LONGREADS

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Καλλιτέχνης θα πει...

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Καλλιτέχνης θα πει...

Είναι ασφαλές να πούμε πως ο Dimitar Berbatov είναι από τους τύπους που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα όχι μόνο της ομάδας στην οποία αγωνίζονται, αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Ναι, είναι από αυτές τις προσωπικότητες.

Τα παλαιά τα χρόνια, αυτά του κομμουνισμού, η Βουλγαρία δεν ήταν η πιο εύκολη χώρα για να ζει κάποιος -κυρίως γιατί για μια μακρά εποχή, το πολίτευμα άλλαζε... κάθε μέρα. Οι ζωές των μελών της οικογένειας Berbatov αποδεικνύουν πώς αι αμαρτίαι γονέων μπορούν να παιδεύουν ες αεί τα τέκνα.

Απ' όταν ήταν παιδί ο Dimitar Ivanov Berbatov όλοι ήθελαν κάτι από εκείνον. Για παράδειγμα, όταν έπαιζε στην ομάδα της πόλης του (της γειτονιάς, την Pirin του Blagoevgrad -των 70.881 κατοίκων), όλοι ήθελαν να σκοράρει. Το έκανε 77 φορές, σε 92 εμφανίσεις. Το 1998 τον κάλεσε η CSKA Sofia, ομάδα στην οποία "έκλεισε" την καριέρα του ο πατέρας του, Ivan. Τον είχε εντοπίσει ο Dimitar Penev, εκ των πιο σημαντικών προσωπικοτήτων του βουλγαρικού ποδοσφαίρου -ως παίκτης και ως προπονητής, καθώς υπό τις οδηγίες του η χώρα έφτασε στην τρίτη θέση του World Cup το 1994.

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Καλλιτέχνης θα πει...

κείνος μου έδωσε την ευκαιρία, με εμπιστεύτηκε απόλυτα όταν ήμουν έφηβος. Ήταν τεράστια τιμή και προνόμιο να δουλέψω μαζί του", είπε χρόνια μετά ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ. Ας γυρίσουμε όμως, στα εφηβικά του χρόνια και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την CSKA της Σόφιας. Για τις ανάγκες αυτής της δουλειάς, άφησε την οικογενειακή θαλπωρή και μετακόμισε μόνος στην πρωτεύουσα. Η μητέρα του τον επισκεπτόταν στις διακοπές και τις γιορτές. Τον έβρισκε πάντα μόνο." Οι γειτονιές άδειαζαν, μόνο κάτι λίγα σκυλιά έμεναν και εγώ ήμουν μόνος στο κρεβάτι, να ακούω μουσική και να ζωγραφίζω" θυμήθηκε σε μια συνέντευξη.

Είχα πει στον Stoitjkov πως θα παίξω στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Η μητέρα του νόμισε πως ο λόγος που ήταν κατσούφης ήταν γυναίκα. Όταν πλησίασε, είδε πως ο γιος της είχε σχεδιάζει το logo της CSKA Sofia, την οποία αγάπησε, όπου είχε δει τον εαυτό του, απ' όταν ήταν 9 χρόνων. Από τη συνάντηση του με τον Hristo Stoitjkov. "Είχα ζητήσει αυτόγραφο και του είχα πει πως μια μέρα θα παίξω στην CSKA". Στα χρόνια που θα έρχονταν, το σχέδιο και η ζωγραφική θα ήταν για τη ζωή του όσο σημαντικό ήταν και το ποδόσφαιρο. Εκεί θα έβρισκε ηρεμία, όταν διαπίστωσε πως δεν απολάμβανε το όνειρο του, γιατί στην πρώτη του χρονιά στη Σόφια όλα ήταν τελείως διαφορετικά από ό,τι περίμενε. Μετά την απαγωγή του η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Είχε χρόνο συμμετοχής, αλλά έχανε απίστευτες ευκαιρίες. Ήταν σαν να είχε παγώσει η καρδιά του. Σκέφτηκε πως θα ήθελε να φύγει από τη χώρα του. " Να πάω κάπου όπου όλα θα ήταν καινούργια", είπε. Πήγε στη Γερμανία, με τη Bayen Leverkussen να δίνει 2.3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ήταν σαν να είχε τον κόσμο στην πλάτη του

Μια στιγμή όμως, γιατί δεν σου είπα για την απαγωγή. Ένα απόγευμα (στη δεύτερη σεζόν), όπως αποχωρούσε από την προπόνηση, εμφανίστηκαν μπροστά του κάτι... τετράγωνοι τύποι, τον άρπαξαν, του έδεσαν τα μάτια και του επέτρεψαν να ξαναδεί το φως, μόνο όταν είχαν φτάσει στον προορισμό τους: μια αποθήκη όπου είχε απέναντι του πλέον τρομοκρατική φιγούρα του Georgi Iliev -αφεντικό της μαφίας, τότε. Τι τον ήθελε; Να τον... πείσει να υπογράψει για τη δική του ομάδα, την FC Levski Kjustendi. Η παρέμβαση του πατέρα του, που διαπραγματεύτηκε έναν συμβιβασμό και τα... εσωκομματικά των μαφιόζων (ο Iliev δολοφονήθηκε από τον άμεσο ανταγωνιστή του), ήταν που έσωσαν το παιδί και έμεινε εκεί που ήταν, για να σκοράρει 26 γκολ σε 49 ματς. Κάπως έτσι τον εντόπισε η Bayen Leverkussen, για να τον κάνει δικό της το 2001 και να αρχίσει ένα όμορφο ταξίδι που αφορούσε την Tottenham (2006-08), την Manchester United (2008-12), την Fulham (2012-14) και τη Monaco (2014-15), πριν έλθει προς τα μέρη μας.

Ας γυρίσουμε όμως, στη Γερμανία. Και εκεί ήταν πάλι μόνος. Δεν ήξερε τη γλώσσα. Δεν ήξερε καν τα βασικά. " Αυτή τη φορά, αποφάσισα να το παλέψω. Δεν ήθελα να είμαι η απογοήτευση της οικογενείας". Όταν είχε την μπάλα στα πόδια του, όλα ήταν υπέροχα. Μακριά από το γήπεδο, υπήρχαν θέματα. Όπως είχε πει ο προπονητής του Klaus Toppmoller "ήταν σαν να είχε όλον τον κόσμο στην πλάτη του". Στο δεύτερο χρόνο, ο προπονητής του τον σήκωσε από τον πάγκο, στο 39ο λεπτό του τελικού του Champions League, με τη Real Madrid. "Πρέπει να μπεις", μου είπε και δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω. Δεν μου είπε τι να κάνω" και δεν έκανε τίποτα. Δεν έγινε ποτέ μέλος του γκρουπ, κάποια βράδια τον εντόπιζαν να πίνει και να καπνίζει μόνος, σε μπαρ ή να μένει σπίτι και να παρακολουθεί τηλεοπτικά κανάλια της χώρας του. " Είχα "πιάτο" που έπιανε 20 σταθμούς"ι. Παράλληλα, διατράνωνε την αγάπη του για τη χώρα του. την ανάγκη του να παίξει με την εθνική -έκανε ντεμπούτο στα 18 του, σε ματς με την Ελλάδα-,με την οποία έφτασε στα ημιτελικά, σε World Cup, όπου έγινε αρχηγός.

Η ανοιχτή επιστολή στους επικριτές του

Το φθινόπωρο του 2008, τον διέταξαν να τρέξει 2000 μέτρα, μετά το προκριματικό παιχνίδι με την Ιταλία " γιατί συμπεριφέρθηκε σαν να μην τον ένοιαζε που εκπροσωπούσε τη χώρα". Εκείνος έλεγε πως ήταν τραυματίας. Οι δημοσιογράφοι του έσουραν τα εξ αμάξης και τότε αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα. Μεταξύ των πολλών που ανέφερε ήταν " πάντα με περιτριγυρίζει αρνητική συμπεριφορά. Όσο και αν προσπαθώ, ό,τι και αν κάνω, με παρεξηγούν και με προσβάλουν. Και αυτό είναι μυστήριο για εμένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει. Με κρίνουν άνθρωποι που δεν ξέρουν πώς είναι να κλωτσάς την μπάλα. Τι να γίνει που είμαι από αυτούς τους επιτυχημένους ανθρώπους που μισούν όσοι δεν έχουν ζωή; Θα χρησιμοποιήσω ένα στίχο. "Είμαι ο σκύλος που λατρεύεις να μισείς, γιατί είμαι πολύ επιτυχημένος". Αν όλοι αυτοί οι τύποι σταματήσουν να είναι πικρόχολοι, άνευ λόγου και αιτίας, ο κόσμος θα γίνει πολύ καλύτερος".

Έκλεισε με μια συμβουλή. Χρησιμοποίησε κάτι από τον Mark Twain. " Να προσέχεις τους ανθρώπους που προσπαθούν να μειώσουν τις φιλοδοξίες και τις επιτυχίες σας. Είναι κάτι που κάνουν οι μικροί άνθρωποι. Οι πραγματικά μεγάλοι άνθρωποι, σας κάνουν να νιώθετε σαν να μπορείτε να γίνεται εξαιρετικοί". Ευχήθηκε καλή τύχη και προχώρησε.

Γενικότερα, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις έναν τύπο που δεν είχε τα μέσα να μάθει αγγλικά, αλλά τα βρήκε. Τι έκανε; Παρακολουθούσε όλες τις ταινίες του Godfather, έως ότου μάθει όλες τις εκφράσεις. Πράγμα που βεβαίως, σήμαινε ότι τα... καντήλια ήταν μέρος της επικοινωνίας του. Ως παίκτης της Manchester United ήταν που ομολόγησε πως " το στιλ του Andy Garcia ήταν που με ενέπνευσε να αποκτήσω το στιλ που έχω στα μαλλιά μου. Μελέτησα μέχρι και τον τρόπο που κάπνιζε. Μπορώ να το κάνω ακριβώς όπως εκείνος".

Δεν θα με δεις ποτέ, να κυλιέμαι στο χορτάρι

Όσοι τον ξέρουν διαβεβαιώνουν ότι αυτό που "βγάζει" προς τα έξω, ουδεμία σχέση έχει με αυτό που πραγματικά είναι. Δείχνει βλοσυρός, σνομπ και με την παραμικρή διάθεση για χιούμορ. Η πραγματικότητα είναι άρδην διαφορετική ( "κάποιες φορές ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως είμαι ντροπαλός και δεν μου αρέσει η κοινωνικοποίηση"). Αρκεί βέβαια, να 'χει κάποιον απέναντι του που να τον προκαλεί να προσπαθήσει. Γιατί δεν χαρίζει τίποτα. Ούτε τον ιδρώτα του! Οι συμπαίκτες του έχουν να το λένε πως δεν τον είδαν ποτέ... να λερώνεται, να βάζει το κορμί του στη φωτιά. Να παίζει άμυνα ή να τρέχει σαν τρελός.

" Υπάρχει ένα ρητό στη Βουλγαρία, σύμφωνα με το οποίο το ταλέντο κάνει την προσπάθεια αδιάφορη. Επισκιάζει δηλαδή, τα πάντα. Για αυτό και από την αρχή προσπαθούσα να σκοράρω με ωραίους τρόπους, να περνώ όμορφες ασίστ. Δεν θα με δεις όμως, ποτέ να κυλιέμαι στο χορτάρι. Ποτέ". Ένας που προσπάθησε να τον κάνει να κυλιστεί, ήταν ο Sir Alex Ferguson. Όταν έφυγε από την ομάδα " δεν του είπα αντίο. Δεν το άξιζε". Ενδεχομένως και γιατί έδωσε τη θέση του, στον τελικό του Champions League το 2011, στον Michael Owen. Γενικά, θα έλεγες πως η... συγγνώμη δεν είναι φίλη του Berbatov.

Από παιδί δηλώνει " άνευ όρων θαυμαστής του Alan Shearer" και λάτρης των όμορφων πραγμάτων. " Είμαι ένας χαλαρός τύπος. Ανέκαθεν έπαιζα όπως παίζω τώρα και ουδέποτε άλλαξα το στιλ μου. Παρακολουθώ πολλά παιχνίδια και βλέπω διάφορους παίκτες να πανικοβάλλονται, όταν παίρνουν την μπάλα. Δείχνουν τόσο νευρικοί. Εγώ παραμένω ψύχραιμος, γιατί ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω. Το έχω σκεφτεί πριν καν πάρω την μπάλα".

Εγώ είμαι αυτός που επιλέγω την ομάδα που θα παίζω

Το καλοκαίρι του 2012 τον περίμεναν στην Φλωρεντία. Δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού. Η Juventus είχε μπει στη μέση και είχε καταθέσει πρόταση στη United, αλλά δεν είχαν ρωτήσει τη γυναίκα του. Εκείνη δεν ήθελε να φύγει από την Αγγλία, εμφανίστηκε η Fulham, εκεί ήταν ο Martin Jol, φίλος του από την Tottenham και.. δεν χρειαζόταν κάτι άλλο για να πει το "ναι". Οι Ιταλοί είχαν εκνευριστεί με την απόρριψη και ενημέρωσαν σχετικά. Εκείνος απάντησε "ποτέ δεν υποσχέθηκα τίποτα σε κανέναν. Δεν είναι πρόβλημα μου αν κάποιος νιώθει απογοητευμένος. Στο τέλος της ημέρας, εγώ διαλέγω πού θα παίξω".

Σιγά σιγά όμως, ας περάσουμε και... σε εκείνες τις αμαρτίες γονέων που παιδεύουν τα παιδιά τους -ενίοτε και εφ όρου ζωής. Θα ξεκινήσουμε από τον πατήρ φαμίλια.

O -βιαστής- πατέρας, Ivan

O Ivan Berbatov ήταν ο πρώτος Berbatov που έκανε καριέρα στο ποδόσφαιρο και όπως και ο γιος του, ήταν μέλος της Pirin Blagoevgrad. Το 1983 είχε ταξιδέψει με την ομάδα του, για εκτός έδρας αγώνα και το βράδυ της παραμονής τα παιδιά είπαν να ξεσκάσουν. Κατέβηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου Golden Sands στη Μαύρη Θάλασσα -στην περιοχή της Varna- και ήπιαν ένα ποτηράκι. Το συγκεκριμένο θέρετρο ήταν -και παραμένει- προορισμός για τους Σκανδιναβούς. Την επομένη, μια 34χρονη γυναίκα, ονόματι Rose -εκ Νορβηγίας- κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής πως είχε πέσει θύμα βιασμού. Είχε μαζί της το σκισμένο φόρεμα που φορούσε και κατονόμασε έξι παίκτες, ως θύτες. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Ivan, ο οποίος στην απολογία του είπε πως είχαν δώσει 200 ευρώ στην εν λόγω κυρία, για να κάνουν σεξ.

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Καλλιτέχνης θα πει...

H -σουρτούκο- μητέρα, Margarita

H πάλαι ποτέ παίκτρια του handball, Margarita είναι μια ιστορία από μόνη της. Οι κακές γλώσσες έλεγαν πέρυσι πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του αφεντικού της βουλγαρικής ποδοσφαιρικής ένωσης (BFU), Borislav Mihaylov. Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, στη χώρα, εκείνη εξήγησε πως γνώριζε τον άνθρωπο αυτόν από το σχολείο και ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από δυο καλοί φίλοι. Το γεγονός ότι ήδη την είχαν χαρακτηρίσει "naughty nurse" δεν βοήθησε την κατάσταση. Μηδέ το "σέξι γιαγιά, που ντύνεται προκλητικά και έχει κάνει προσθετική στήθους, ενώ της αρέσουν οι άνδρες που είναι μικρότεροι από εκείνη". Βλέπεις, όταν δούλευε στο νοσοκομείο της γενέτειρας της (Blagoevgrad), είχε συνάψει σχέσεις με έναν άνδρα 12 χρόνια μικρότερο της. Οι συνάδελφοί της φρόντισαν να διαδώσουν την είδηση, αλλά συνέπειες δεν υπήρξαν, γιατί η αγαπητή μητέρα του Dimitar είχε ήδη απλώσει τα δίχτυα της, στην κυβέρνηση.

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Καλλιτέχνης θα πει...

Eίχε καταφέρει να παρεισφρήσει στον κύκλο του Boyko Borissov, πρωθυπουργού από το 2009 έως το 2013, ο οποίος επέστρεψε στο θώκο το 2014. Επιπροσθέτως, από το 2005 έως το 2009 ήταν Δήμαρχος της Σόφιας, με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο (και τη θέση του στα κοινά) να τον κάνουν τον μεγαλύτερο σε ηλικία, παίκτη που έπαιξε ποτέ σε επαγγελματική ομάδα της χώρας (το 2013, στην Vitosha Bistritsa). Μάλλον δεν υπήρχε κάποιος με τα... άντερα να του πει όχι. Κάπως έτσι, η Margarita έγινε το 2014 πρόεδρος σε ίδρυμα για ενήλικες με κινησιακά προβλήματα. Toν Δεκέμβριο του ίδιου έτους, έλαβε την αίτηση διαζυγίου από τον Ivan, ο οποίος ήθελε να διαλύσει το γάμο έπειτα από 34 χρόνια.

Με δάκρυα στα μάτια, εκείνη είχε δηλώσει στην Blitz πως δεν ήθελε να αφήσει τον Ivan και ότι το γεγονός πως έμεναν επί σειρά ετών, μακριά ο ένας από τον άλλον, δεν ήταν αιτία διαζυγίου. Για αυτό και δεν εμφανίστηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης, στο δικαστήριο και δεν μπήκε καν στον κόπο να στείλει τον δικηγόρο της. Ο πατέρας Berbatov εμφάνισε δυο μάρτυρες, που κατέθεσαν ότι επί 20 χρόνια το ζευγάρι δεν είχε ειδωθεί -από τότε δηλαδή, που εκείνος μετακόμισε στη Sofia. Από την επομένη του διαζυγίου, δεν άφησε εστιατόριο για εστιατόριο και κλαμπ για κλαμπ, εξηγώντας ότι τα παιδιά της είχαν μεγαλώσει, οπότε μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. "Και στην τελική, γιατί να κάθομαι σπίτι μόνη μου;" ρώτησε. Κανεις δεν απάντησε.

Ο -έμπορος ναρκωτικών- αδελφός, Asen

Τον Οκτώβριο του 2012, ο Asen Berbatov, ο μικρός αδελφός του... ανθρώπου μας, είχε συλληφθεί για κατοχή 20 γραμμαρίων κοκαΐνης. Είχαν σταματήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε -και οδηγούσε άλλος, διότι η αστυνομία είχα κατάσχει το δικό του δίπλωμα- διότι είχε παραβιάσει το όριο ταχύτητας. Στον έλεγχο που έγινε, τα όργανα βρήκαν την κοκαϊνη κρυμμένη στο παιδικό κάθισμα -το όχημα άνηκε στη σύζυγο του, Dimitrichka- και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που του έκαναν -για χρήση- ήταν αρνητικά και η ιστορία τελείωσε εκεί. Πριν ωστόσο, αποφανθεί η δικαιοσύνη, εκείνος... καλού κακού είπε να εξαφανιστεί. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο μικρός Berbatov απασχόλησε τη δικαιοσύνη.

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Καλλιτέχνης θα πει...

Ο Dimitar πήρε τηλέφωνο το μικρότερο αδελφό και τον ενημέρωσε πως ή θα χώριζε τη γυναίκα του ή θα του έκοβε... τα επιδόματα. Τι του έφταιγε η Mimi; Ήταν ανιψιά του Ivan Ganchev, διαβόητου γκάνγκστερ και αρχηγού της βουλγαρικής μαφίας, εκείνη την εποχή. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκισης, για απάτες που έκανε στην Uganda. Για να γλιτώσει, χρησιμοποίησε το όνομα "Dimitar Berbatov". Όταν οι αρχές του είπαν πως θα του τηλεφωνήσουν, ανακάλεσε. Παραδόξως, η μητέρα Μargarita ήταν με τον Asen (είχε πει πως "η γυναίκα του οφείλει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία, γιατί έχουν πια ένα παιδί").

Μάνα και γυναίκα, έδειραν δημοσιογράφο

Μαζί με την κουνιάδα της, είχαν χτυπήσει το 2013 έναν δημοσιογράφο που τους ακολουθούσε -προσπαθώντας να βγάλει μια φωτογραφία- και εκείνος τους έκανε μήνυση. Μετά το συμβάν, η πεθερά εξαφανίστηκε για κάποιες ημέρες -για να γλιτώσει τη λαϊκή οργή, καθώς ήταν και μέλος του κυβερνώντος κόμματος και προφανώς αυτές δεν ήταν συμπεριφορές. Τους έκανε τη χάρη και πήγε στη δικάσιμο. Αλλά δεν σας είπαμε αν πήρε διαζύγιο ο έτερος γιος της. Πήρε -νίκησε ο star της φαμίλιας. Τα προβλήματα όμως, δεν είχαν τελειώσει.

Στις 26 του περασμένου Ιανουαρίου, το δικαστήριο της Dupnitsa του επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών -με τρία χρόνια αναστολή-, για διακίνηση κοκαΐνης τον Νοέμβριο του 2012 και τον Μάρτιο του 2013, στην γενέτειρα του. Συνελήφθη και τις δυο φορές και για να αποφύγει τα χειρότερα, δέχθηκε να... κάνει συμφωνία με τον Εισαγγελέα.

Η -μόνιμη- σύντροφος, Elena Shtilianov

H προσωπική του ζωή ήταν από αυτές που αποκαλείς "άστατες". Ωραίος τύπος γαρ, και εμφανίσιμος και πλούσιος και γνωστός, είχε δίπλα του όποια επιθυμούσε. Κυρίως, σε μοντέλο. Λίστα στην οποία άνηκε και η Εlena Shtilianov, με την οποία παντρεύτηκε έπειτα από κάποια χρόνια σχέσης και στις 15/10 του 2009, υποδέχθηκαν την κόρη τους Dea, σε νοσοκομείο της Σόφιας. Επειδή όμως, τα λέμε όλα, ανά -πολύ- τακτά χρονικά διαστήματα, προέκυπταν και εξακολουθούν να προκύπτουν, φήμες για εξωσυζυγικούς δεσμούς.

Στο... pick αυτής της καριέρας φέρεται να έφτασε πέρυσι, στη Monaco, οπότε ενημέρωσε την Elena πως θα ήθελε να μείνει για λίγο μόνος, για να βρει τον εαυτό του. Αλήθεια, αυτό είπε, σύμφωνα με φίλο του που μίλησε στην marica.bg -και ναι, αλήθεια αυτό είναι site. Οι paparazzi τον συνέλαβε ουκ ολίγες φορές δίπλα σε ημίγυμνα κορίτσια, με τους δικούς του ανθρώπους να επιμένουν πως " αυτό που ήθελε είναι να γράψει, να ζωγραφίσει -γιατί είναι καλλιτέχνης- και η Elena δεν τον άφηνε σε ησυχία. Ήταν όλο μουρμούρα". Και κλήθηκε να βρει μια λύση. Γενικά, δεν είχε ποτέ πρόβλημα στο να βρίσκει λύσεις.

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Καλλιτέχνης θα πει...

Δεν μπήκε καν στη διαδικασία να πάει στην αστυνομία, διότι πηγές του τον είχαν ενημερώσει ότι στο κόλπο ήταν και ο Υπουργός Διεθνών Σχέσεων της χώρας. Διαπραγματεύτηκε απευθείας με τους μαφιόζους, που εν τέλει συμφώνησαν να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια του. Για παν ενδεχόμενο, έταξε χρήματα στους γείτονες του στη Σόφια, για να τον ενημερώσουν αν έβλεπαν κάποια ύποπτη κίνηση, ενώ αύξηση την ασφάλεια και στο σπίτι του, στο Μάντσεστερ.

Ο πεθερός του, Valentin Shtilianov είχε αναλάβει να χτίσει το σπίτι του ζεύγους, στην ακριβή περιοχή Boyana, στη Σόφια. Σε κάθε δωμάτιο υπήρχε και ένα μόνιτορ και παντού από μία κάμερα (θα καταλάβετε στη συνέχεια γιατί). Για να ολοκληρωθεί αυτή η μεζονέτα, χρειάστηκε να απολύσει τον πατέρα της συζύγου του (στον οποίον είπε χαρακτηριστικά ότι "αν δεν ήσουν συγγενείς, θα σε έχωνα σε μια τρύπα"), γιατί είχε καθυστερήσει χαρακτηριστικά να παραδώσει το σπίτι. Μετά, προσέλαβε άλλη εταιρία για να το τελειώσει... φέτος το πούλησε το σπίτι "γιατί δεν είχαμε χρόνο να το απολαύσουμε".

Στις 29 Μαρτίου του 2013, ποστάρισε στο Facebook, μια φωτογραφία του... με ένα μωρό -το κρατούσε στον αέρα. Κάπως έτσι επιβεβαίωσε την πληροφορία πως η οικογένεια είχε γίνει τετραμελής, με την άφιξη της Elia. Γενικά, οι σχέσεις του με τα social media είναι πολύ ενδιαφέρουσα, μαζί και ιδιαίτερη. Δεν είναι από εκείνους που "ανεβάζουν" φωτογραφίες με υπερπολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα αξεσουάρ. Αυτό που κάνει είναι να διακωμωδεί τον εαυτό του -και να περνά καλά. Και για να μην αφήνουμε εκκρεμότητες, η Elena παραμένει σύζυγος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ