OPINIONS

Κι άλλοι "Κάμπελ"

Κι άλλοι "Κάμπελ"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τον Τζόελ Κάμπελ και πόσο ωφελημένος μπορεί να βγει ο Ολυμπιακός, έστω κι αν του χρόνου δεν έχει τον Κοσταρικανό στο ρόστερ του

Όταν πληροφορηθήκαμε πέρυσι το καλοκαίρι την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ, από τον Ολυμπιακό μας είπαναυτολεξεί "γ ια να καταλάβετε πόσο πιστεύει στον παίκτη ο Βενγκέρ, του ζητήσαμε να βάλουμε ρήτρα παραχώρησης 4 εκατομμύρια και αρνήθηκε. Δεν το συζητάει καν για τη ρήτρα"

Και με τη λήξη του πρωταθλήματος έγινε η τελευταία προσπάθεια, ρώτησαν στην Άρσεναλ πόσα θέλουν για να τον παραχωρήσουν και βρήκαν ερμητικάκλειστή την πόρτα του λονδρέζικου κλάμπ.

Στον Πειραιά περίμεναν να καταποντισθεί η Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ, να περάσει απαρατήρητος ο Κάμπελ και να προσπαθήσουν να τον φέρουν για πάντα στο λιμάνι.

Οι "μπουκ" έδιναν στηνομάδα της Κεντρικής Αμερικής 1:2501 πιθανότητες να κατακτήσει το Μουντιάλ, την κατέτασσαν στην τελευταία θέση, αλλά με το ¨καλημέρα" διαψεύστηκαν.

Βέβαια ακόμη κι αν η Κόστα Ρίκα έφευγε από τη Βραζιλία με τρεις ήττες, δύσκολα θα έμενε στον Πειραιά, αφού ο Γάλλοςπροπονητής-μάνατζερ ξέρει καλά το "αγοράζω-πουλάω" και τον Κάμπελ θα τον μοσχοπουλήσει τα επόμενα χρόνια. Ένας παίκτης που αγωνίζεται στις τρεις θέσεις της επίθεσης, που είναι γρήγορος και φιλότιμος δεν πωλείται, πριν τον μάθει για τα καλά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Όταν μάρκαρε "κουτσός"

Θυμηθείτε την αποθέωση που γνώρισε στην πρώτη μεγάλη εμφάνιση του στο "Καραϊσκάκης" με την Μπενφίκα , όταν αν και ... κουτσός μάρκαρε παντού ως το τελευταίο λεπτόΚαι περνάμε στο ερώτημα "παίρνουμε δανεικούς παίκτες, χωρίς ρήτρα απόκτησης;"

Η απάντηση είναι "ναι",γιατί τον Κάμπελ, θα έχουν στο μυαλό τους, όσοι ταλαντούχοι παίκτες είναι στη λίστα των υποψηφίων για τον Ολυμπιακό. Ο Κοσταρικανός βελτιώθηκε τα μάλα την εφετινή περίοδο στον Ολυμπιακό, είχε 11 γκολ, 9 ασίστ, κι ας έλειπε σε υπερατλαντικά ταξίδια, κι ας ερχόταν "κομμάτια" από το πήγαινε-έλα για να παίξει με την Κόστα Ρίκα.

Ο Κοσταρικανός θα είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του πρωταθλητή και φυσικά η Άρσεναλ και όχι μόνο, θα ξαναδώσουν δανεικό παίκτη στον Ολυμπιακό.

Ποιά η διαφορά της απόκτησης ενός ταλαντούχου παίκτη χωρίς ρήτρα παραχώρησης και χωρίς ... ενοίκιο, με ένα ελεύθερο παίκτη που υπογράφει συμβόλαιο για ένα χρόνο;

ΥΓ : Θυμηθείτε, επίσης, τι γκρίνια υπήρχε αρχικά για τον Κάμπελ από τον κόσμο του Ολυμπιακού, όταν θεωρούσαν ότι δεν ήταν καλός και κατηγορούσαν διοίκηση και Μίτσελ , πως παίζει χαριστικά γιατί στο συμβόλαιο του προβλεπόταν ότι έπρεπε να αγωνισθεί σε 20 ματς βρέξει, χιονίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ