OPINIONS

Της κοντής οι τρίχες της φταίνε

Της κοντής οι τρίχες της φταίνε
Πέτριτς 350 INTIME SPORTS

Ο Κώστας Καίσαρης βάζει τις δικαιολογίες στην άκρη και γράφει για τη συμπεριφορά μικρής ομάδας που έδειξε ο Παναθηναϊκός.

Επί του θέματος εχει αποφανθεί και σε ανύποπτο χρόνο μάλιστα ο Ιούλιος Βερν: "Της κοντής της τσαπου τα μαλλιά της φταίνε".Οποίος θέλει να βρει δικαιολογίες βρίσκει.

- Ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στον Μπεργκ.

- Το 2-0 έγινε από σπόντα αφού η μπάλα βρήκε στον Βέμερ.

- Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το τετράλεπτο μπλακ - αουτ μεταξύ 53'-57'

- "Μέσα στο γήπεδο φάνηκε ποιος το ήθελε ποιο πολύ", τόνισε ο κοουτς - Γιάννης. Κατά συνέπεια προκρίθηκαν αυτοί που το ήθελαν περισσότερο.

- "Χρειάζεται εμπειρία.....χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας", ήταν το τελικό συμπέρασμα του πάντα αλάνθαστου (αφού πάντα φταίνε οι ποδοσφαιριστές) Γιάννη Αναστασίου.

Κακά τα ψέμματα. Το γήπεδο είναι καθρέφτης. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Ο Παναθηναϊκός πράγματι είχε ένα καλό πρώτο 45λεπτο τη Τετάρτη το βράδυ. Τα ποδοσφαιρικά ματς όμως διαρκούν 90 λεπτά. Και στο δεύτερο ημιχρόνιο ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε. Για να μην τα πολυλογούμε δεν χρειάζεται να ανοίξεις το μαύρο κουτί για να βρεις τα αίτια του αποκλεισμού. Το πράμα μιλάει από μόνο του. Για άλφα η βήτα λόγους ο Παναθηναϊκός δεν πήρε βοήθεια από τις μεταγραφές. Δεν πήρε τίποτα για να είμαστε ακριβείς. Παρά το γεγονός ότι τις είχε κλείσει εγκαίρως:

- Σχετικά με τον Εσιέν ας όψονται αυτοί οι καταραμένοι οι κοιλιακοί.

- Ο Σάντσεθ είχε πάρει τη κόκκινη στη Λεωφόρο όταν πήγε κι έφαγε τον αντίπαλο σαν Βεληγκέκας.

- Ο δεξής μπακ (για να μιλήσουμε με γλώσσα Αλεφαντου) Βέμερ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

- Ο Λουντ είτε μπήκε αλλαγή στο 77', είτε δεν μπήκε, ένα και το αυτό ήτανε.

Αποτέλεσμα: Ο Παναθηναϊκός σ' ένα ματς μιας ζαριάς εμφανίστηκε με σέντερ - μπακ τον Τριανταφυλλόπουλο. Και πρώτη εναλλακτική λύση για ν' αλλάξει κάτι στην επίθεση τον Πέτριτς. Ηταν σαφές ότι έτσι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Και γι αυτό ακριβώς ενώ είχε μπροστά του 35 λεπτά από το 57' όταν έγινε το 2-0 για να σκοράρει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, σήκωσε τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε.

Με το που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατέρρευσε. Δεν υπήρχε στο γήπεδο. Κι αυτό δεν ήταν θέμα αυτοσυγκέντρωσης όπως έχει συνηθίσει να λέει ο Αναστασίου. Ούτε απειρίας. Ήταν συμπεριφορά μικρής ομάδας. Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν εδικαιούτο να έχει καλύτερης τύχης.

(Στο τραγούδι της ημέρας δεκαετία 60 Θόδωρος Κάτσαρης και "μάνα μου δεν μου το είπες")

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ