ΣΤ. ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Έσκασε η φούσκα

Έσκασε η φούσκα

Η φούσκα του ελληνικού  αθλητισμού  έσκασε και συμπαρασύρει μαζί της όλες τις κρατικοδίαιτες ομάδες, που είναι συνήθως οι μεγάλοι  της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Καιρός είναι λοιπόν να ξαναστηθεί  το όλο οικοδόμημα, κι ας παίρνουν τα πρωταθλήματα ομάδες από την επαρχία όπως συμβαίνει στην αθλητική Ιταλία.

 

 Οι μεγάλοι ας αρκεσθούν στο ποδόσφαιρο, άντε και στο μπάσκετ (όσο υπάρχουν οι Γιαννακόπουλοι, Αγγελόπουλοι).

Και ας αφήσουν το βόλεϊ για την Πάτρα, τη Λαμία, την Αλεξανδρούπολη, το πόλο στην Πάτρα, τη Χίο, τη Λάρισα, το χάντμπολ για  τη Βέροια, την Άρτα , αλλά και σε όσες υγιείς ομάδες υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα που δεν στηρίζονται στα λεφτά του κράτους, στα δικά μας  λεφτά.

 

Ας σταματήσει το «σε όλα τα σπορ πρωταθλητής» που ισχύει στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Οι «μεγάλοι» ας κάνουν επιτέλους παραγωγή παικτών, κι ας σταματήσουν τη δημιουργία ομάδων με μεταγραφές, αρπάζοντας χάρη στην ως τώρα οικονομική παντοδυναμία τους, ότι καλύτερο υπάρχει στις «μικρές» ομάδες και στις επαρχιακές.

 

Ας μεταλλαχθούν οι «μικροί» σε «μεγάλους», αφού οι τελευταίοι παρά τα χρήματα με ουρά που πήραν από τα λεφτά μας χρωστούν σε όλο τον κόσμο…

 
SHARE:

TOP GUNS

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Aπό μικρός απαντούσε όταν τον ρωτούσαν, τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις "δημοσιογράφος", αλλά το επαναλάμβανε ακόμη κι όταν έφυγε από τη γενέτειρα του , την Κομοτηνή και πήγε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο "Οικονομικό Τμήμα της Νομικής". Κατηφόρισε στην Αθήνα το 1987 , αφού μόνο εδώ μπορείς να γίνεις δημοσιογράφος. Για δέκα χρόνια ντρεπόταν να πει ότι έγινε δημοσιογράφος, σε αντίθεση με τα σημερινά παιδιά που το δηλώνουν μετά παρρησίας από την ημέρα που μπήκαν στις περιβόητες σχολές δημοσιογραφίας.

BEST OF NETWORK

Η έρημος της Ελλάδας που περιμένει να γίνει γήπεδο γκολφ (Vid)

Απολαύστε μια μαγευτική πτήση πάνω από την έρημο της Ελλάδας, έναν τόπο όπου η άμμος καλύπτει τα πάντα και υπάρχει ελάχιστη βλάστηση (Vid)

Τα πιο καυτά ξένα μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Αθήνα

Γιατί άλλο η τουρίστρια που μοιάζει με μοντέλο και άλλο η μοντέλα που μοιάζει με τουρίστρια. 

Survivor: Οι σκέψεις του Ντάνου για την Ευρυδίκη και το παράπονο του Σπαλιάρα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποψιάζεται ότι αν δεν καταφέρει ο ίδιος ή η Βαλαβάνη να κερδίσουν απόψε, τότε η Διάσημη παίκτρια πιθανώς θα αποχωρήσει

Τι πιθανότητες έχεις να βρεις κορίτσι αυτό το καλοκαίρι;

Άσε τις προβλέψεις των φίλων σου και των ζωδίων να λένε τα δικά τους. Εμείς είμαστε εδώ για σένα και έχουμε την απάντηση.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24