OPINIONS

Είπε την αλήθεια και φεύγει

Είπε την αλήθεια και φεύγει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου παρουσιάζει την πάσα αλήθεια στο θέμα του Πογέτ, θυμίζει ότι η ΑΕΚ καιρό τώρα κοιτάζει άλλους προπονητές και στέκεται στη φίμωση της αλήθειας που τόσο ανάγκη έχει το ρεπορτάζ.

Από το βράδυ της Δευτέρας ο Πογέτ ξεκίνησε να απορεί με τα κείμενα που πηγαινοέρχονταν στο διαδίκτυο. Η κραταιά άποψη, εκπεφρασμένη μέσω και της επίσημης ΑΕΚ, έλεγε ότι είχε (τάχα μου) αποδεχθεί να κριθεί μετά το πέρας των εναπομεινάντων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Υπήρχαν κείμενα που τον παρουσίαζαν υποχωρητικό στο θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κανονική στρατηγική, προφανώς εκ των έσω "εκπορνευόμενη".

Είπε να δώσει τόπο στην οργή και να κοιμηθεί ήσυχος. Ξύπνησε το πρωί και του διάβασαν τις εφημερίδες. Τίποτα από αυτά που γράφονταν δεν ανταποκρινόταν στη δική του αλήθεια. Ψεύδη τριγύρω…

Ο Πογέτ δεν είπε ποτέ ότι συμφωνεί να κριθεί στα εναπομείναντα ματς. Μεταξύ μας τώρα, αυτή η απαίτηση της ΑΕΚ είναι από μόνη της αστεία. Δεν μπορεί να μην γνωρίζεις με ποιον προπονητή έχεις να κάνεις ή τι μπορεί να σου προσφέρει μετά από τόσους μήνες συνύπαρξης μαζί του.

Η Ένωση είχε αποφασίσει να μην προχωρήσει με τον Ουρουγουανό και έχοντας διαβάσει το κυκλοθυμικό του χαρακτήρα του, έριξε τη μπάλα στην εξέδρα. Εκείνος δεν έτρεξε να τη μαζέψει…

Η αντίδραση

Στην πιάτσα των ατζέντηδων ήταν γνωστό ότι η ομάδα είχε ήδη αναπτύξει επαφές με άλλους προπονητές. Ο Πογέτ το γνώριζε επίσης αυτό. Για το θέμα που αποκαλύψαμε στο Sport24.gr σχετικά την επαφή του Μπάγεβιτς με τον προπονητή της Ντίναμο Ζάγκρεμπ Ζόραν Μάμιτς, είχε γνώση και εκείνος. Όπως και για τις ερωτήσεις προς άλλους προπονητές.

Άφησε το χρόνο να περνάει. Σίγουρα χάλασε και το μυαλό του διαπιστώνοντας ότι στον Τύπο μεταφέρονταν πράγματα τα οποία τον έφθειραν. Έχτισε έναν τοίχο γύρω του και πίσω από αυτόν, άφησε σε απόσταση τους ποδοσφαιριστές. Ήταν λάθος.

Ωστόσο σε αυτό οδηγήθηκε διαπιστώνοντας ότι δεν υπήρχε πραγματική διάθεση να εξυπηρετηθούν οι προθέσεις του και να στηριχθούν οι απόψεις του, ασχέτως με το πώς αυτές ερμηνεύονται και αξιολογούνται από όσους βρισκόμαστε απέξω.

Ο Πογέτ ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν τον θέλει διότι της στοιχίζει πολλά, έχει απαιτήσεις για ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ και θεωρεί ότι η απόσταση από τον Ολυμπιακό σε ποιότητα είναι πολύ μεγάλη προκειμένου να γίνει πρωταθλητισμός.

Ζήτησε πράγματα που δεν θα γίνονταν αποδεκτά και βρέθηκε ο τρόπος, μέσω του Τύπου, να πέσει στην παγίδα. Το τυρί το είδε, τη φάκα δεν είδε…

ΥΓ. Λυπάμαι πραγματικά για τη δημοσιογραφία. Σε μεγάλο βαθμό κατευθύνεται. Θα επιμείνω να μην ακολουθώ το ρεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ