OPINIONS

Ο φίλος μου ο "Φλο"

Ο φίλος μου ο "Φλο"

Το αφεντικό της Βόλφσμπουργκ είναι Μαδριλένος, φίλαθλος της Ρεάλ και κολλητός του προέδρου της "βασίλισσας", ενώ το όνομα και των δυο ανδρών ξεκινάει από "Φ"!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι Μαδριλένος, φίλαθλος της Ρεάλ από παιδί και το μικρό του όνομα αρχίζει από «Φ». Ο πρόεδρος της Βόλφσμπουργκ είναι Μαδριλένος, φίλαθλος της Ρεάλ από παιδί και το μικρό του όνομα αρχίζει από «Φ». Μπερδευτήκατε; Και όμως!

Ο φίλος μου ο "Φλο"

Τα βήματα μετατράπηκαν σε άλματα και αυτά τον έφεραν το 1993 στην «Volkswagen», όπου έφτασε γρήγορα να γίνει διευθυντής παγκοσμίων πωλήσεων, με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια ευρώ (!). Ποδοσφαιρόφιλος και δηλωμένος φίλαθλος της Ρεάλ και θαυμαστής του Ζινεντίν Ζιντάν, δέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση να αναλάβει να «τρέχει» και την ποδοσφαιρική ομάδα του κολοσσού, την Βόλφσμπουργκ.

Όταν το 2004 ο Γαρθία Σανθ μπήκε στα διοικητικά των «Λύκων», η ομάδα πάλευε ακόμα για να εδραιωθεί στην πρώτη κατηγορία, γλιτώνοντας επανειλημμένως τον υποβιβασμό στο παρά πέντε. Ο Ισπανός παράγοντας, ο οποίος το 2007 προήχθη σε ρόλο αντιπροέδρου και δεξιού χεριού του προέδρου Χανς Ντίτερ Πετς, ήταν αυτός που προώθησε την λύση του Φέλιξ Μάγκατ σε ρόλο προπονητή - μάνατζερ, κάτι πρωτόγνωρο μέχρι εκείνη την στιγμή στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Madrid  20 10 11  Jugadores del Real Madrid  durante la competicion de karts en la que han participado antes de la entrega de varios vehiculos de la marca Audi que patrocina el equipo  En la imagen el presidente Florentino Perez y jugadores  FOTO  JOSE LUIS ROCA
Madrid 20 10 11 Jugadores del Real Madrid durante la competicion de karts en la que han participado antes de la entrega de varios vehiculos de la marca Audi que patrocina el equipo En la imagen el presidente Florentino Perez y jugadores FOTO JOSE LUIS ROCA MADRID 20 10 11 JUGADORES DEL REAL MADRID DURANTE LA COMPETICION DE KARTS EN LA QUE HAN PARTICIPADO ANTES DE LA ENTREGA DE VARIOS VEHICULOS DE LA MARCA AUDI QUE PATROCINA EL EQUIPO EN LA IMAGEN EL PRESIDENTE FLORENTINO PEREZ Y JUGADORES FOTO JOSE LUIS ROCA

Ο 58χρονος πρόεδρος, ο οποίος κατέχει την ίδια θέση στην «Seat» και έχει στελεχιακή θέση στα περισσότερα «υποκαταστήματα» της γερμανικής εταιρείας, ανέλαβε και να εξιχνιάσει το σκάνδαλο με τα ντίζελ και, όπως σε οτιδήποτε κάνει, αποδεικνύεται πολύ καλός στις «ντρίμπλες», αφού καταφέρνει να διατηρεί σε φουλ ανταγωνιστικό επίπεδο την Βόλφσμπουργκ, παρά τις περικοπές που προέκυψαν από αυτή την ιστορία.

« Είμαι φανατικός φίλαθλος του ποδοσφαίρου από μικρό παιδί. Έπαιζα πάντα μπάλα και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα» εξηγεί ο πρόεδρος της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος πάντα γευματίζει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ όταν βρίσκεται στην Μαδρίτη για δουλειές και δεν κρύβει την αδυναμία του στην ομάδα που θα τεθεί αντιμέτωπη της δικής του, για μια θέση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο φίλος μου ο "Φλο"

Είμαι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης από μικρό παιδί. Η Ρεάλ είναι ένας μύθος σε παγκόσμιο επίπεδο. Πάντα με συνάρπασε το πώς η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε πολλά πράγματα μπροστά από την εποχή της, διαπιστώνοντας ότι πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς και εκτός γηπέδου» συμπληρώνει ο Γαρθία Σανθ, ο οποίος έχει κατά καιρούς ποζάρει με τον καλό του φίλο, σε εκδηλώσεις της «Audi» (της οποίας είναι αντιπρόεδρος), εκ των χορηγών της «Βασίλισσας».

« Είναι στενός μου φίλος και τον σέβομαι πολύ για την σπουδαία του δουλειά στον σύλλογο. Είναι ένας μεγάλος πρόεδρος» λέει για τον «Φλο», ο οποίος τον συμβουλεύεται πολύ συχνά για διάφορες εμπορικές κινήσεις που αφορούν την Ρεάλ και, πριν ο Άλβαρο Μοράτα πάει στην Γιουβέντους, τον πρόσφερε στην Βόλφσμπουργκ του καλού του φίλου, ο οποίος λέει για τον Ζινεντίν Ζιντάν επισημαίνει ότι « υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών».

Απόψε (06/04), αλλά και σε λιγότερο από μια εβδομάδα (12/04), η καρδιά του Φρανθίσκο Χαβιέρ Γαρθία Σανθ θα είναι μοιρασμένη στα δύο. Από την μια, θα έχει σίγουρα μια ομάδα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά από την άλλη θα γευτεί και τον αποκλεισμό μιας εκ των δύο αδυναμιών του. Εντάξει, δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα. « Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο της Βόλφσμπουργκ. Όποτε νικούν, του στέλνω ένα μήνυμα στο κινητό» εξηγεί ο θρύλος της Ρεάλ και διευθυντής διεθνών σχέσεων, Εμίλιο Μπουτραγένιο. Προφανώς, αν η Βόλφσμπουργκ κάνει το «μπαμ» στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα αφήσει τοSMSγια άλλη φορά.

Ο φίλος μου ο "Φλο"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ