ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα καλύτερα στοιχήματα για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Την Κυριακή (02/04, 19.30) η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε ένα ντέρμπι που προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, τόσο όσον αφορά στον τελικό νικητή, όσο και σε σκόρερ, κάρτες και κόρνερ.

Ένα ακόμα ντέρμπι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Για την ακρίβεια την ερχόμενη Κυριακή (02/04, 19.30) η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Όπως συνηθίζεται σε κάθε ντέρμπι τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν με αυτά για το τελικό αποτέλεσμα να είναι τα δημοφιλέστερα.

Μάλιστα, στον Stoiximan βρίσκουμε τις αποδόσεις με μηδενική γκανιότα, ωστόσο η γκάμα των επιλογών είναι πολύ μεγαλύτερη. Εάν πιστεύετε ότι το ντέρμπι θα πάει στο Over 2,5 η απόδοσή είναι 2,70, ενώ ότι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να έχουμε ταυτόχρονα Over 2,5 γκολ στο ματς πληρώνει 3.15. Αν από την άλλη είστε από εκείνους που θεωρούν ότι θα δούμε μέχρι ένα τέρμα στο ματς η απόδοση είναι 2,40.

Οι Serjio Araujo και ο Marcus Berg είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αν σκοράρει πρώτος ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ στο ματς η απόδοση είναι 6,5, με τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού να είναι στο 7!

Για αυτούς που κυνηγούν τα σκορ και πιστεύουν ότι θα μπουν αρκετά γκολ στα ματς η νίκη της ΑΕΚ με 3-2 πληρώνει 51, ενώ εκείνη του Παναθηναϊκού με το ίδιο σκορ είναι στο 71!

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αγορά των καρτών. Το να είναι παίκτης του Παναθηναϊκού εκείνος που θα δει πρώτος κίτρινη κάρτα έχει απόδοση 1,80, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό της ΑΕΚ είναι στο 1,88. Αν τώρα κάποιος κυνηγά τις εκπλήξεις το να μη βγει καμία κίτρινη στο ματς στον Stoiximan πληρώνει 56!

Photo Credits: Eurokiniss i

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ