OPINIONS

Που είναι οι φίλοι του Ντέμη;

Που είναι οι φίλοι του Ντέμη;
Ντέμης-Ίβιτς MOTIONTEAM

Ας φωνάζει όσο θέλει ο Ντέμης! Ας χτυπιέται κάτω ώρες ολόκληρες, προσπαθώντας να αποδείξει ότι έχει δίκιο. Ας λέει χίλιες αλήθειες δίπλα στο... ένα όλο κι όλο ψεματάκι που έχει πεί μέχρι σήμερα στον κόσμο της ΑΕΚ. Οι περισσότεροι έπαψαν πιά να τον πιστεύουν σε ο,τι και να υποστηρίζει. Κι αυτό είναι το χειρότερο γιά τον ίδιο, τη στιγμή που προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του γιά όσα έκανε, ή δεν έκανε, στα χρόνια που ήταν πρόεδρος...

Ας δούμε που βρίσκεται το ζουμί... Έβγαλε μια ανακοίνωση πάνω από 2 χιλιάδες λέξεις. Τέλεια! Πόσοι, όμως, νομίζει ότι κάθισαν να την διαβάσουν; Κι από αυτούς τους λίγους, πόσοι θα έχουν τη διάθεσημετά να την περάσουν από κόσκινο,γιά να βγάλουν δικά τους συμπεράσματα; Ελάχιστοι.

Εκείνο που θα μείνειστον περισσότερο κόσμο σαν τελική εντύπωση, είναι το οτιδήποτεθα πλασάρουν προς τα έξω οι διάφοροι οpinion makers, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης -δημοσιογράφοι, αναλυτές και λοιποί ΑΕΚολόγοι.

Κι εκεί είναι που την πάτησε ο Νικολαΐδης. Σήμερα, δεν έχει στη διάθεσή του τον τεράστιο προπαγανδιστικό μηχανισμό που κατασκεύασε και χρησιμοποιούσε την εποχή της προεδρίας του, για να αποθεώνει οτιδήποτε κι αν έκανε, χλευάζοντας ταυτόχρονα όσους τολμούσαν να βγουν κόντρα. Δυστυχώς για τον ίδιο, το περίφημο Ντεμοτεχνείο έχει πια διαλυθεί, και επομένως δεν υπάρχει το απαραίτητο στήριγμα που θα τον έβγαζε και τώρα, όχι απλά λάδι, αλλά θριαμβευτή σε ο,τι έλεγε, ή έκανε, όπως τις παλιές καλές εποχές.

Όλοι θυμόμαστε τις μέρες που ο Ντέμης ήταν παραπάνω από θεός στην ΑΕΚ, κυριαρχούσε παντού χωρίς αντίπαλο κι όποιος διαφωνούσε μαζί του περνούσε από κάτι σαν Ιερά Εξέταση με τελικό προορισμό την... πυρά.

Τώρα, δεν υπάρχει τίποτα απ όλα εκείνα τα ωραία, επειδή ο ίδιος δεν είναι, πια, τίποτα. Όσοι μένουν να τον στηρίζουν, λοιπόν,είναι κάτι... συγγενείς και φίλοι, τόσο απαξιωμένοι στη συνείδηση των οπαδών της ομάδας, που η όποια απόπειρά τους να πάρουν το μέρος του, προκαλεί μόνο ειρωνικά γελάκια. Οι υπόλοιποι έχουν γίνει εχθροί και μάλιστα μερικοί φανατικοί.

Άρα, από την ώρα που λείπει ο μηχανισμός στήριξης, η όποια απόπειρά του να δικαιολογήσει καταστάσεις, ή να απολογηθεί για πράγματα, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και καμιά ανταπόκριση. Όσο τον βοήθησεη περίφημη συνέντευξη που πήγε να δώσει πριν από μερικούς μήνες στα στούντιο της Nova και την σταμάτησαν τα οριτζινάλια που μπουκάρισαν μέσα, και με την οποία δεν κατάφερε σε τίποτα να βελτιώσει την εικόνα που είχαν οι περισσότεροι γι αυτόν, άλλο τόσο θα τον βοηθήσουν και οι 2055 λέξεις της καινούργιας του παρέμβασης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ