OPINIONS

Δεν γίναμε σοφότεροι...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από το τέλος της περασμένης σεζόν οι “ερυθρόλευκοι” είχαν έλλειψη αμυντικών και χαφ με προσωπικότητα. Απλώς με την Γκενκ είδαμε ξανά την ανάγκη του Ολυμπιακού να ενισχυθεί ειδικά στις συγκεκριμένες δύο θέσεις.

Τόσα χρόνια σε προετοιμασίες έχουμε δει τον Ολυμπιακό να χάνει με “τεσσάρες”, να κερδίζει με “εξάρες”, να μην βγάζει φάσεις, να είναι καταιγιστικός, τα έχουμε δει όλα! Ένα φιλικό στις 21 Ιουλίου δεν είναι ο “καθρέφτης” του Ολυμπιακού που θα δούμε μέσα στη σεζόν.

Πόσω μάλλον όταν γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες στον Πειραιά ότι οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ και χαφ με προσωπικότητα από τα τέλη Μαϊου. Δύο παίκτες που δεν έχει ακόμη στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” παλεύουν έναν μήνα και... βάλε τον Γουίλιαν Αράο, ενώ προέκυψε και το “ναυάγιο” με τον Γιασίν Μεριά που προοριζόταν ως ο στόπερ ηγέτης!

Δεν γίναμε, λοιπόν, σοφότεροι με το 4-0 από την Γκενκ. Προφανώς και είναι βαρύ ως σκορ, αλλά μπορούμε να σας θυμίσουμε ένα σωρό φιλικά τα προηγούμενα καλοκαίρια που ο Ολυμπιακός δεχόταν “τεσσάρες” και τα πήγαινε περίφημα στη χρονιά, ενώ πέρσι για παράδειγμα με τον Χάσι μοίραζε “εξάρες” και τερμάτισε τρίτος.

Ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες και το ξέραμε προτού δούμε το φιλικό με την Γκενκ. Ίσως και η βαριά ήττα - όσο κι αν ακούγεται περίεργο - να ήταν εν μέρει και... φυσιολογική.

Ναι, ήταν μία ηχηρή “σφαλιάρα”, ήταν ένα ηχηρό “καμπανάκι”, ο κόσμος δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα του να χάνει με 4-0, αλλά ακόμη κι αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός την Γκενκ τα δεδομένα δεν άλλαζαν για τους Πειραιώτες.

“Φωνάζει” εδώ και καιρό για χαφ και στόπερ. Στην πορεία θα κοιτάξει ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί και στα φτερά της επίθεσης, ενώ μένει να δούμε αν θα πάει και για δεύτερο χαφ. Προσθέστε σε αυτούς και τον επιθετικό.

Κατά συνέπεια, το καλοκαίρι ακόμη είναι μακρύ... Σίγουρα ο προπονητής προβληματίστηκε γιατί είδε κάποια πράγματα που δουλεύει (ακόμα και με το υπάρχον ρόστερ) να μην βγαίνουν. Απομένει όμως ενάμισι μήνας ακόμη... Και τότε σίγουρα θα γίνουμε σοφότεροι, όταν θα δούμε και τις νέες αφίξεις. Τότε, τα συμπεράσματα θα είναι ασφαλή 100%...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ