OPINIONS

"Ναι" Κατσουράνη με Ουγγαρία!

"Ναι" Κατσουράνη με Ουγγαρία!
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Ατρόμητου και θέλει να την συνδυάσει με την επιστροφή του και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Οποιος έχει ξεχάσει τι συνέβη στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Κώστα Κατσουράνη… απλώς παρακολουθεί από απόσταση ετών φωτός τα τεκταινόμενα της εθνικής Ελλάδας. Ο 35χρονος μέσος, όμως, το είπε και το έκανε μετά την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Ινδίας με την Pune City. Συνέχισε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε ομάδα με στόχους.

Και έχει ως βάσιμο σκοπό την επιστροφή του μέσω… Περιστερίου και στην εθνική Ελλάδας! Όχι επειδή έχει κάποιο… «κόλλημα» με τις συμμετοχές. Δεν είναι από εκείνους που κρατούν στατιστικά και «τρελαίνονται» με τις αριθμητικές επιδόσεις στην καριέρα τους. Αλλά επειδή θεωρεί ότι αν βρεθεί σε καλή κατάσταση μπορεί να συνδράμει στην επόμενη πολύ δύσκολη ημέρα της ομάδας. Και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήριά της!

Ντεμπούτο έκανε πριν από 11 χρόνια. Με προπονητή τον Οτο Ρεχάγκελ, σε εκτός έδρας φιλικό εναντίον της Σουηδίας. Στις 20 Αυγούστου 2003 και όντας παίκτης της ΑΕΚ, πήρε στο 58’ τη θέση του Γιούρκα Σεϊταρίδη στη νίκη 1-2 με γκολ των Στέλιου Γιαννακόπουλου και Παντελή Καφέ. Εκτοτε, έγραψε επιπλέον 112 συμμετοχές, μέχρι την 29 Ιουνίου 2014, όταν στο αλησμόνητο ματς με την Κόστα Ρίκα, πήρε τη θέση του Γιάννη Μανιάτη στο 78’ και συμμετείχε συνολικά 42 λεπτά, μαζί με τη διάρκεια της παράτασης. Ο Ατρόμητος είναι ο έβδομος σταθμός της καριέρας του, μετά την Παναχαϊκή, την ΑΕΚ, την Μπενφίκα, τον Παναθηναϊκο, τον ΠΑΟΚ και την Pune City.

Μέχρι, βεβαίως, να δούμε αν θα (επανα)κληθεί ο Κατσουράνης στην εθνική Ελλάδος, ελπίζουμε να γνωρίζουμε ποιος θα… αποφασίσει γι’ αυτό. Διότι με αυτή την απίστευτη διοίκηση της ΕΠΟ, η εθνική Ελλάδος δεν είναι μόνο τελευταία στον όμιλό της και με ελάχιστες πιθανότητες για τη διεκδίκηση ΜΟΝΟ της τρίτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στη τελική φάση του Euro, αλλά και ακέφαλη! Δίχως προπονητή.

Επισήμως ακόμη δεν έχει λυθεί καν το συμβόλαιο του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει ως πρώτη επιλογή τον Αγγελο Αναστασιάδη για το καλοκαίρι αλλά εξετάζει και επιλογές από το εξωτερικό. Ο Κώστας Τσάνας δεν αποκλείεται να είναι η έκπληξη για το ματς με την Ουγγαρία μέχρι να λήξει το πρωτάθλημα. Και κάπως έτσι το 2015 θα μπει χωρίς η εθνική Ελλάδας να έχει κόουτς…

ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EURO 2016

Eλλάδα – Ρουμανία 0-1

Φινλανδία – Ελλάδα 1-1

Ελλάδα – Β. Ιρλανδία 0-2

Ελλάδα – Ν. Φαρόε 0-1

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ

29 Μαρτίου Ουγγαρία – Ελλάδα

13 Ιουνίου Ν. Φαρόε – Ελλάδα

4 Σεπτεμβρίου Ελλάδα – Φινλανδία

7 Σεπτεμβρίου Ρουμανία – Ελλάδα

8 Οκτωβρίου Β. Ιρλανδία – Ελλάδα

11 Οκτωβρίου Ελλάδα – Ουγγαρία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ρουμανία 10

  2. Β. Ιρλανδία 9

  3. Ουγγαρία 7

  4. Φινλανδία 4

  5. Ν. Φαρόε 3

  6. Ελλάδα 1

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ «ΕΘΝΙΚΗ» ΕΝΔΕΚΑΔΑ

  1. Καραγκούνης 139

  2. Ζαγοράκης 120

  3. Κατσουράνης 114

  4. Μπασινάς 100

  5. Αποστολάκης 96

  6. Νικοπολίδης 90

  7. Χαριστέας 88

  8. Σαλπιγγίδης 82

  9. Σαμαράς 81

  10. Γκέκας 78

  11. Σαραβάκος 78

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ