OPINIONS

Δεν βρίσκει καλύτερο από τον Μακούν!

Δεν βρίσκει καλύτερο από τον Μακούν!
Μακούν INTIME SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντοπουλος αναλύει την ποδοσφαιρική ποιότητα του Ζαν Μακούν και συμφωνεί ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να βρει καλύτερο από τον βραχύσωμο Γάλλο χαφ!

Δεν είναι ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο κριτήριο, για κάποιον παίκτη του Ολυμπιακού! Δεν είναι καν ένα 90λεπτο, ανεξαρτήτως αντιπάλου, αρκετό για να καθίσεις να κρίνεις, να σχολιάσεις, να περάσεις προς τα έξω βρε αδερφέ την άποψή σου, για έναν ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η συνάντηση των πρωταθλητών με τους Νεοσμυρνιώτες, αποτελεί την ιδανική αφορμή, για να σταθούμε και πάλι στο θέμα του Ζαν Μακούν! Βλέπετε, τούτες τις περίεργες οικονομικά ημέρες, εποχές ζόρικες ακόμη και για τις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες, γεννιούνται απορίες και ερωτήματα, που έχουν να κάνουν με το ρόστερ, τον καταρτισμό του και το τι θα γίνει με ποδοσφαιριστές, που υπάρχουν υπό το καθεστώς του δανεισμού.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε, όπως γνωρίζετε έχει και δανείσει, αλλά και δανειστεί. Στην τελευταία κατηγορία, ανήκει και ο Καμερουνέζος. Ο ίδιος με δηλώσεις του, έχει εκφράσει την θέλησή του να συνεχίσει να ζει στην χώρα μας, να προπονείται στου Ρέντη και να παίζει γηπεδούχος στο Καραϊσκάκη. Κακά τα ψέματα, τον τελευταίο λόγοδεν τον έχουν ούτε οι Άγγλοι στους οποίους ανήκει, ούτε ο ίδιος, ούτε ο ατζέντης του, ούτε κάποιος συγγενής στο καμερούν.

Ούτε το 60%...

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός! Η δική μου άποψή, είναι, πως ο Μακούν δεν έχει προλάβει να δείξει ούτε το 60% των ικανοτήτων του. Θέλετε γιατί άργησε να μπει στα... πράγματα,θέλετε γιατί πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό, θέλετε γιατί ο Βαλβέρδε έχει πολλούς να κάνουν δουλειά στην κουλούρα του γηπέδου, όπως και να 'χει, ο Μακούν αυτά που είναισε θέση να πράξει, δεν μπόρεσε ακόμη να τα φανερώσει.

Το να ξεκλειδώσει με το κεφάλι, την άμυνα του Πανιωνίου, είναιαπλά ένα μικρό δείγμα. Με τη φανέλα της Λυόν, ούτε που καταλάβαιναν τα αντίπαλα γομάρια στο Σαμπιονά, πως τρύπωνε ο βραχύσωμος Μακούν και με άλμα μπασκετμπολίστα, σκόραρε με το κεφάλι! Σιγά μη λύσουν τούτο τον γρίφο στην Ελλάδα.Ο Ζαν, ήταν πολύ καλός στην Μόσχα και θετικότατος με τον Πανιώνιο.

Η παρουσία του προέκυψε από τον πάγκο, εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Σε ένα ροτέισον που έχει επιβάλλει πλέον ο Βαλβέρδε και του βγαίνει, όποιον ποδοσφαιριστή και να χρησιμοποιεί. Το να υπάρχει η κλάση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στην ερυθρόλευκη σύνθεση, είναι κάτι που μετράει πολύ και θετικότατα στην ομάδα του Πειραιά.

Είναι ευκαιρία

Για να κλείσω από εκεί που ξεκίνησα στο θέμα Μακούν, το καλοκαίρι ίσως κάποιοι πουν «μήπως βρεθεί καλύτερος καιφυσικά φτηνότερος». Κλασικά, θα «πέσουν» ονόματα στο τραπέζι, θα ακουστούν απόψεις, οι εφημερίδες και οι ατζέντηδες θα δώσουν το δικό τους ρεσιτάλ. Πιστεύω ότι καλύτερο από τον Μακούν δεν μπορεί να βρει ο Ολυμπιακός. Όχι ότι δεν υπάρχουν, προς Θεού... Αλλά ο καλύτερος, θα είναι και ακριβότερος!

Ο Καμερουνέζος, είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλότατου επιπέδου, συμβατός με την ομάδα του Πειραιά και δεν βλέπω το λόγο, να μην υπογράψει συμβόλαιο...

Όσον αφορά τώρα στο γενικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός κέρδισε ήρεμα και απλά τον Πανιώνιο. Ο δρόμος του πρωταθλήματος παραμένει μακρύς και ο τίτλος μπορεί να κριθεί στο ΟΑΚΑ, μπορεί και όχι! Αυτα τα 24ωρα, κακά τα ψέματα, οι πρωταθλητές τα περνάνε έχοντας στο μυαλό τους, την Ρούμπιν Καζάν. Κάνει μπαμ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ