OPINIONS

Το φάντασμα των πράσινων και κόκκινων εχθρών

Το φάντασμα των πράσινων και κόκκινων εχθρών
INTIME SPORTS

Ο Μαρινάκης με τον Πατέρα ξεκίνησαν εδώ και καιρό το παιχνίδι με τους αόρατους-ανύπαρκτους εχθρούς.

Ο Μαρινάκης με τον Πατέρα ξεκίνησαν εδώ και καιρό το παιχνίδι με τους αόρατους - ανύπαρκτους εχθρούς, που απειλούν ντε και καλά την ομάδα τους, της βάζουν τρικλοποδιές και προσπαθούν να της κόψουν το δρόμο για την κορυφή!

Κάθε ομάδα που πάει για πρωτάθλημα χρειάζεται να στήνει απέναντί της κάποιον φανταστικό εχθρό. Αν το πάρει στο τέλος, θα έχει νικήσει και τα σκοτεινά κυκλώματα που της έβαζαν τρικλοποδιές για να την σταματήσουν. Αν το χάσει, θα 'χει να λέει για τη διαιτησία και τις εξοντωτικές τιμωρίες που δεν την άφησαν να το σηκώσει.

Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία, με τη διαφορά ότι εφέτος οι δύο μουσάτοι πρωταγωνιστές το παίζουν καλύτερα και πιο πιασιάρικα το έργο, χωρίς ν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Φτάνει ένα σφύριγμα, ή μια απόφαση, για να ξεσηκωθούν και να πλακωθούν στις καταγγελίες.

Τον Παναθηναϊκό, ας πούμε, τον τιμώρησαν να παίξει χωρίς κόσμο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, επειδή τα καλά του παιδιά τα έκαναν λίμπα στην Καβάλα. Μαχαιριά στην καρδιά του πρωταθλητή ήταν, όπως καταλαβαίνετε, η απόφαση! Γιατί στην πραγματικότητα δεν έγινε τίποτα. Απλά έπεσε λίγο ξύλο από αυτό που λέμε της αρκούδας και (σιγά το πράμα...) κάηκε κι ένα μπατσικό. "Περιορισμένης έκτασης επεισόδια" ήταν. Άρα για να πέσει τόσο βαριά η καμπάνα του δικαστή, σημαίνει πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της ομάδας, το οποίο όμως ο πρόεδρος Πατέρας δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Αλλά και στον Ολυμπιακό έχουν πάρει ανάποδες με την αθλητική Δικαιοσύνη. Πού ακούστηκε να καλούν τη μια τον Μαρινάκη και την άλλη την ίδια την ΠΑΕ σε απολογία για κάποιες δηλώσεις; Από που κι ως πού απαγορεύεται να τα χώνει και να κοροϊδεύει η μια ομάδα στην άλλη; Έπειτα, ο Μαρινάκης δεν μίλησε ο ίδιος. Οι... κύκλοι του έκαναν τις δηλώσεις. Αυτός δεν είναι καν πρόεδρος. Πρόεδρος είναι ο Κόκκαλης, ο οποίος έχει να μιλήσει εδώ και κάτι μήνες. Φανερό, λοιπόν, κι εδώ, ότι πάνε να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και τον έχουν κάνει στόχο ενός ευρύτερου σχεδίου εξόντωσης.

Μην καίγονται τα χλωρά, μαζί με τα ξερά

Μισό λεπτό τώρα, να οργανωθούμε και να διαλέξουμε... Γιατί δεν μπορεί ο ίδιος αθλητικός δικαστής να έχει βάλει τόσο άδικα στο μάτι και τον Παναθηναϊκό για να αβαντάρει τον Ολυμπιακό, και τον Ολυμπιακό για να σπρώξει τον Παναθηναϊκό. Ή είναι βαζελικό το κύκλωμα και κυνηγάει μόνο τον Ολυμπιακό, ή έχουν καθίσει οι γαύροι στα πόστα και θα την τρώει ο Παναθηναϊκός.

Εκτός αν [γιατί κι αυτό παίζει...] άρχισε, επιτέλους, να κάνει καλά τη δουλειά του ο νέος αθλητικός δικαστής, να μη χαρίζεται σε κανένα και να τιμωρεί και τους δύο το ίδιο, χωρίς να λογαριάζει ονόματα, χρώματα και σημαίες, μπας και... σφίξουν λίγο τα γάλατα, μαζευτούν κάπως οι πρόεδροι, συμμαζέψουν όσο γίνεται τον αγνό λαό τους κι αλλάξει κάπως η κατάσταση. Θα φανεί κι από την τύχη της έφεσης...

Μόνο να μην καίγονται τα χλωρά, μαζί με τα ξερά. Η κλήση σε απολογία π.χ. του Τοροσίδη, ξεφεύγει από τα όρια. Αντί να πουν μπράβο στον παίκτη του Ολυμπιακού, επειδή είπε την αλήθεια και παραδέχτηκε ότι έπρεπε να τον αποβάλλει εκείνος ο κοκοκό διαιτητής του αγώνα με τον Βόλο, τον στέλνουν κατηγορούμενο για... δυσφήμιση της διαιτησίας!

Επισκεφτείτε και διαβάστε περισσότερα στο fullepithesi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ