ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υπερτυχερός κέρδισε 45.451 ευρώ ποντάροντας μόνο 1€!

Υπερτυχερός κέρδισε 45.451 ευρώ ποντάροντας μόνο 1€!

Ένας παίκτης πόνταρε στον Stoiximan ένα ευρώ στα παιχνίδια του Champions League και έβγαλε 45.451 με ένα τρελό στοίχημα!

Η Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό ενός συνανθρώπου μας. Γιατί θα συμβεί αυτό; Πέρα από το υπερθέαμα και τις γκολάρες που απόλαυσε στους αγώνες του Champions League γέμισε και τις τσέπες του.

Για την ακρίβεια, παίζοντας ένα ευρώ στον Stoiximan κατάφερε να κερδίσει 45.451! Όχι, δεν κάναμε κάποιο λάθος, απλά πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κερδισμένα στοιχήματα της χρονιάς. Ο συγκεκριμένος παίκτης έπαιξε στα δύο παιχνίδια του Champions League και πόνταρε στο "Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι".

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο παίκτης ποντάρει ότι οποιαδήποτε στιγμή στη διάρκεια του αγώνα ο πίνακας θα γράψει το συγκεκριμένο σκορ και ανεξάρτητα από το τελικό σκορ εσύ κερδίζεις. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα το έχουν ελάχιστες εταιρίες ανάμεσα σε αυτές και η Stoiximan.gr.

Τι ακριβώς έπαιξε ο υπερτυχερός;

Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης (2-4) Οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι απόδοση 151,00

Μαντσεστερ Σίτι - Μονακό (5-3) Οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι απόδοση 301,00

Μάλιστα, δεν τα έπαιξε ξεχωριστά τα έπαιξε σε δυάδα (!!!) κάτι που του απέφερε 45.451 ευρώ (σ.σ. μετά φόρου 36,761.05 ευρώ)!

Υπερτυχερός κέρδισε 45.451 ευρώ ποντάροντας μόνο 1€!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πέρα από τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει και ο συγκεκριμένος παίκτης να πανηγύρισε έξαλλα το χαμένο πέναλτι του Φαλκάο αφού θα μπορούσε το ματς να είχε εξελιχτεί διαφορετικά.

“Παραλίγο να λιποθυμήσω!”

Σε συγχαρητήρια επικοινωνία με την ομάδα του Stoiximan.gr, ο μεγάλος νικητής ανέφερε ότι λίγα λεπτά μετά το 5-3 του Λιρόι Σανέ της Μαντσεστερ Σίτι ήταν έτοιμος να... λιποθυμήσει περιμένοντας μόνο το 4ο γκολ της Ατλέτικο! Τελικά αυτό ήρθε από τον Φερνάντο Τόρρες στο 86ο λεπτό, με τα πανηγύρια να είναι απίστευτα!

Τέλος, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: “Πάντα παίζω τέτοιου είδους στοιχήματα και έλεγα στους φίλους μου ότι κάποια στιγμή θα δικαιωνόμουν!” Με τα κέρδη αναμένεται να καλύψει οικονομικές υποχρεώσεις όπως συμπλήρωσε.

Αν και ακόμη βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο, η υποφιότητα για “δελτίο της χρονιάς” είναι ξεκάθαρη!

Αν μετά από αυτό θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς την τύχη σας δεν έχετε παρά να δείτε τις αποδόσεις του Stoiximan για τα σημερινά ματς του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ