LONGREADS

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Ο Lorenzen Wright βρέθηκε νεκρός, 10 ημέρες αφότου δηλώθηκε η εξαφάνιση του, τον Ιούλιο του 2010. Την Παρασκευή 15/12 του 2017 συνελήφθη ο υπεύθυνος. Ήταν η γυναίκα του.

Η αστυνομία του Memphis έχει ουκ ολίγες άλυτες υποθέσεις, αν σκεφτείς πως πρόκειται για μια από τις πιο επικίνδυνες πόλεις των ΗΠΑ. Μια είναι "ανοιχτή" από το 2010. Για επτά χρόνια ήταν η πιο σημαντική, αφού ενδιέφερε πλήθος κόσμου -για πολλούς λόγους. Μόλις το περασμένο Σάββατο (16/12) οι αρχές ανακοίνωσαν πως συνελήφθη ο υπεύθυνος για το θάνατο του Lorenzen Wright. Ήταν η γυναίκα του. Δεν αισθάνθηκες έκπληξη; Διάβασε λίγο αυτό που ακολουθεί.

Το 1982, όταν ήταν μόλις 7 χρόνων, ο πατέρας του, Herb -ο οποίος είχε αγωνιστεί ως μπασκετμπολίστας στη Φινλανδία και είχε περάσει από “δοκιμαστικά” στους Jazz, χωρίς όμως, να καταφέρει να γίνει NBAer-, είχε προπόνηση. Η δουλειά του πια, ήταν αυτή του αστυνομικού στo Μemphis, αλλά απολάμβανε να κοουτσάρει παιδιά. Ήταν το χόμπι του. Ή καλύτερα η αγάπη του. Μια καυτή μέρα του καλοκαιριού είχε οδηγήσει μια παρέα ταραχοποιών, εκτός γυμναστηρίου. Ένα μέλος της επέστρεψε, με όπλο στο χέρι. Τον σημάδεψε στη μέση. Ο Herb συνέχισε να κοουτσάρει, όχι όμως και να στέκεται στα δυο του πόδια. Δεν περπάτησε ποτέ ξανά.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Αυτό το περιστατικό δεν θα έλεγες πως ήταν η εξαίρεση του κανόνα για την πόλη που φημίζεται ως αυτή των “φαντασμάτων και των πνευμάτων”. Εκεί βρίσκεται η Graceland, η έπαυλη του Elvis Presley, που από τις 7 Νοεμβρίου του 1991 έχει ανακηρυχθεί σε ιστορικής σημασίας μέρος για το έθνος -είναι το δεύτερο σπίτι με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στις ΗΠΑ, μετά το Λευκό Οίκο, με περισσότερους από 650.000 ανθρώπους να περνούν το κατώφλι κάθε χρόνο. Εκεί βρίσκεται και ο τάφος του “King”.

Στο Memphis δολοφονήθηκε στις 4 Απριλίου του 1968, ο Martin Luther King. Για την ακρίβεια στο Lorraine Hotel, όπως έβγαινε από το δωμάτιο με τον αριθμό 306. Αν τυχόν πιστεύεις πως όλα αυτά έγιναν το πάλαι ποτέ και ότι ενδεχομένως να 'χουν αλλάξει τα πράγματα, τη σήμερον ημέρα να σου πω ότι η εν λόγω πόλη είναι στο Νο4 με τις πιο επικίνδυνες στις ΗΠΑ.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Το ποσοστό των βίαιων εγκλημάτων είναι 29.7 ανά 100.000 κατοίκους (228 δολοφονίες), βάσει στοιχείων του FBI, για το 2016. Ήταν ο πιο βίαιος χρόνος της τελευταίας 20ετίας (για την ακρίβεια, από το 1993, όταν στο Memphis ζούσαν 618.981 άνθρωποι και κατεγράφησαν 198 δολοφονίες).

Παρ' όλα αυτά, ο Lorenzen Wright θεωρούσε πάντα τον εαυτό του παιδί του Memphis. Λάτρευε τις μουσικές, την εκκλησία και τις συναντήσεις στις αυλές για barbecues. Προτιμούσε να εστιάζει σε αυτά τα στοιχεία, όταν του ζητούσαν να αναφέρει τι κυριαρχεί στη γενέτειρα του. Πάντα δήλωνε περήφανα “είμαι από το Memphis”.

Η Sherra ήταν κόρη του προπονητή του

Οι γονείς του χώρισαν, μεν, όταν ήταν μικρός, αλλά ήταν πάντα κοντά του. Η ζωή του μοιράστηκε μεταξύ του Oxford, του Μissouri και του Memphis (τα χώριζαν 128 χιλιόμετρα), πριν εγκατασταθεί μόνιμα με τον πατέρα του, ως τελειόφοιτος λυκείου. Τότε άρχισε να βγαίνει και με τη Sherra Robinson, κόρη του προπονητή του στην ομάδα με την οποία έπαιζε στην Amateur Athletic Union, Julius Robinson. Η Sherra ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερη του.

Δεν σου είπα πως ο (ύψους 2.13 και βάρους 102 κιλών) Lorenzen έπαιζε μπάσκετ, όπου και αν ήταν, από όταν θυμόταν τον εαυτό του. Όταν ήλθε η ώρα να διαλέξει κολέγιο, είχε ουκ ολίγες προσφορές (ήταν All American). Δεσμεύτηκε με το Memphis State (νυν University of Memphis), για τους λόγους που έχεις διαβάσει έως εδώ. Έγινε μέλος της αδελφότητας ΚΑΨ και συνέχισε να μαγεύει στα παρκέ. Δυο χρόνια μετά, τον διάλεξαν οι Clippers, στο Νο7 του ΝΒΑ draft. Έγινε εκατομμυριούχος, εν μια νυκτί. Δεν άλλαξε. Συνέχισε να προτάσσει την προσωπικότητα που κέρδιζε τους πάντες. Δεν άλλαξε τους ανθρώπους που 'χε δίπλα του, γνωστοί ως Wright Stuff.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Για παράδειγμα, ο Booker ήταν συμπαίκτης του στο σχολείο και είχαν ορκιστεί πως όποιος τα καταφέρει θα αναλάβει τη φροντίδα του άλλου. “Ήθελα να μοιραστώ μαζί τους μέρος της επιτυχίας μου” έλεγε. Πάντα ήταν με το -χαρακτηριστικό- χαμόγελο στα χείλη. Πάντα “έβγαζε” στο παρκέ ενέργεια, όπως μάζευε όλα τα ριμπάουντ, έριχνε τάπες και έκανε όλη τη... βρώμικη δουλειά. Μετά κάθε “σκουπίδι” έβγαζε μια κραυγή που έγινε σήμα κατατεθέν του.

Έπαιξε στο Λος Άντζελες από το 1996 έως το 1999, όταν πήγε στην Ατλάντα. Ήταν ένας από τους τέσσερις γεννημένους στο Memphis, ΝΒΑers (Todd Day, Penny Hardaway, Elliot Perry) που πρόσφεραν ό,τι χρειαζόταν ο Travis Butler, παιδί που ζούσε ένα μήνα με το πτώμα της μητέρας του, φοβούμενος ότι θα τον στείλουν σε ίδρυμα. Ο Lorenzen ανέλαβε να του ανοίξει λογαριασμό, για τα χρήματα που θα χρειαζόταν να σπουδάσει.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Τον Ιούνιο του 2001, έγινε ανταλλαγή. Πήγε στους Grizzlies. Στο σπίτι του. “Άνοιξε” ένα sports bar και πριν κάθε αγώνα, ξόδευε ένα ουδόλως ευκαταφρόνητο ποσό για να αγοράζει εισιτήρια για συγγενείς και φίλους. Όποιος είχε ανάγκη, ο Lorenzen ήταν δίπλα του. Από ομάδες σχολείων -που χρειάζονταν αθλητικό υλικό- έως παιδιά φίλων που δεν είχαν χρήματα για να τα στείλουν στο κολέγιο. Γενικά, δεν σκέφτηκε ποτέ τι θα κάνει μετά το ΝΒΑ. Ήθελε να βοηθά όσους περισσότερους μπορούσε.

Την 1η Μαρτίου του 2003, ο Σερίφης της Shelby County ανακοίνωσε το θάνατο της μόλις 11 μηνών κόρης του Lorenzen, Sierra. Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας του τότε starter των Grizzlies, Sherra όταν ξύπνησε και πήγε στην κούνια της μικρότερης των πέντε παιδιών της οικογενείας, να δει τι κάνει, διαπίστωσε πως το μωρό δεν ανέπνεε. Έτρεξαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν, κάτι που στάθηκε αδύνατο.

Η οικογένεια είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι του Lorenzen με το Miami, τα παιδιά είχαν δει τον πατέρα τους στα αποδυτήρια, μετά το 126-116 πριν εκείνος ακολουθήσει την αποστολή για το Ντάλας. Με το που ενημερώθηκε για το θάνατο της κορούλας του, επέστρεψε στο Memphis. Οι συμπαίκτες του φόρεσαν armbands με το νούμερο του (#42). Οι Mavs νίκησαν και ο Stromile Swift είχε πει πως “ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε. Είναι δύσκολο να παίζεις όταν έχει συμβεί κάτι τόσο τραγικό”.

Ο Lorenzen δημιούργησε το Sierra Simone Wright Scholarship Fund, στη μνήμη της μικρής και το καλοκαίρι του ίδιου έτους επέστρεψε στο University of Memphis, για να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Με τη Sherra απέκτησαν ακόμα δυο παιδιά.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Το 2006 επέστρεψε στην Αtlanta, το 2008 (χρονιά που συνδέθηκε με έναν καταδικασμένο για διακίνηση ναρκωτικών, στο οποίον είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο -που ήταν στο όνομα του-πέρασε για λίγο από τους Kings και η τελευταία του σεζόν (2008-09) ήταν στο Cleveland. To 2010 βγήκε σε πλειστηριασμό η έπαυλη που είχε αγοράσει στην Atlanta. Το αυτό συνέβη και με μια κατοικία, σε προάστιο του Memphis.

Δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατο της Sierra

Ο γάμος του είχε επίσης, θεματάκια. “Ο Lorenzen δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατο της Sierra” είχε πει η γυναίκα του, σε συνέντευξη που είχε δώσει εκείνη την περίοδο, μιλώντας για το χωρισμό τους. Που δεν διήρκεσε πολύ. Ενώθηκαν εκ νέου, ανανέωσαν τους όρκους του γάμου, για να ξαναχωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο τον Φεβρουάριο του 2010. Ο δικαστής είχε αποφασίσει πως ο Wright θα έδινε 22.000 ευρώ το μήνα, διατροφή. Δεν είχε πια, αυτά τα χρήματα.

Στη συνέντευξη που σου είπα, η Sherra τον είχε κατηγορήσει και για ενδοοικογενειακή βία, όπως και για απιστία. “Άλλο όμως, ήταν το στοιχείο που καταδίκασε το γάμο μας. Όταν σε έχουν για είδωλο οι άνθρωποι, πρέπει να προσέχεις πώς συμπεριφέρεσαι και ποιος έχεις γύρω σου. Ο Lorenzen ήταν ανοιχτός σε όλους. Εγώ ήμουν λίγο διαφορετική. Μπορούσα να διακρίνω ποιος άξιζε να βρίσκεται δίπλα μου και ποιος όχι. Όταν τα πράγματα έγινα άβολα, έφυγα”.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Λίγο αργότερα “έφυγε” από τη ζωή ο Lorenzen. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουλίου του 2010, το 911 (το δικό μας 166) δέχθηκε κλήση από έναν φοβισμένο και σίγουρα γεμάτο αγωνία άνδρα που έλεγε “ναι, ναι, μπορείτε να με ακούσετε; Πυροβολισμός, πυροβολισμός, Godddamn!”. Η συνέχεια της κλήσης είχε το φρικιαστικό ήχο όπλου που “αδειάζει”. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Wright, ο οποίος τότε είχε το σπίτι του στην Atlanta, αλλά εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στο Memphis -για την ετοιμόγεννη αδελφή του.

Ήταν 34 και είχε συμπληρώσει ένα χρόνο εκτός ΝΒΑ. Το σώμα του είχε αλλάξει. Το πρόσωπο του είχε αλλάξει, αλλά έδειχνε να 'χει αποφασίσει να διεκδικήσει εκ νέου την καριέρα και τη ζωή εκτός συνόρων. Είχε πρόταση από το Ισραήλ. Στους φίλους του είχε ομολογήσει πως αισθανόταν χαμένος.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε


H Deborah Wright

Στις 22 Ιουλίου, η μητέρα του Lorenzen, Deborah δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της στην αστυνομία. Δεν είχε απαντήσει στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις της και είχε ανησυχήσει. Στις 28 Ιουλίου (δέκα ημέρες μετά την εξαφάνιση) εκπαιδευμένοι σκύλοι που έκαναν έρευνες σε δασώδη περιοχή του νοτιοανατολικού Memphis -όχι πολύ μακριά από το σπίτι της Deborah και από το αεροδρόμιο- βρήκαν το πτώμα του. Ήταν σε αποσύνθεση. Περιέργως, είχε πάνω του τη χρυσή αλυσίδα και το πανάκριβο ρολόι που συνήθιζε να φορά.

Δίπλα υπήρχαν εννέα κάλυκες, από δυο διαφορετικά όπλα. Αυτές που τον σκότωσαν -σε δευτερόλεπτα- ήταν εκείνες που κατέληξαν στο κεφάλι και το στήθος. Ο Lorenzen έγινε ένα από τα 89 θύματα δολοφονιών που είχε το 2010 το Memphis. Όλοι οι κάτοικοι της πόλης εξελίχθηκαν σε ιδιωτικοί ερευνητές.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Η αστυνομία έκανε επίσης, τη δουλειά της... αν και με κάποια καθυστέρηση. Το τηλεφώνημα που είχε γίνει στο τμήμα της Germantown ήταν.. εκτός περιοχής δικαιοδοσίας και για αυτό ο τηλεφωνητής δεν ανέφερε κάτι στον προϊστάμενο του, πριν περάσουν οκτώ ημέρες. Αυτή η παράλειψη στοίχισε στην έρευνα -και στο τμήμα που έδωσε μεγάλο ποσό στην οικογένεια του Wright, έπειτα από σχετική μήνυση που κατατέθηκε. Συνολικά, προέκυψαν 22 θεωρίες. Οι κυρίαρχες ήταν δύο.

ΘΕΩΡΙΑ ΝΟ1: Τον δολοφόνησε η Sherra

Το κυρίαρχο ερώτημα των ημερών ήταν το “who killed Renn;”. Υπήρχε πληροφορία πως το βράδυ της 19ης Ιουλίου, ο Lorenzen με ένα φίλο του είχαν ανάψει φωτιά, στην αυλή της Sherra. Την έδωσε γείτονας της συζύγου του “γιατί μου έκανε εντύπωση, αν σκεφτείτε πως ζούσαμε μια από τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου”.

Η Sherra έγινε η πρώτη ύποπτη -όπως συμβαίνει συνήθως σε δολοφονίες που αφορούν σε μέλος ζευγαριού. Λίγο αργότερα, προέκυψαν ηχογραφημένα μηνύματα με τη Sherra να λέει “αν σε πιάσω με άλλη γυναίκα, θα σε σκοτώσω”. Η οποία Sherra είχε χρέη 3.000.000 δολάρια και κάπως έτσι είχε προκύψει η φήμη περί κινήτρου για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της -ο οποίος δεν είχε ευρώ.

Η αστυνομία την κάλεσε για ανάκριση. Ήταν η τελευταία που τον είχε δει ζωντανό -ή τουλάχιστον η τελευταία που επιβεβαιωμένα τον είχε δει ζωντανό. Η Sherra εξήγησε πως στις 19/7 είχε δει τον Lorenzen με έναν άγνωστο άνδρα, σε ένα άγνωστο όχημα, με ρευστό και ποσότητα ναρκωτικών. Είπε και ότι “τον άκουσα να λέει πως θα πουλήσει κάτι για 90.000 ευρώ”. Όταν κυκλοφόρησαν όλα αυτά, η Sherra εξανέστη και δήλωσε ότι “ποτέ δεν είπα αυτά τα πράγματα”. Δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

ΘΕΩΡΙΑ ΝΟ2: Τον δολοφόνησε συνδικάτο εγκλήματος

Η Sherra είχε πει στην αστυνομία πως έξι εβδομάδες νωρίτερα από την εξαφάνιση του πρώην συζύγου της, τρεις άνδρες με μακριά παλτό την είχαν επισκεφτεί σπίτι, γιατί αναζητούσαν τον Lorenzen. Υπήρχαν υποψίες πως είχε μπει σε συμμορία. Η αστυνομία δεν δέχθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο “έως ότου επιβεβαιώσουμε κάποια πράγματα”. Ο Buddy Champan, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο και στις έρευνες για το θάνατο του Elvis Presley είχε δηλώσει ότι “ο Lorenzo χρωστούσε πολλά χρήματα στους λάθος ανθρώπους που έστειλαν το μήνυμα”.

“Μα φορούσε ακόμα τα πανάκριβα κοσμήματα του”, είπαν κάποιοι, τη στιγμή που οι συγγενείς του επέμεναν ότι ναι μεν, προσπαθούσε να βρει χρήματα, αλλά όχι μέσω εμπόρων ναρκωτικών “για τα οποία δεν ήθελε να ακούει”.

Πρώτα είμα σύζυγος, μετά μητέρα, μετά συγγραφέας

Οι μήνες περνούσαν, αλλά οι έρευνες δεν κατέληγαν κάπου. Το ενδιαφέρον αναζωπυρώθηκε το 2012, όταν στο πλαίσιο του συμβιβασμού για την έκδοση διαζυγίου ο Lorenzen επρόκειτο να πάρει την ασφάλεια των 900.000 ευρώ. Όταν ήλθε η ώρα της αποταμίευσης, η Sherra είχε αφήσει στο λογαριασμό 5 ευρώ. Τα άλλα τα έκανε σπίτι, επίπλωση σπιτιού, ένα τεράστιο SUV και σε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Ο Herb την πήγε στα δικαστήρια, για να διαφυλάξει την κληρονομιά των εγγονιών του. Εκείνη αντεπιτέθηκε με αγωγή, ώστε ο παππούς των παιδιών να πάψει να είναι εκτελεστής της διαθήκης του Lorenzen.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Δεκάδες media παρακολούθησαν τους τσακωμούς των δυο πλευρών, ενώπιον δικαστή, πριν καταλήξουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Για την ιστορία, στην ανακοίνωση της εξέλιξης, ο Herb αγκάλιασε την Sherra και είπε “είναι η μητέρα των εγγονιών μου”. Εκείνη πρόσθεσε “πρώτα είμαι σύζυγος, μετά μητέρα και μετά συγγραφέας. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να βρει το δολοφόνο. Όλοι χρειαζόμαστε να μάθουμε τι έχει γίνει”. Αυτό και έγινε, με κάποια χρόνια καθυστέρηση.

Δεν μπορείς να κατουρήσεις στο πρόσωπο μου και να πεις πως δεν έγινε τίποτα.

Η Sherra που λες, ξαναπαντρεύτηκε (λέγεται πια Sherra Wright-Robinson),”έβγαλε” πολλά λεφτά από το θάνατο του Lorenzen, “έτρεχε” το Born 2 Prosper και έγραψε βιβλίο με τίτλο Mr Tell me Anything, για έναν ερωτύλο παίκτη του ΝΒΑ που μετακόμισε στο Memphis και παντρεύτηκε μια μεγαλύτερη γυναίκα, πριν γίνει κορυφαίο pick σε NBA draft, αντιμετωπίσει προβλήματα με τις ομάδες και στο σπίτι και... τον πιάσει στο κρεβάτι με άλλη η σύζυγος του. Η -ας πούμε συγγραφέας- επέμενε πως δούλεψε η φαντασία της. Οι φίλοι τόνιζαν ότι ήταν η ζωή του Lorenzen, κατά 99.99%. Το βιβλίο πούλησε επτά αντίτυπα, σε ένα χρόνο.

Στην παρουσίαση είπε, μεταξύ άλλων “θέλω να μάθω τι έχει γίνει”. Το αυτό εξήγησε και ο Herb Wright, στο Sports Illustrated προσθέτοντας “δεν μπορείς να παραιτηθείς από τη ζωή. Οφείλεις να προχωράς. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που συνέβη στο παιδί μου, ήμουν σε άρνηση για πολύ καιρό, τώρα νιώθω υπερήφανος για εκείνον. Νοιαζόμουν για τον Lorenzen περισσότερο από ό,τι νοιαζόμουν για εμένα”.

Η Deborah αρκέστηκε στο “ήμασταν ένα. Ήταν το πρώτο μου παιδί, μεγαλώσαμε μαζί, πήρε μαζί του στον τάφο του κάποια από τα μυστικά μου”. Έχει περάσει την τελευταία πενταετία, ως μη αμειβόμενη ιδιωτική ερευνήτρια. Συγκεντρώνει στοιχεία που περισυλλέγει η ίδια (π.χ. Συνεντεύξεις με γνωστούς και φίλους) και τονίζει “όσο τρέχει αίμα στο σώμα μου, θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βρεθεί ο δολοφόνος του γιου μου. Είμαι από το Mississippi. Δεν μπορείς να κατουρήσεις στο πρόσωπο μου και να πεις πως δεν έγινε τίποτα. Σκότωσαν το παιδί μου”.

Έλεγε πως θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος και πήρε ό,τι ζήτησε

Το Σάββατο 16/12 του έτους 2017, ο διευθυντής της αστυνομίας του Memphis, Michael Rallings ανακοίνωσε πως η πιο high profile υπόθεση που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η πόλη, λύθηκε. Η Sherra συνελήφθη την Παρασκευή 15/12, με την κατηγορία της δολοφονίας του Lorenzen, αφού ενεργοποιήθηκε ένταλμα σύλληψης φυγά. Είχε προηγηθεί η σύλληψη, επίσης με την κατηγορία δολοφονίας πρώτου βαθμού, του Billy R Turner, στις 5/12. Δήλωσε αθώος. Ποιος ήταν ο κύριος;

Τα στοιχεία έδειξαν πως ο (κηπουρός) Τurner και η Sherra πήγαιναν στην ίδια εκκλησία, γνωρίζονταν και “έστησαν” μαζί τη δολοφονία. Τα στοιχεία δείχνουν επίσης, ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Πώς όμως, οδηγήθηκαν κάπου; Βρέθηκε ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν, σε λίμνη περί τα 120 χιλιόμετρα ανατολικά του Memphis. “Αυτό ήταν το κλειδί” είπε ο Rallings.

Photo: Associated Press, Memphis Police

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ