OPINIONS

ΑΕΚ, Ερνάνι, μεταγραφές

ΑΕΚ, Ερνάνι, μεταγραφές

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψε το ταξίδι και το ενδιαφέρον για τον Ερνάνι και σας βάζει για τα καλά μέσα στον χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, με όλα τα νεότερα. Τι ισχύει για τον Χολτσχάουζερ.

Στο Sport24.gr διαβάσατε χθες για το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Πορτογαλία ο Νίκος Λυμπερόπουλος, προκειμένου να αλιεύσει πληροφορίες για την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ Ερνάνι. Μια περίπτωση που δεδομένα απασχολεί την ΑΕΚ, η οποία θα επιχειρήσει το δανεισμό του (με οψιόν αγοράς) από την Πόρτο, αρκεί να το επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Σαφώς και δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί την "Ενωση" για τη θέση του αριστερού εξτρέμ (την οποία εξίσου καλύπτει ο Ερνάνι, αν και πρωτίστως παίζει δεξιά), όπως επίσης δεν έχουν σταματήσει οι προσπάθειες για την εύρεση παικτών έτοιμων να βοηθήσουν την ομάδα σε ρόλους που έχουν διαπιστωθεί αδυναμίες και ελλείψεις.

* Η ΑΕΚ αναζητεί αριστερό οπισθοφύλακα που θα αποκτηθεί όχι ως "μπακ-απ" του Λόπες αλλά ως ισάξια λύση προκειμένου να υπάρχει ισορροπία και αλλαγή προσώπων δίχως να διαπιστώνεται κενό όταν θα απουσιάζει ο Πορτογάλος, όπως δηλαδή διαπιστώθηκε με τους Βινίσιους και Γιαννούτσο.

* Παίκτες που την απασχολούν αγωνίζονται και στο ελληνικό πρωτάθλημα κι ας μην έχουν κυκλοφορήσει ονόματα, πέραν αυτό του Μάντσον ο οποίος παίζει στον Ατρόμητο και για τον οποίο δεν προκύπτει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ασχέτως με το τι γράφτηκε. Δεν είναι ο παίκτης που έχει ανάγκη η ομάδα, ως επί τον πλείστον ένας "κόφτης" δύναμης και ανασταλτικής λειτουργίας, αλλά με λίγα πράγματα να προσφέρει στη δημιουργία.

* Σαφώς την ΑΕΚ δεν απασχολεί ούτε η περίπτωση του Σάββα Γκέντσογλου, αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να επιστρέψει. Ωστόσο δεν υπάρχει ούτε ένας στο αρμόδιο επιτελείο που να πιστεύει ότι ο μέσος της Χάιντουκ μπορεί να προσφέρει στην ομάδα τις υπηρεσίες που θα της λείψουν τώρα που μένει εκτός για καιρό ο Γιόχανσον.

* Δύο ημέρες τώρα, εντός της ΠΑΕ γίνεται διαρκής συζήτηση για διαφορετικά ονόματα. Προέχει όμως να παρθεί μια απόφαση για το προφίλ του μέσου που πρέπει να αποκτηθεί. Και γι αυτό δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα. Επίσης η υπόθεση αυτή (δηλαδή του αντι-Γιόχανσον) δεν συνδέεται με εκείνη του Χολτσχάουζερ.

* Ο 24χρονος Αυστριακός επιθυμεί διακαώς την ένταξή του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, κάτι που εκφράζει μέσω (ετεροχρονισμένων) ποσταρισμάτων στα Social Media τα οποία σχετίζονται με τον αγώνα που είχε δώσει η "Ενωση" κόντρα στην Αούστρια. Σε αυτά ο Χολτσχάουζερ δέχεται βροχή ερωτήσεων και προτροπών από φίλους της ΑΕΚ και συνήθως απαντά με χαμόγελα και αρέσκειες (like).

* Οι δύο πλευρές έχουν βρει τον κώδικα συμφωνίας, δεν αποκλείεται να έχουν ήδη φτάσει σε κάποια προφορική συμφωνία, όμως δεν πρόκειται να βγει τίποτα προς τα έξω νωρίτερα από τον αγώνα της 7ης Δεκεμβρίου στη Βιέννη, για ευνόητους λόγους. Εξάλλου, για να ενταχθεί από τον Ιανουάριο στην "Ενωση", θα πρέπει να συναινέσει και η Αούστρια, καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.

* Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αυστριακοί αξιώνουν ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ, το οποίο η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει, γνωρίζοντας ότι μπορεί να φτάσει σε απευθείας συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη για το ερχόμενο καλοκαίρι. Εφόσον ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος και ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ αποφασίσουν να γίνει η κίνηση για το Γενάρη, οι "κιτρινόμαυροι" θα μιλήσουν με την Αούστρια ψάχνοντας τη χρυσή τομή σε χαμηλότερο ποσό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ