλη βάση έχουν τα σενάρια που φέρνουν τον επιθετικό της Γκενκ κοντά στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Ξέρω πόση αδυναμία έχει στους Έλληνες διεθνείς η οικογένεια Σαββίδη, αλλά πλέον λειτουργεί με τις υποδείξεις του προπονητή.

Αν ο Λουτσέσκου τον θέλει, τότε φαντάζομαι το οικονομικό δεν θα αποτελέσει μείζον θέμα, δεδομένου πως και ο Καρέλης επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά σε σύλλογο που πάει για πρωτάθλημα. Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ, τότε ποιος πάει;

Η Γκενκ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Καρέλη, τώρα είναι η ώρα να βγάλουν χρήματα από πώληση του και ο ίδιος ψάχνει ένα restart στην καριέρα του. Αυτά όμως αφορούν ΠΑΟΚ - Γκενκ - Καρέλη.

Εμείς αναφέρουμε πως αν ο παίκτης δεν έχει χάσει τα ατού του από τον περυσινό τραυματισμό, τότε ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον πάρει...χθες. Τρομερή προσθήκη.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ