OPINIONS

"Ξέφυγε" ο Ιβάν

"Ξέφυγε" ο Ιβάν
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έχει πει τα πάντα για τον Ολυμπιακό o Σαββίδης, αλλά με το "να βαράνε προσοχή στον ΠΑΟΚ" κέρδιζες παλιά μόνο το πρωτάθλημα... ΣΙΣΜ! Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας.

Δεν ήταν η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ο Ιβάν Σαββίδης καταφέρθηκε σε βάρος του Ολυμπιακού, μόνο που μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το παράκανε.

Ειδικά αυτό το « να βαράνε όλοι προσοχή μπροστά στον ΠΑΟΚ» ταιριάζει μόνο στις παλιές διοργανώσεις του... ΣΙΣΜ και όχι σε επενδυτή που θέλει να είναι μπροστάρης για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν στην Τούμπα, αλλά έμοιαζε να είναι εκεί για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης σαν να ήθελε να καλοπιάσει τον Μελισσανίδη έμοιαζε, επειδή τον κέρδισε ξανά με ανατροπή και σε ένα ντέρμπι που είχε επεισόδια εντελώς άσχετα με το όραμα της... εξυγίανσης!

Αν ο Τζεμπούρ ήταν ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού και έκανε όσα έκανε στην Τούμπα μένοντας ατιμώρητος, ο Ιβάν τι περισσότερο θα έλεγε;

Αυτό πάλι με τη συμβουλή στην ΑΕΚ να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να μην παίξει στον τελικό; Καλά, θα το σκεφτούν στην ΑΕΚ. Τώρα πάντως θέλουν να παίξουν, όπως ήθελε και ο Ιβάν να παίξει ο ΠΑΟΚ τον επαναληπτικό ημιτελικό, προτού αλλάξει γνώμη.

« Να δίνουν το πρωτάθλημα από την αρχή στον Ολυμπιακό», πρότεινε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μα φέτος αυτό έγινε, χωρίς να το προσφέρει κανείς στους ερυθρόλευκους. Από το Νοέμβρη το είχαν πάρει. Και στο τέλος η διαφορά τριαντάρησε.

Να βάλουν και το Κύπελλο σε ένα αυτοκίνητο να το δώσουν στον Ολυμπιακό χωρίς να γίνει ο τελικός; Μπα, μάλλον μπορεί να το πάρει και με τα... πόδια!

Το επιστέγασμα ήταν ότι ο Ιβάν δήλωνε με στόμφο πως « όλοι εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή» και την ίδια ώρα έπεφτε ανελέητο ξύλο μετά (γιορτινής) μουσικής στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου. « Φτου, μην το ματιάσουμε», θα πούμε! Γιατί όλα δείχνουν, ότι το ματς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη. Σίγουρα, κανείς δεν βάζει και το χέρι του στη φωτιά, αλλά πλέον οι πιθανότητες διεξαγωγής του ματς είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Και ο Ολυμπιακός, όποτε και αν γινόταν το ματς θα ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό συμβαίνει και τώρα, έστω και αν οι Πειραιώτες, ούτε που θυμούνται από πότε έχουν να παίξουν επίσημο ματς. Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και μπορούν να τα καταφέρουν. Αρκεί να παρουσιαστούν σοβαροί και να δείξουν το αγωνιστικό πρόσωπο, με το οποίο έσπασαν όλα τα ρεκόρ στη φετινή σεζόν…

Υ.Γ. Αν τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτήσει τη Νότιγχαμ, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ούτε θα αλλάξει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Και το λέμε αυτό, γιατί στην βραδινή εκπομπή της Πέμπτης, στον Sport24 radio 103,3 , αρκετοί φίλοι της ομάδας εξέφρασαν τις ανησυχίες του.

Photo Credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ