OPINIONS

Ξεχάστε το γήπεδο...

Ξεχάστε το γήπεδο...
Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Καίσαρης θεωρεί ότι επιβεβαιώθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και επανέρχεται σχετικά με το γήπεδο και διαπιστώνει: Πράγματι είναι σα να μιλάει ο Σταύρος Αδαμίδης.

ΟΧΙ να το παινευτώ αλλά βουλωμένο γράμμα διαβάζω. Σχετικά δηλαδή με τη συνέντευξη Τύπου του Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ. Επειδή όμως φρέσκα κουλούρια φωνάζει ο κουλουράς, να δούμε πρώτα το ρεπορτάζ. Το ρεπορτάζ του Goal News με τον ίδιο την Δ. Μελίσσανίδη, να λέει στους συνεργάτες του:

"Αν δεν δώσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ η Περιφέρεια, κι αν δεν συμπράξει ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας, το γήπεδο ξεχάστε το".

ΣΟΚ και δέος. Σε προσωπικό επίπεδο όχι. Ουδεμία έκπληξη. Πάνω κάτω άλλωστε αυτό είχα γράψει στο προηγούμενο ποστ εδώ στο Sport24.gr σχετικά με τα όσα είπε ο Δ. Μελισσανίδης σχετικά με το γήπεδο.

Αν ήμουν ΑΕΚτζής και άκουγα τον Μελισσανίδη, μάλλον θα ανησυχούσα παρά θα ήμουν ήσυχος. Το ρεζουμέ της συνέντευξης είναι ότι το θέμα του γηπέδου δεν είναι στα δικά του τα χέρια. Δεν είναι στα χέρια της ΑΕΚ. Είναι στα χέρια της Δούρου, αν θα δώσει, ή, αν δεν θα δώσει το εικοσάρικο εκατομμύρια.

Είναι στα χέρια του Βασιλόπουλου, στο αν θα τραβήξει, η, δεν θα τραβήξει το σκοινί... Και για να τα κλείνουμε, αυτά που είπε και η εικόνα που έβγαλε, κάθε άλλο παρά την εικόνα ενός δυνατού Μελισσανίδη έδωσαν.

ΠΟΤΕ όμως δεν θα περίμενα, ότι ο Μελισσανίδης θα βγει να με επιβεβαιώσει μέσα σε 48 ώρες. Και ποια είναι η πλάκα; Εχει δώσει συνέντευξη στην Real News και έχει πει "ο κόσμος να χαλάσει, το γήπεδο θα γίνει". Δήλωση που αναπαράγουν σε πρωτοσέλιδα όλες σχεδόν οι αθλητικές εφημερίδες την Κυριακή. Με την Goal News όμως να έχει την νεότερη τοποθέτηση -Μελισσανίδη: "Ξεχάστε το γήπεδο".

Και δεν επρόκειτο περί κολοτούμπας. Όποιος ήθελε να καταλάβει τι είπε ο Μελίσσανίδης την Πέμπτη, το κατάλαβε και πολύ καλά μάλιστα. Εξ ου και η ταπεινότητα μου, είχε γράψει ότι όλα αυτά είναι να τα λέει κανένας Σταύρος Αδαμίδης. Όχι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο μάγκας ο νταής. Ο τίτλος "Αδαμίδης όχι Μελισσανίδης" δεν ήταν τυχαίος. Ο Τίγρης πέταξε την ατάκα "Το γήπεδο θα γίνει" για τα μάτια του κόσμου και αμέσως μετά έβαλε μπροστά το plan b: Φταίνε ο Δήμαρχος και η περιφερειάρχισσα.

Ο Μελισσανίδης ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθέναν ότι η δουλειά του γηπέδου έχει στραβώσει. Κι απ ότι φαίνεται έχει στραβώσει για τα καλά. Οι επαφές που ο ίδιος λέει ότι έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε πολύ υψηλό επίπεδο μάλιστα (λέγε με Τσίπρα) δεν του λύνουν το πρόβλημα. Που είναι οικονομικό και μόνο. Ούτε το ένα εικοσάρικο εκατομμύρια της περιφέρειας μπορεί να βρεθεί, ούτε αυτά που θα χρειαστούν για τις υποδομές και τα περιφερειακά έργα.

Αν αυτά τα λεφτά υπήρχαν, αν αυτά τα λεφτά τα είχε βρει ο Μελισσανίδης, δεν θα μίλαγε έτσι. Θα μίλαγε διαφορετικά. Αν είχε όλα τα λεφτά δεν θα πέταγε το μπαλάκι σε Δούρου-Βασιλόπουλο. Αν είχε αυτά τα λεφτά, θα τους έβαζε, τρόπος του λέγειν, το μαχαίρι στο σβέρκο. "Έχουμε ογδόντα εκατομμύρια για να φτιάξουμε το γήπεδο, κι αυτοί μας λένε όχι". Σε μία τέτοια περίπτωση Δούρου και Βασιλόπουλος δεν θα ήταν απλά στριμωγμένοι. Θα έψαχναν τρύπα για να κρυφτούνε.

Όσο βλέπουν τον Μελισσανίδη να κλαίει κι όσο δεν ακούνε να λέει "Έχουμε αυτά τα λεφτά, αυτόν τον λογαριασμό τραπέζης για να ξεκινήσουμε αύριο" το γήπεδο ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

(Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Ζαμπέτας: "Με το χρήμα")

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ