OPINIONS

Κάτι ψιλά στην παράταση!

Κάτι ψιλά στην παράταση!

Περιμένοντας τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μαδήσουν τη μαργαρίτα, λέμε να ποντάρουμε στο 0-3 και στο 0-4. Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Πρώτα απ’ όλα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση, γιατί με τις απεργίες στον κλάδο μας, δεν έχουμε ιδέα πότε θα τα ξαναπούμε. Και μιας και αναφερθήκαμε στις κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων, το μόνο που θα πούμε είναι: μακάρι η απεργία διαρκείας να δώσει λύση στο ασφαλιστικό, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπουμε…

Αφήνουμε τα… δικά μας και πάμε να πούμε δυο κουβέντες για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Μεγάλη Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το ματς, αλλά έτσι όπως το πάνε οι Θεσσαλονικείς, προβλέπουμε να αποφασίσουν ανήμερα του αγώνα.

Αρχικά είχαν ξεκαθαρίσει, ότι δεν πρόκειται να κατέβουν στο Καραϊσκάκη, διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία. Δικαίωμα των διοικούντων τον ΠΑΟΚ, είναι να πάρουν όποια απόφαση θέλουν, αλλά επειδή μιλάμε για μεγάλη ομάδα, καλό θα ήταν να μην το κουράζουν το θέμα.

Γιατί μετά την πρώτη τους σκέψη, ακολούθησε μια δεύτερη. Το να κατέβει η ομάδα Νέων, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Στην γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης γνωστοποίησε ότι μπορεί και να αγωνιστεί η πρώτη ομάδα, προκειμένου να δώσουν ένα μάθημα (!) στους Πειραιώτες, μέσα στο γήπεδό τους.

Προφανώς και ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του, για να δηλώνει ότι μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή.Και για να το λέει ο Ιβάν Σαββίδης, θα ψάξουμε να βρούμε πόσο δίνει το 0-4, σκορ με το οποίο προκρίνεται ο ΠΑΟΚ. Άντε να βάλουμε κάτι ψιλά και στην παράταση!

Τώρα, από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία, ειλικρινά δεν το ξέρουμε και ούτε μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης. Γιατί στα τρία παιχνίδια που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα. Και τα τρία.

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους, περιμένουν να μάθουν την απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, χωρίς βέβαια να έχουν την παραμικρή αγωνία για το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν. Την κανονική; Των Νέων; Των παλαιμάχων; Των οπαδών;

Στα μεταγραφικά ζητήματα, ουσιαστικές εξελίξεις δεν πρόκειται να υπάρξουν μέχρι και την ημέρα του τελικού του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός, μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ και μάλιστα, όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό, κάτι που οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούσαν, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα. Στη μοναδική τους ήττα στο πρωτάθλημα και διψούν για ρεβάνς.

Και μέχρι να τελειώσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, δεν πρόκειται να γίνουν κουβέντες για μεταγραφές, ούτε για αποχωρήσεις. Κάτι που νομίζουμε, ότι είναι απόλυτα λογικό…

Υ.Γ. Με το συγκεκριμένο θέμα, λογικά θα ασχοληθούμε σε κάποια από τα μελλοντικά μας κείμενα. Αναφερόμαστε στο θέμα τερματοφύλακα. Αν όντως ο Ρομπέρτο, είναι «φευγάτος» και περιμένει πρόταση, κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο να τον ευχαριστήσει για όλα όσα προσέφερε.

Όπως και ο ίδιος ο Ισπανός θα πρέπει να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό που του έφτιαξε το όνομα του, με την κοινή τους παρουσία στο Champions League.

Οπότε, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα, η άποψή μας είναι να στηριχθεί ο Καπίνο. Το γιατί, θα το αναλύσουμε μελλοντικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ