OPINIONS

Ο Σίνγκλετον πίσω από τις λέξεις

Ο Σίνγκλετον πίσω από τις λέξεις

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον απόηχο της συνέντευξης του Κρις Σίνγκλετον που βρέθηκε στο Σπίτι της 24MEDIA και τα μηνύματα από τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Κρις Σίνγκλετον έγινε ο πρώτος αθλητής που μπαίνει στο Σπίτι της 24ΜEDIA και η αλήθεια είναι πως η UNIQUE συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr, έκρυβε αρκετά μηνύματα που μέχρι τώρα δεν είχε στείλει ο Αμερικανός φόργουορντ .

Σαφώς και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα του απ’ όσα είπε αλλά και απ’ όσα δεν είπε και θα ήθελαν να διαβάσουν οι φίλου του Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Αρκεί όμως, να σταθούμε σε όσα βγήκαν προς τα έξω για πρώτη φορά.

Από έναν παίκτη που νιώθει σταρ και μέχρι τώρα έμοιαζε να είναι "απόμακρος", ωστόσο φρόντισε να διαψεύσει όσους είχαν αυτή την εντύπωση, βάζοντας αρκετά θέματα στη διάσταση την οποία νιώθει εκείνος σωστή.

Απαντώντας μάλιστα και στον χαρακτηρισμό "αδιάφορος" που του είχε δοθεί εσχάτως από αρκετό κόσμο, ξεκινώντας από τα social media. Και πιστέψτε μας είναι πολύ δύσκολο εν ενεργεία αθλητής να πει πολλά, ειδικά όταν βρίσκεται μακριά γήπεδο και σε ξένο χώρο. Για το μόνο που μπορείς να διαφωνήσεις αμέσως μαζί του, είναι το γεγονός ότι δεν του αρέσουν τα μπουζούκια…

Μετά το σήριαλ του καλοκαιριού λοιπόν, όπου τελικά παρέμεινε στους "πράσινους", αρνήθηκε την ανανέωση για περισσότερα χρόνια, ωστόσο για πρώτη φορά όχι μόνο δεν έκλεισε την πόρτα στην παραμονή αλλά έθεσε και λογικές προϋποθέσεις. Πέρα από το οικονομικό κομμάτι, όπου ο κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ο Σίνγκλετον υπογράμμισε πώς θα παίξει ρόλο και ποιοι θα μείνουν στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Πολλοί ρωτήσατε και δικαίως τι σημαίνει αυτή η απάντηση, δηλαδή αν είναι εφικτή η παραμονή. Κανείς με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν μπορεί να το απαντήσει και η πορεία θα κρίνει πολλές από τις κινήσεις που θα γίνουν. Είναι ένα δείγμα θετικό, όσα είπε για όλους τους συμπαίκτες του μιλώντας με χαμόγελο σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης.

ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Στον ενάμιση χρόνο που είναι στον Παναθηναϊκό, φυσικά κι έχει περάσει δύσκολες στιγμές, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από την Φενέρ, κάτι που το παραδέχθηκε άλλωστε. Έλυσε όμως, μια μεγάλη απορία την οποία είχε πολύς κόσμος, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας πέρσι, "ανοίγοντας" για πρώτη φορά τ' αποδυτήρια.

Τόνισε πώς πήγαν ενωμένοι στη σειρά των περσινών τελικών με το ανάλογο αποτέλεσμα κι εν συνεχεία είχε έναν καλό λόγο να πει για όλους τους συμπαίκτες του στη φετινή σεζόν, από τον Νικ Καλάθη μέχρι τον Γιώργο Καλαϊτζάκη. Ίσως πολλοί να μην το παρατήρησαν, ωστόσο, ο Αμερικανός, όταν είχε την ευκαιρία στη διάρκεια της συνέντευξης φρόντιζε να δείχνει πως οι "πράσινοι" έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την πορεία κόντρα στις δυσκολίες.

Με τον Τζέιμς Γκιστ να αποτελεί τον "πάτερ φαμίλια", αν κρίνουμε από τα λεγόμενά του. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχαμε ακούσει παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods να μιλάει με τέτοιο σεβασμό για τον 31χρονο φόργουορντ/σέντερ.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να παρουσιαστεί ένα πιο... γήινο πρόσωπο του Κρις Σίνγκλετον, από αυτό που πολλοί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους. Καλώς ή κακώς, οι αθλητές τέτοιου βεληνεκούς μοιάζουν κάπως απόμακροι, αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν είναι.

Οι ατάκες του για την τραγωδία στη Μάνδρα είναι ενδεικτικές, όπως επίσης ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε γι αυτό το γεγονός. Τα tweets που έκανε εκείνες τις δύσκολες ημέρες τόσο ο ίδιος όσο κι οι συμπαίκτες του, καταδεικνύουν πως οι αθλητές (ακόμη κι οι ξένοι) δεν διαχωρίζουν τη θέση τους από αυτή της κοινωνίας στην οποία εντάσσονται.

Αυτός λοιπόν ήταν ο Κρις Σίνγκλετον, ο... διαφορετικός απ' αυτόν που είχαμε συνηθίσει, που φιλοξενήσαμε στο Σπίτι της 24MEDIA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ