OPINIONS

Τους βολεύει ο Δέλλας

Τους βολεύει ο Δέλλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μία λάθος κίνηση του Δέλλα που ομολογουμένως κόστισε στην Ένωση βαρύτερη ήττα από αυτή που φαινόταν ότι θα υποστεί, εξυπηρετεί ώστε να κρυφτούν τα μεγάλα λάθη του καλοκαιριού κάτω από το χαλί. Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Ξύπνησε που λέτε λοιπόν ένα πρωί ο Τραϊανός Δέλλας και είπε, «ευκαιρία είναι για μένα η ΑΕΚ, θα πάω εκεί να κάνω τον προπονητή». Δεν ρώτησε κανέναν, την πήρε μόνος του τη δουλειά, γούστο του και καουμποϊλίκι του. Και αφού το αποφάσισε χωρίς να ρωτήσει κάποιον, είπε ότι θα κάνει σκόπιμα και το ένα λάθος πίσω από το άλλο, έτσι για να εκθέσει τις πληρέστατες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού με τις οποίες το ρόστερ της ομάδας έγινε ακαταμάχητο!

Αυτό που ο Δέλλας πληρώνει (και θα συνεχίσει να του χρεώνεται όσο αντέξει ακόμα σε αυτόν τον πάγκο) είναι η επιλογή του να μην μιλάει ποτέ για τα κακώς κείμενα, αντιθέτως τα κουκουλώνει και εκείνος κρύβοντάς τα κάτω από το χαλί. Δέχεται όλη τη χλεύη. Δεν απορροφά μόνο την καλόπιστη, τουναντίον δρα σαν να καλοδέχεται και την εμπάθεια, οπότε όλοι οι άλλοι στην ομάδα, την περνάνε ζάχαρη!

Στην Τούμπα το φοβήθηκε το ματς, μας λένε. Στο απόσπασμα! Το Σάββατο πήρε το ρίσκο με την αλλαγή του Σιμόες, γιατί σκέφτηκε μήπως η ΑΕΚ νικήσει. Στο απόσπασμα εις διπλούν! Είναι αλήθεια ότι και τις δύο φορές έσφαλε, αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος. Ωστόσο είναι ο μοναδικός υπαίτιος για την αγωνιστική κατρακύλα της ΑΕΚ; Κι αν ναι, τότε γιατί δεν τον απομακρύνουν, ώστε να έρθει στη θέση του ένας έτοιμος και καταξιωμένος προπονητής;

Διότι βολεύει...

Δεν βαριέσαι... Ας είναι εκεί ο Δέλλας να τα εισπράττει όλα εκείνος. Διότι ο Δέλλας δεν έφερε τον (αριστεροπόδαρο μάλιστα) στόπερ που θα έπαιζε το ρόλο του ηγέτη και θα είχε παραστάσεις από μεγάλο πρωτάθλημα και ευρωπαϊκά ματς, επιλέγοντας κάποιον Άρθο, που έπαιζε στο Ισραήλ. Ο Δέλλας έθεσε το βέτο να μην αποκτηθούν όχι δύο, αλλά ούτε ένας κανονικός εξτρέμ ώστε να γεμίσει η ομάδα με 10άρια και να μην ξέρει πως να τους χωρέσει όλους μαζί.

Προφανώς όταν ο Μιλοβάνοβιτς έλεγε ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Ιμπίσεβιτς» (ναι, αυτόν που συμφώνησε να παίρνει 2,3 εκατ. ευρώ στη Σάλκε), ο Δέλλας ήταν εκείνος που απέτρεψε την προσθήκη άλλου επιθετικού λέγοντας στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας «έλα μωρέ τώρα, ποιος Ιμπίσεβιτς; Μέχρι να γυρίσει ο Τζιμπούρ, έχω τον Κρισάντους».

Εξυπακούεται ότι ο Δέλλας είχε κάνει το καλοκαίρι την επιλογή του Τρομοκράτη, διαβεβαιώνοντας άπαντες ότι με εκείνον προπονητή δεν θα υποπέσει ποτέ σε πειθαρχικό παράπτωμα, θα προσέχει πολύ την εξωγηπεδική ζωή του και θα είναι ταύρος μέσα στο γήπεδο, ότι δεν θα λείπει ποτέ!

Ασφαλώς ο Δέλλας φέρει και την απόλυτη ευθύνη επίσης που ο ρέφερι Κύζας δεν είδε το φάουλ του Μποτία στο γκολ, με το οποίο ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ. Για όλα αυτά λοιπόν που έκανε ή δεν έκανε ο Δέλλας, όλοι οι υπόλοιποι που κατέχουν νευραλγικά πόστα και λαμβάνουν τις πραγματικές αποφάσεις παραμένουν στο απυρόβλητο. Αλλά αφού αυτός ο «καταστροφέας», όπως παρουσιάζεται με όλα τα προαναφερθέντα που δεν έκανε, στερείται αξιοπρέπειας και δεν φεύγει από μόνος του, γιατί δεν τον απομακρύνουν προκειμένου να φέρουν τον σωτήρα;

Βολεύει ο Δέλλας φίλοι μου, το έχω ξαναγράψει. Πρέπει να είναι εκεί, ώστε όλοι οι άλλοι να κάνουν το κομμάτι τους δίχως ποτέ κανείς να τους αγγίζει. Θα επανέλθω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόδειξη με ΦΠΑ 4 γκολ...

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-0 HL 7η αγωνιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ