OPINIONS

Το μόνο που απομένει…

Το μόνο που απομένει…
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η φιέστα εξαιρετική και γεμάτη εικόνες. Υπάρχει όμως, κάτι που λείπει! Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας.

Μία ακόμη ονειρεμένη βραδιά. Μία ακόμη μαγική φιέστα. Ο Θρύλος γιόρτασε μαζί με τον κόσμο του, την κατάκτηση και του 43ου πρωταθλήματος, του πιο εύκολου στην ιστορία του!

Ένα πρωτάθλημα γεμάτο ρεκόρ και με τους ρυθμούς που η ομάδα κατακτά τους τίτλους, σε λίγο ο διάδρομος που στήνεται στο γήπεδο για να χωρέσει τις κούπες θα μετατραπεί σε… δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Και τι δεν έκαναν φέτος οι Πειραιώτες; Για την ακρίβεια, αυτό που έκαναν ήταν να σαρώσουν όλα τα ρεκόρ. Έχουμε και λέμε, αν και κάτι θα μας… ξεφύγει. Ρεκόρ συνεχόμενων νικών (17 σερί), ρεκόρ βαθμών (85) σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, ρεκόρ στις εκτός έδρας νίκες (13 σε 15 ματς), ρεκόρ διαφοράς από τον δεύτερο, ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος σε πρωτάθλημα.

Πώς να μην γιορτάσουν λοιπόν, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία. Το μόνο που δεν κατάφεραν ήταν να πάρουν το πρωτάθλημα αήττητοι και μόνο με νίκες! Και με την φετινή εικόνα των παραδοσιακών αντιπάλων, δεν θα ήθελε και πολύ να το ζήσουμε…

Ας επιστρέψουμε στη γιορτή του Ολυμπιακού. Οι εικόνες από το Καραϊσκάκη αμέτρητες. Όλοι τις έχετε δει, όλοι τις έχετε χαρεί. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τα αμέτρητα παιδικά χαμόγελα, που βρέθηκαν στις εξέδρες και μας γέμισαν με αισιοδοξία;

Τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής που με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, ουσιαστικά σφύριξαν την έναρξη της φιέστας;

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού; Στις πολύ δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας, οι Πειραιώτες στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας και συν τοις άλλοις προσπαθούν να απαλύνουν λίγο και το πόνο των προσφύγων.

Το ότι για μία ακόμη φορά, ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι μια οικογένεια; Στη γιορτή της ομάδας ποδοσφαίρου, συμμετείχαν και πάλι όλα τα τμήματα, ακόμα και οι αθλητές που θα πάνε στο Ρίο και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το βίντεο που δημιούργησε η ΠΑΕ, ήταν εξαιρετικό και μέσα σε λίγα λεπτά, οι φίλοι της ομάδας τα είδαν και τα θυμήθηκαν όλα. Ο Ολυμπιακός είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης και τα ευρωπαϊκά τρόπαια το αποδεικνύουν.

Είδαμε ξανά τις κούπες από το τμήμα μπάσκετ, από το βόλεϊ αντρών, το βόλεϊ γυναικών, το πόλο αντρών και το πόλο γυναικών.

Τεράστιες επιτυχίες, που δεν γίνεται να ξεχαστούν. Ένα κομμάτι λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ και μακάρι να το ζήσουμε.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το όνειρο όλων των φίλων της ομάδας. Να δουν τον Ολυμπιακό να σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα και στο ποδόσφαιρο! Ναι, είναι πέρα για πέρα δύσκολο. Αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.

Και δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, ότι κάποια στιγμή αυτό θα συμβεί. Όχι στο λάκκο των λεόντων στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο Γιουρόπα. Και κάθε χρόνο εμείς θα το πιστεύουμε…

Για τα υπόλοιπα, τα εγχώρια, του χρόνου τέτοια εποχή, καλά να είμαστε και θα γράφουμε για το 44ο πρωτάθλημα του Θρύλου μας...

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ