OPINIONS

Βλέπεις φάτσα και βγάζεις συμπέρασμα

Βλέπεις φάτσα και βγάζεις συμπέρασμα

Ο Κώστας Καίσαρης κόβει τη φάτσα του Βλάση Τσάκα και βγάζει συμπέρασμα: Με σκουλαρίκια στα αυτιά, τατουάζ, πέτσινο παντελόνι και γιλέκο, για αναβάτης harley davidson ανατολικά του Κεντάκι κατηφορίζοντας για Οκλαχόμα. Για έμπιστος ή έστω για πιτσικόμης του Λάτση της Σαουδικής Αραβίας, αδύνατον.

Όταν οι σατανάδες της Netmed είχαν εμφανίσει πριν δέκα χρόνια, τον Χόρχε Σκλαβενίτη από το Μέχικο της AΕK είχαν πάρει τα μέτρα τους.

Πριν από όλα πήγαν στον Καρούζο και του αγόρασαν δύο-τρία κοστούμια να είναι μπάνικος κι ωραίος. Δεν τον έβαλαν σ' ένα ταξί αλά-Τσάκας, να πάει να χτυπήσει την πόρτα της ΠΑΕ. Σ' ένα κότερο τον είχαν καλά φυλαγμένο στη μαρίνα του Αλίμου. Ο Τσάκας δεν είναι μπροστινός. Σαν εκπρόσωπος εμφανίστηκε και εκτέθηκε με τη μία. Στα 100+ κιλά δηλαδή από βάρος και κάτι λίγο παραπάνω από 1.60 ύψος. Ο Φετφατζίδης δηλαδή στο επί τρία σε βάρος και φάρδος.

Που να μπει λοιπόν σακάκι σ αυτόν τον όγκο. Είναι πρακτικά αδύνατον. Και λόγω θέρους και αυξημένης θερμοκρασίας, είναι υποχρεωμένος να το πάει σε μακό. Με τα συναφή αξεσουάρ: Μαύρο γυαλί και κούρεμα με τη ψιλή. Σα να τον βλέπεις σε χασαποταβέρνα στη Χασιά, με την πιατέλα με τα παϊδάκια μπροστά του. Έχω δει κάτι τέτοιους να τρώνε 100 καλαμάκι για πλάκα. Να τα ξεφτιλίζουν.

Δεν είμαι ρατσιστής αλλά με τέτοιο καλούπι δύσκολα κάνει χαΐρι και προκοπή. Σε υψηλό επίπεδο δηλαδή. Να τη βγάλεις και να πορευθείς γίνεται. Ειδικότερα, όταν οι ευτραφείς είναι επί το πλείστον καλοί και αγαθοί άνθρωποι. Με τα επιπλέον κιλά τους κάποιες φορές να τους ανοίγουν δρόμους και να τους δίνουν ευκαιρίες. Όπως ο Κατσάνης, γνωστός και από τον Ολυμπιακό που έπαιξε σε διαφημιστικό σποτ έκανε τον φορτηγατζή και καθιερώθηκε σαν φρουλάιτ.


Σε ότι έχει να κάνει λοιπόν με του Σουλτάνους, πράγματι σε κάποιες περιπτώσεις χάνουμε το μέτρημα. Σχετικά με τις γυναίκες και τα παιδιά. Ο περί ο λόγος Σουλτάν Μπιν Φαρφάν αλ-Σαούτν είναι ο 7ος κατά σειρά διάδοχος του θρόνου. Και σε ηλικία των 26 ετών. Αν έχει λοιπόν 10 παιδιά, αυξάνονται και οι πιθανότητες ο ένας να ξεφύγει. Να βγει μαλακάρα. Όσο μαλακάρα να είναι αυτός ο Σουλτάν Μπιν Φαρφάν Αλ-Σαούντ θα τον άφηνε η οικογένεια του, να τα κιμιάσει με τον Βλάση Τσάκα; Θα του άνοιγαν την πόρτα των γραφείων τους και των σπιτιών τους. Και να έχει τέτοιο κολλητιλίκι ώστε να εμφανίζεται σαν επίσημος εκπρόσωπος σε Deal 200 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό.


Ούτε στο σινεμά δεν γίνονται αυτά. Ούτε σε ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 60, τύπου "Εμίρης και ο κακομοίρης". Με τον Ορέστη Δάκο, τον Μίμη Φωτόπουλο να υποδύεται με την κελεμπία ντον Εμίρη και τον Γιώργο Πάντζα τον κακομοίρη.

Βλέπεις φάτσα και βγάζεις συμπέρασμα

Οι πιθανότητες εν έτη 2011 ο κακομοίρης Βλάσης Τσάκας να έχει ψήσει τον "Εμίρη" πρίγκηπα και διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας για να κάνουν μπίζνες στην Ελλάδα, με πρώτη και καλύτερη την αγορά του Παναθηναϊκού, δεν είναι ούτε μία στο εκατομμύριο. Τα είπαμε. Αν η οικογένεια του Σουλτάνου και τα 6 μεγαλύτερα αδέρφια έβλεπαν ένα τύπο σαν τον Τσάκα να έχει καταφέρει να διπλαρώσει τον μικρό, θα τον τσουβαλιάζανε και θα τον είχαν στείλει πίσω στην Ελλάδα με φορτωτική.


Αν ο πρίγκηπας ήταν μοναχογιός, ορφανός από μάνα και πατέρα και απροστάτευτος, ο Τσάκας θα είχε πράγματι σοβαρές πιθανότητες να τον είχε πιάσει κορόιδο.


Καταλήγουμε λοιπόν αβίαστα στο ασφαλές επιστημονικό συμπέρασμα πως "κάποιο λάκκο έχει η φάβα". Ο οποίος λάκκος σίγουρα θα εμφανιστεί και θα εξιχνιαστεί. Και σύντομα μάλιστα. Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι ρατσιστής αλλά με αυτή τη φάτσα και αυτό το καλούπι, μπορείς να κάνεις μέχρι καριέρα αστρολόγου. Όπως ο συμπαθέστατος Πητ Παπαδάκος. Το να έχει καταφέρει να πλευρίσει τον Λάτση της Σαουδικής Αραβίας είναι σόνικο.

Βλέπεις φάτσα και βγάζεις συμπέρασμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ