OPINIONS

Η φανέλα πιο "βαριά" απ' όλους

Η φανέλα πιο "βαριά" απ' όλους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί ανανέωση και σε ποιότητα με την προσπάθεια για Βιλένα και την εμπιστοσύνη σε Καπίνο. Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας.

Πολύ καλά κάνει ο Ολυμπιακός και προχωράει σε ανανέωση του υλικού του, με σαφή στόχο να μη ρίξει την ποιότητα της ομάδας.

Εάν αυτή η ανανέωση επιτευχθεί με προσεγμένες κινήσεις τύπου Βιλένα, ενός παίκτη διεθνή με την Ολλανδία και με τρομερές παραστάσεις αν και μόλις 21 ετών, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για νέες επιτυχίες, όπως τονίστηκε κατά τη σημερινή παρουσίαση της νέας κατακόκκινης ριγωτής φανέλας της ομάδας.

Οι παλιοί και έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού που αποχωρούν ή είναι έτοιμοι να φύγουν από την ομάδα έχουν το σεβασμό όλων για την προσφορά τους σε ένα σύλλογο που επίσης τους έδωσε πολλά. Ακόμα και στον Καμπιάσο, με την τεράστια καριέρα και τους τίτλους που «έφερε» πέρυσι το καλοκαίρι με τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός, όμως είναι πάντα πάνω από πρόσωπα. Κι η φανέλα του το ίδιο βαριά, ασχέτως εάν θα την φορά και θα την τιμά π.χ. ο Ρομπέρτο ή ο Καπίνο. Και επειδή γίνεται κουβέντα για το τι θα συμβεί εάν αποχωρήσει τελικά ο Ισπανός για να είναι στην πατρίδα του και στα παιδιά του, αυτό που θα πρέπει να συμβεί είναι σαφές: να στηριχθεί με εμπιστοσύνη βασικού παίκτη ο Στέφανος Καπίνο που είναι ήδη διεθνής, έχει παίξει πολλά ματς με τον ΠΑΟ και αρκετά με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει δοκιμάσει και στο εξωτερικό.

Εάν, όπως λένε οι ειδικοί, είναι ο γκολκίπερ της επόμενης δεκαετίας για τον Ολυμπιακό και την Εθνική, κάποια στιγμή πρέπει να έρθει η ώρα να αρχίσει να το αποδεικνύει.

Υ.Γ. Κι εμείς ανήκαμε στην κατηγορία αυτών που πριν έξι χρόνια, γκρινιάζαμε για την μεταγραφή του Φουστέρ. «Μα είναι δυνατόν να παίρνουμε παίκτη, από την Β’ Βιγιαρεάλ», λέγαμε και θεωρούσαμε ότι ο 28χρονος τότε Ισπανός θα ήταν περαστικός από το λιμάνι. Φυσικά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο Φουστέρ όχι μόνο έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας, όχι μόνο βοήθησε τον Ολυμπιακό να… μεγαλώσει, αλλά μπήκε στις καρδιές όλων των φίλων της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όσα προσέφερε…

Υ.Γ. (1). Είτε οι Cavs κάνουν την ιστορική ανατροπή, είτε όχι, η προσπάθειά τους θα μείνει στην ιστορία. Αν μάλιστα καταφέρουν να πάρουν τον τίτλο, τότε οι haters του «βασιλιά» θα φάνε τα πληκτρολόγια! Απίστευτα νούμερα από τον LeBron James, με τις 40άρες να διαδέχονται η μία την άλλη στους τελικούς. Κι το έβδομο ματς, για τους φίλους του ΝΒΑ, απλά δεν χάνεται…

Υ.Γ (2). Το είχαμε γράψει στη τελευταία επικοινωνία μας. Το Cleveland αποδίδει καλύτερα χωρίς τον Love, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται για τεράστιο παίκτη. Μόλις 12 λεπτά αγωνίστηκε στον έκτο τελικό και με τον Tristan Thompson να είναι και πάλι ο παίκτης που κάνει την βρώμικη δουλειά.

Υ.Γ. (3). Πώς και πώς περιμένουμε το γκραν πρι στο Αζερμπαϊτζάν. Για να δούμε αν η καλή εικόνα της αγαπημένης Ferrari συνεχιστεί και δεν ήταν… φωτοβολίδα η παρουσία του Vettel, την προηγούμενη Κυριακή…

From legend to legend το οικογενειακό...θρυλικό μπλουζάκι

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ