Η εξάρθρωση των εθνικών ομάδων βόλεϊ!

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για την ...εξάρθρωση των εθνικών ομάδων και τις ποινές, αλά 17 Νοέμβρη που επέβαλε η ΕΟΠΕ σε διεθνείς άνδρες και γυναίκες

Η εξάρθρωση των εθνικών ομάδων βόλεϊ!

Nίκος Ρουμελιώτης: Δύο χρόνια και 5 αγωνιστικές. Ιζαμπέλα Ιβάνοβα: Έξι μήνες και 3 αγωνιστικές.

 

Παναγιώτα Καραγκούνη: Έξι μήνες και 3 αγωνιστικές

 

Τζίνα Λαμπρούση:  Έξι μήνες και 3 αγωνιστικές .Kατερίνα Γιώτα: Έξι μήνες και 3 αγωνιστικές

 

Δεν πρόκειται για ποινές του κακουργιοδικείου για τα μέλη της 17 Νοέμβρη και την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά για ποινές της ΕΟΠΕ και την … εξάρθρωση των Εθνικών βόλει.

 

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε την κλήση σε απολογία άλλων 11 διεθνών βολειμπoλιστών, την αφαίρεση 3 βαθμών από τον Ηρακλή Κηφισιάς και έπεται συνέχεια. Δεν θα ασχοληθούμε με τους λόγους που τιμωρήθηκαν οι διεθνείς, λίγο πολύ τους ξέρετε, αλλά με την… φυλάκιση των παικτών.

 

Όπως είναι γνωστό είναι πιο σοφό να προβλέπεις και να νουθετείς, παρά να τιμωρείς. Η τιμωρία είναι το έσχατο μέτρο και ταιριάζει σε κοντόφθαλμους παράγοντες που δεν έχουν αρμονία με την πραγματικότητα, έχουν χάσει τον έλεγχο και δεν μπορούν να διοικήσουν.

 

Η τωρινή διοίκηση της ΕΟΠΕ έχει φτάσει το άθλημα στο ναδίρ, δεν μπορεί να διοργανώσει τα πρωταθλήματα, διέλυσε τις Εθνικές, δεν κάνει ανάπτυξη κι όμως εξακολουθεί να υφίσταται, αφού ουδείς διανοήθηκε να παραιτηθεί, αφού δεν έχει αντικείμενο εργασίας.

 

Φιλέ ή σίδερα φυλακής;

 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δηλώνει την παρουσία της με απανωτές τιμωρίες, μετατρέποντας το φιλέ που χωρίζει τους αθλητές, σε σίδερα φυλακής. Τιμωρώ, άρα υπάρχωΚαι το παράδοξο είναι ότι οι αποφάσεις είναι ομόφωνες, δεν βρίσκεται ένας να διαφωνήσει, να φωνάξει «κάντε κράτει», να διαμαρτυρηθεί.

 

Όλο το ΔΣ της ΕΟΠΕ βρίσκεται σε ομαδική ύπνωση, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Αχιλλέα Μαυρομάτη, που ως νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, έχει έφεση στα δικαστήρια, στην τήβενο, στις εξοντωτικές ποινές.

 

ΥΓ1: Επικεφαλής της επιτροπής Εθνικών ομάδων είναι ο  Γιώργος Μανωλόπουλος που έχει τεράστιο μερτικό για τα δεινά του Ηρακλή.

 

Ο Θεσσαλονικιός παράγοντας είχε έρθει σε οξεία αντιπαράθεση με τον Νίκο Ρουμελιώτη, στο επεισόδιο με το κουτί μπύρας που πέταξε χούλιγκαν του Ηρακλή στο ματς με τον Άρη. Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

 

ΥΓ2: Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τις … ιστορικές, από την αρνητική πλευρά, αποφάσεις πήραν οι: Αχιλλέας Μαυρομάτης, Κωστής Ψαρουδάκης, Γιώργος Διωνάς Παναγιώτης Σιδέρης,  Γιώργος Μανωλόπουλος, Γιάννης Στουραίτης, Μπούλα Τουρσούγκα, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, Θόδωρος Βογιατζής, Σοφία Πική, Ανδρέας Βαρσαμής, Απόστολος Βέτσας, Κωνσταντίνος Βλάσης, Κώστας Κυριακού, Βαρβάρα Λάγιου, Αναστάσιος Πέτκος, Δημήτρης Ράπτης, Θανάσης Ρέρας, Νεκτάριος Χαλβατζής, Χρήστος Σύλλας, Τάκης Χρυσοχόου  

comments powered by Disqus
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΘΕΜΑ

Λεωφόρος, η επιστροφή

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από τη νέα σεζόν είναι δεδομένη. Δείτε πώς εξελίσσονται τα έργα στο "Απ. Νικολαΐδης", αλλά και πώς βλέπουν αυτήν την κίνηση οι καταστηματάρχες της περιοχής (videos)

ΕΠΟ | ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Πρόβλημα με Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη

Ξεκίνησε την Τρίτη (21/5) στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ η διαδικασία των αδειοδοτήσεων με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ο Άρης δεν παρέστη στην ΕΠΟ

 

ΜΟΥΡΙΝΙΟ | ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Η θυελλώδης σχέση με μια βασίλισσα

Η τριετία του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη; Τί πέτυχε και τί όχι τελικά ο Special One; Οι στόχοι, οι τίτλοι, ο σύλλογος, οι παίκτες, οι φίλαθλοι, οι μεταγραφές, οι αντίπαλοι. Ο Θανάσης Κρεκούκιας παίρνει θέση και περιμένει τα δικά σας σχόλια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

"Μόνο ο Σπανούλης θα μπορούσε στο ΝΒΑ"

Σύμφωνα με το Δημήτρη Διαμαντίδη, μόνο ο Σπανούλης μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ από τους Έλληνες παίκτες, ενώ παραδέχτηκε ότι στο Final-4 υποστήριζε την ελληνική ομάδα, δηλαδή τον Ολυμπιακό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Διαψεύδει και ο Ολυμπιακός για Γιοβάνοβιτς

Κανένα θέμα με Γιοβάνοβιτς λένε στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τον μάνατζερ του Σέρβου που διέψευσε στον redplanet.gr τα βελγικά δημοσιεύματα για πρόταση των ''ερυθρολεύκων'' στον παίκτη.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

ΑΕΚάρα και Παναθηναϊκάκι

Ο Κώστας Καίσαρης βάζει στο ζύγι τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Τον Παναθηναϊκό της Σούπερλιγκ με τον Αλαφούζο και την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής με τον Μελισσανίδη, και βλέπει κατά πού γέρνει η πλάστιγγα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

Πρότεινε το SPORT24 μέσω του Google

Στέφανος Λεμονίδης

Aπό μικρός απαντούσε όταν τον ρωτούσαν, τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις "δημοσιογράφος", αλλά το επαναλάμβανε ακόμη κι όταν έφυγε από τη γενέτειρα του , την Κομοτηνή και πήγε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο "Οικονομικό Τμήμα της Νομικής". Κατηφόρισε στην Αθήνα το 1987 , αφού μόνο εδώ μπορείς να γίνεις δημοσιογράφος. Για δέκα χρόνια ντρεπόταν να πει ότι έγινε δημοσιογράφος, σε αντίθεση με τα σημερινά παιδιά που το δηλώνουν μετά παρρησίας από την ημέρα που μπήκαν στις περιβόητες σχολές δημοσιογραφίας. Εδώ θα διαβάσετε για βόλεϊ και όχι μόνο, χωρίς έγχρωμα γυαλιά.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή